mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Merhabalar kizlar, bende bir azize´yim ;-)

bi kac gündür yazismalarinizi takip ediorum, ne de güzel arkadasliklar kurmussunuz.

Bizde artik planli projeli cocuk yapmaya karar verdik yerimseniben. Insallah isteyen herkese tez zamanda verir güzel allahim.

Azize beni de 1 nisana yazarmisin canim...

kızlar ben geldim sonuçlar temiz çıktı çokta rahat oldum narkoz çakır keyif yaptı okaaaa
ohh süper sevindim serapcımm ben dedim ama inanıyorum temiz diyeee çalışmalara başlayın artıkk BU ARADA İKİNCİ BİŞLEY DAHA VAR 2 KESE GÖZÜKTÜ KIZLAR HAFTAYA SALI TEKRAR GİDİCEM AMA GALİBA İKİZZ DOKTORR TOPARLANABİLİR İKİ KESE DEDİ ANLAMADIM NE DEMEK İSTEDİ TARIN SABAHTA AÇ KARNINA TAHLİLLERİM VARR

senin adına da çok sevindim serapcım..hadi geçmiş olsun..bundan sonra çekeceğin tek acı doğum sancın olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh.

hoş gelmişen aramıza...hadi bakalım nisanda hamiş patlaması yapalım..olumunekankayizsmile

bende öle diyom zati ama bakmadanda duramıyom işte sempatiksalakcinni

tamm canmm....nisan ayı hepimize uğur getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin canmm aramıza kaydirigubbakcemile5 adın azize mi vereliniortak adaşız yerimseniben

:ecrin_bebek: allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :Saruboceq:

:1shok: iki kesemi dedin :teytey: iki kesede görülmüşse kesin ikizdir vallah...
bir se zaten birtane gözüküyo. karnından mı baktı canmm?

lennnnnnnnnnnnnnnn ben yapçam ikiz diye diye sizleri doğurtucam ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhh çok güzel oldu oh oh yandan oynayamıyom biraz ateş yaptı kasuklarum ağrir biraz:lepi::lepi::lepi:sositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…