• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

t3 t4 de yoğun bi sızı batma oldu. t5 de azaldı ama hafif hafif devam ediyor. Benim 2. Transferimden tek farkı onda bel ağrısı yaşamıştım şuan bel ağrım yok. Açıkcası onda bu belirtileri yaşadım ve tuttu inşallah bu da tutar. Sizlerde durum nasıl ne zaman test yapacaksınız?
@dery-28

Ay ne bilim sürekli tatlı yiyorum adet öncesinde yerdim normalde acaba tutmadı mı ya herkeste belirtti farklı sizinki nasıldı
Benim t+3 ani bi şekilde saniyelik batma oldu ve cok acidi konusamadim. T+4-5 cok hafif ara ara kasıkta doluluk hissi. T+6 dan beride hic bi belirtim yok. Kisaca belirtisizim diyebilirim

Benim t+3 ani bi şekilde saniyelik batma oldu ve cok acidi konusamadim. T+4-5 cok hafif ara ara kasıkta doluluk hissi. T+6 dan beride hic bi belirtim yok. Kisaca belirtisizim diyebilirim
Siz ne zaman test yapacaksınız

Bende hala ciddi sızı batma devam ediyor. Diğerinde böyle olmamıştı ikisi de mi tutundu ondan mı acaba diyorum ama beta da ultra yüksel değil

Bende hala ciddi sızı batma devam ediyor. Diğerinde böyle olmamıştı ikisi de mi tutundu ondan mı acaba diyorum ama beta da ultra yüksel değil
Herkesin rahim ortamı çok farklı ondan hissettiklerimizde farkli oluyor. Kendimden örnek vereyim 2024 Haziran ayina kadar ki hayatimda adet sancilarim beni öldürüyodu. Her ufak sey bende kasık agrisi oluyordu sonra bi ögrendimki polip varmis 😢Histeroskopi oldum ve polip temizlendi ayni zamanda rahim seklide hafif bozuktu ve düzeltildi. Bu Histeroskopiden sonra belirtisiz sancisiz adetlerim olmaya basladi Kanamam artti rahim daha iyi kalinlasiyor vs. Anlatmak istedigim büyük ihtimal rahmimde o polip ile gebe kalsam büyük ihtimal daha çok kasık agrim olurdu gibime geliyor.

Yaaaaa artarak devam eder inşşşş sağlıklada alırsınız kucağınıza… süreç cidden zorluymuş işin içine girmeyen bilmiyor
Kesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yok

Herkesin rahim ortamı çok farklı ondan hissettiklerimizde farkli oluyor. Kendimden örnek vereyim 2024 Haziran ayina kadar ki hayatimda adet sancilarim beni öldürüyodu. Her ufak sey bende kasık agrisi oluyordu sonra bi ögrendimki polip varmis 😢Histeroskopi oldum ve polip temizlendi ayni zamanda rahim seklide hafif bozuktu ve düzeltildi. Bu Histeroskopiden sonra belirtisiz sancisiz adetlerim olmaya basladi Kanamam artti rahim daha iyi kalinlasiyor vs. Anlatmak istedigim büyük ihtimal rahmimde o polip ile gebe kalsam büyük ihtimal daha çok kasık agrim olurdu gibime geliyor.
İyide ben baskası ile kıyaslamıyorum kendimle kıyaslıyorum😂 Bu sürecim daha ağrılı geçti ikisi de tuttu herhalde diyordum beta tek gibi

Resimde ilk zamanlar görünmüyor. Benim t+5 mesela bariz görünüyodu ama resimde cikmiyodu. T+7 ye kadar fotoda görünmedi benim Nerede yasiyorsunuz bu arada clearblue görünce sormak istedim ben avusturya😅 BENIM 5inci Gün Embriyosuydu bu arada
slm cnm
yani evet fotoda cikmiyor ama ben görüyorum sanki artik 2 gün sonra tekrarlicam bu test ile kendimi yipratmicam sabahtan beri varmi yokmu diye elimdeydi sürekli gercekten cok yorucu birsey peki senin suan positif mi ve kacinci gündesin
ben almanyada yasiyorum 😄

Kesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yo

Kesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yok
Annemde diyor bizim zamanımızda hemen hamile kalıyorduk şimdiler niye böyle 😂😂yediğimiz içtiğimizden herşeyden sanırım 🙈 2 aşılama yaptırdım ve hep tutmadı hissini yaşadım ve olmadı ama tüp bebek sürecinde o kadar pozitifim ki hissediyorum tutacak hatta o kadar garip birşey oldu ki paylaşmak isterim… 3 senelik evlilik sürecinde balkonuma kumru asla gelmezdi 2 gündür balkonuma yuva yapmış kumru gördüm sanırım hamile doğuracak hiç dokunmadım ve dedim ki bu bir mesaj haber olabilir mi eşime de dedim sakın yuvalarını bozma diye böyle birşeyin transfer sürecine denk gelmesi… çok tuhaf

Kızlar adetten oldum kaç gün sonra transfer yapılıyor
Ben adetin 3 günü doktora gittim rahim duvarı kalınlığıma baktı ona göre ilaç kullandım 8 gün kadar sonra tekrar kontrole gittim istenilen kalınlığa ulaştıysa ( 8-12 ml) doktorun sana tarih veriyor hemen şu gün transfer yapılacak diye

[QUOTE="meltqueen, bugün daha da koyulaştı sanki süreç güzel ilerliyor hadi bakalım hayırlısı artık bekliyoruz pozitif haberini ☺️☺️☺️

Back
X