• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Bugun 12 de now da çağla şikele benim doktor konuk olacakmış kızlar evdeyseniz bi bakın👀

Kızlar ben kanda baktırdım betaya sonuç poizitif sabah sabah bi ton ağlattı beni bu erken gebelik testi varya
Ayy çok sevindim😂 zaten duygusalım birde senin için üzülüp ağlamıştım. Kaç çıktı değerin??

Ayy çok sevindim😂 zaten duygusalım birde senin için üzülüp ağlamıştım. Kaç çıktı değerin??
Ay valla hakkınızı helal edin lütfen bende duygusal a bağladım neler yazmışım ben öyle 😂😂😂😂ama gerçekten iyiki siz varsınız çünkü malum dışarıda bizi anlamayan yok doktor kötü yok kilon şöyle yok biz sana dedik başka yere git diyen insanlardan sa direk duygularımı size yazdım ay ben arada böyle edebiyat yaparım çünkü çok duygusal biriyim çok şey yapmayın beni 😂😂😂😂😂değerim 43 çıktı doktorumla konuştum kademeli ilerlemesine bakacam şuan için iyi dedi

Ay valla hakkınızı helal edin lütfen bende duygusal a bağladım neler yazmışım ben öyle 😂😂😂😂ama gerçekten iyiki siz varsınız çünkü malum dışarıda bizi anlamayan yok doktor kötü yok kilon şöyle yok biz sana dedik başka yere git diyen insanlardan sa direk duygularımı size yazdım ay ben arada böyle edebiyat yaparım çünkü çok duygusal biriyim çok şey yapmayın beni 😂😂😂😂😂değerim 43 çıktı doktorumla konuştum kademeli ilerlemesine bakacam şuan için iyi dedi
İnşallah güzelce artar değerlerimiz

Liste yapayım dedim negatifleri yazamıyorum😕 Hepiniz pozitif ile gelin✅

Ay çok sevindim valla benim evde negatif olmasına rağmen pozitif çıktıysa sizin hayli hayli çıkar 😂😂😂
Awox ve laboquick ile yaptim
1000115484.webp

Senin testin markası neydi canım 43 erken gebelik testinde çıkardı bu kadar da olmaz.
Ya aslında benim prodoctor testti yani en güvenilir olandan önce yaptığım days comfort tu ama onun yorumlarında herkesi pozitif gösteriyor diyince bu markayı aldım ama şok oldum ama aşırı su tüketiyorum doktorum onunla alakalı oldugunu söyledi

Back
X