mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlar....
nasılsınız zemuszemus
ben bugün iyice söküldüm karnım çok ağrıdı...şimdi biraz daha iyiyim.

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

Cnm aynı durumu bende yaşıyorum.Göğüslerime dokunamıyorum yanlar ağrıyo ovaladığın zamanda sanki içi sertleşmiş gibi hayırlısı bakalım.:1rolleyes:

kızlarr son adetimin 28 mart baslamıstı iki gün gecti acaba hamilemiyim die düsünmek elde degil ama belkide sadece düzensizliktir ay bilmiorum kaynanam test yaptırmıor üzülürsün bi kac gün daha bekle dio :)

kızlarr son adetimin 28 mart baslamıstı iki gün gecti acaba hamilemiyim die düsünmek elde degil ama belkide sadece düzensizliktir ay bilmiorum kaynanam test yaptırmıor üzülürsün bi kac gün daha bekle dio :)

Peki düzensiz adetmi oluyorsun...Hamile olabilirmiyim diye bir belirtin var mı sana göre...

insallah yigenim gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…