- Konu Sahibi Targaryen07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç testlerde yanılgı görmedim bu zamana kadar o yüzden şaşırıyorum böyle okuyunca. Bende hangi marka olursa olsun varsa çıkıyor yoksa bembeyaz duruyorlarYa aslında benim prodoctor testti yani en güvenilir olandan önce yaptığım days comfort tu ama onun yorumlarında herkesi pozitif gösteriyor diyince bu markayı aldım ama şok oldum ama aşırı su tüketiyorum doktorum onunla alakalı oldugunu söyledi
Bu marka benim ilk transferde 4. Gün çıkarttı. Çok güvenilir buluyordumBakarmısınız hiç yansımadı sabah çok ağlattı beni
SagolasinHayırlı olsunvar canım şok belli birde markaların güvenli markalar kanda çıkmadı mı daha sonucu
Hangisi days comfort mı prodoctor müBu marka benim ilk transferde 4. Gün çıkarttı. Çok güvenilir buluyordum![]()
Aynen geç çıkar ben sağlık personeli olduğum için arkadaşın beynini yedim o yüzden e nabız a yansımasını beklemedim ama benim 43 se senin daha yüksek çıkabilirSagolasinçıkmadı malesef, ben saglik ocağına verdim kanı o da biraz geç çıkıyo
Prodoctor. Hatta Bu transferde eşim o markayı bulamamış o yüzden kızdım neden o marka almadın diyeHangisi days comfort mı prodoctor mü
Aynen bencede ama test gerçekten iyi muhtemelen benim aşırı su içmem tabloyu değiştirdi bende zaten aşırı araştırıp bu markayı aldım ama yine de bildiğim tek şey ben artık asla evde test yapmam kan veririm çünkü gerçekten güvenemem artıkProdoctor. Hatta Bu transferde eşim o markayı bulamamış o yüzden kızdım neden o marka almadın diyebu yüzden diyorlar tek teste güvenmeyin aynı anda iki farklı marka da test yapın diye
Bakalım artik , çıkınca yazarim burayaAynen geç çıkar ben sağlık personeli olduğum için arkadaşın beynini yedim o yüzden e nabız a yansımasını beklemedim ama benim 43 se senin daha yüksek çıkabilir
| 24/03/2026 Targaryen07 | 4aa 4ab | 5.gün | 2 Nisan POZİTİF |
| 25/03/2026 Sevdicek34 | 5ba 5bb | 5. Gün | 5 Nisan |
| 24/03/2026 prenses_hanm | 5aa | 5.gün | 2 Nisan |
| 25/03/2026 Inciege32 | 5ab 5bb | 5.gün 6.gün | 4 Nisan |
| 27/03/2026 meltqueen | 4ab | 5. Gün | |
| 22/03/2026 hayal007 | |||
| 26/03/2026 tual13 | 3 Nisan POZİTİF |
Seninkini merak ediyorum çift embriyo olduğu için. Benim sonuca göre tek gibi şimdilik senin değerin kaç olacak acabaBakalım artik , çıkınca yazarim buraya![]()
Ben de merak ediyorum, aynen beta cok belirleyici degil diyolar ama , benim icin tek çift önemli degil yeter ki sağlıkla ilerlesin, ben 7 yillik evliyim hic hamile kalmadım hic pozitif görmemiştim bunda ilk pozitif i görünce bile ne hissedeceğimi bilemedim, mutlu oldum ama korku kapladı içimi sağlıklı olacak mi ilerleyecek mi diye zor kavuşunca böyle oluyo sanırımSeninkini merak ediyorum çift embriyo olduğu için. Benim sonuca göre tek gibi şimdilik senin değerin kaç olacak acaba
Gerçi beta yüksekliğinden net anlasılmıyormus ikisinin de tutma meselesi. Beta hcg yüksekti benim diğeri tekti, bazılarında beta tek gibi olup ikiz oluyormus hayrılısı artık![]()
Ama doktor devam et demiş belki geç tutunma olmuştur oda olabilirKızlar merhaba
T+9 33 ile öğrenmişti betayı
t+11 de 42 çıkmış sağlıksız bir geblik dimi doktor ilaçlara devam et dedi ama benim hiç umudum yok bu şekilde sonradan artan duydunuz mu hiç
Değerin düşük başlaması sorun değil ancak betanın en az %60 artması gerekiyormuş 2 günde. Sizde %27 artmış. Ama istisnalar vardır elbet 2 gün sonra netleşirKızlar merhaba
T+9 33 ile öğrenmişti betayı
t+11 de 42 çıkmış sağlıksız bir geblik dimi doktor ilaçlara devam et dedi ama benim hiç umudum yok bu şekilde sonradan artan duydunuz mu hiç
Hadi inşallah çok güzel olacak çünkü bak benim testim de hiç yoktu senin daha iyi bence daha güzel gelecekBen de merak ediyorum, aynen beta cok belirleyici degil diyolar ama , benim icin tek çift önemli degil yeter ki sağlıkla ilerlesin, ben 7 yillik evliyim hic hamile kalmadım hic pozitif görmemiştim bunda ilk pozitif i görünce bile ne hissedeceğimi bilemedim, mutlu oldum ama korku kapladı içimi sağlıklı olacak mi ilerleyecek mi diye zor kavuşunca böyle oluyo sanırım
Bi şeffaf akinti nasil bişey ben embryotransfer den önce de ve sonrada hep fitil kullandıktan sonra seffaf alinti geliyor nasil bir akkntı dan bahsettiğini anlamadimBenimde öyle. Sadece sağ tarafta batma çekilme tarzı bir ağrı oluyor belime tatlı bir ağrı vuruyor. Bide 10 günden fazladır progestan kullanıyorum o zaman yoktu ama 2 gündür şeffaf akıntı başladı. Aniden çok gelince regl oldum sanıyorum.
Fitilden sonra kokusuz beyaz yada şeffaf yani böyle renksiz bi akıntı geliyo çamaşırına yada pedine bu normal fakat kokulu yeşil renkli olursa o enfeksiyon var demek bide estrefem progestan iğne kullanıyorsan onlsrda artıyor akıntıyıBi şeffaf akinti nasil bişey ben embryotransfer den önce de ve sonrada hep fitil kullandıktan sonra seffaf alinti geliyor nasil bir akkntı dan bahsettiğini anlamadim
O belirtiği anlata bilirmisin sağ tarafda tam nerde benim de ona benzer vardaSağ kasikta batma bende de dün akşamdan beri var
Embryo tranaferin kacinci günü testi yaptinizBelirti çok fazlaydı canım. Demek ki benim vücudum fazla belirti gösteriyor diğer transferimde de böyleydi anladım zaten tutunduğunu. 3. Gün yoğun sızı başladı resmen rahmimim ortası oyuluyor gibiydi batmalar falan hala devam ediyor çok hissediyorum. 5. Gün artık vajina içindeki sızı bacaklarıma vuruyordu.