• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Idrar testleri gercekten bozuk cikabiliyo o yüzden kan önemli 🥰
[/QUOTE]
Aynen bence de cesaret toplayıp kanda yapılacak aslında sabah sabah felaket yaşadım ☺️☺️☺️

merhaba hanimlar
öncelikle sonucu positif olanlar gözünüz aydin umarim saglikli bir sekilde ilerleyip sag saglim kucaginizada alirsiniz insallah.
Benim 27 martda transferim gerceklesti 3.gün dondurulmus 8 hücreli embriyo bugün t+7 benim icinde dua edermisiniz. sizce idrar testi nezaman yapmaliyim en net nezaman sonuc verir

Bana soracak olursan üçüncü gün embiryosu 10 günden önce verme derim gerçekten negatif çıkınca moralin bozuluyor modun düşüyor en güzeli 10 günü bişeyler netleşmiş olur hem hemde daha güzel sonuç alırsın

Kızlar ilk iki gün çok nadir kahverengi leke oldu mu sizde birde belim çok ağırıyor bugün

Bana soracak olursan üçüncü gün embiryosu 10 günden önce verme derim gerçekten negatif çıkınca moralin bozuluyor modun düşüyor en güzeli 10 günü bişeyler netleşmiş olur hem hemde daha güzel sonuç alırsın
cvbin icin cok tsk ederim haklisin evde test olmasi iyi olmadi ama sürekli elim oraya gidiyor sonra diyorum kendi kendime sabret biraz daha fln ☺️ suan sadece gidip gelen kadik agrisi oluyor ve gögüslerim hassas insallah hayirli sonuclar alirim

Ben bugün test yaptım şükür pozitifi gördüm kan da verdim ama o daha düşmedi e nabiza
Bende ili tane 5bb transfer oldum korkuyorum acaba 5bb kalite iyi olurmu diye orta kalite yine da allah büyük rabbime birakmişim. Belirtileriniz varmiydi bugün benim transferimin 3 günü 1 nisanda transfer oldum

Aynen bencede ama test gerçekten iyi muhtemelen benim aşırı su içmem tabloyu değiştirdi bende zaten aşırı araştırıp bu markayı aldım ama yine de bildiğim tek şey ben artık asla evde test yapmam kan veririm çünkü gerçekten güvenemem artık
Hak veriyorum kan değer de hcg kac cikti senin?

Bende ili tane 5bb transfer oldum korkuyorum acaba 5bb kalite iyi olurmu diye orta kalite yine da allah büyük rabbime birakmişim. Belirtileriniz varmiydi bugün benim transferimin 3 günü 1 nisanda transfer oldum
Kalite her zaman tek başına önemli degil sanirim burda okuduğum kadarıyla, sizinki de benimki gibi kalitesi, şükür ben pozitif i gördüm siz de görürsünüz insallah 🙂, belirtim sadece kasik agrisiydi o da bir gün sürdü

Merhaba, sağlıkla gelsin bebişiniz 🙂
sizin kaçıncı gün embriyosu,kaçıncı gün test yaptınız? bende düşünüyorum test yapmayı ama ovitrelle verdi doktorum o iğne de testlerde 8-10 gün betayı yüksek gösteriyormuş. Sonuç negatifse bile hamile diye cikabilirmiş.
Oviyrelle neden transfer den sonra kullaniliyor nicin yani?

Yaaa senin gebelik testin de pozitif çıkmış çok sevindim. Bende senin gibi aynı su gibi akıntı oluyor frikik ayrı bir şey dün onu anlatmak istemiştim
31 mart sabah oldu benim transfer. Bende de var bu akıntı iki gündür. Fitil akıntısı beyaz geliyo ama bu dediğim saydam bir akıntı. Olumlu sonuç aldınız mı siz de

Kalite her zaman tek başına önemli degil sanirim burda okuduğum kadarıyla, sizinki de benimki gibi kalitesi, şükür ben pozitif i gördüm siz de görürsünüz insallah 🙂, belirtim sadece kasik agrisiydi o da bir gün sürdü
Hadi inşallah rabbim büyük. Tşk ederim şimdi bi hafta beklemeliyim sabirla duayla inşallah rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

Kızlar ilk iki gün çok nadir kahverengi leke oldu mu sizde birde belim çok ağırıyor bugün
O bende de bugün oldu doktor bana dediki o hemen tutunma belirtiye gecmemek lazim cünkü embryotransfer esnasinda servix mukus zarar veriliyor normal yani sonradan bir kan eski kan kahve renki olarak görüne bilir dedi...

[QUOTE="rabiasel, post: 81196858, member: bunlar olumlu gelişmeler sabır en güzeli bebeğine odaklan olacağına inan inanki sımsıkı tutunsun sana

10. Gün 5. Gün embriyosu iki tane ; kan test verdim 16 çıktı çok üzgünüm yine kimyasal gebelik oldu. Artma ihtimalini hayal etmek inanmak istemiyorum:(
Çok çok üzüldüm canım. Başka embriyon vardır insallah. Tedavi yöntemini değiştir doktor değiştir nedenini araştır. Umudunu kaybetme yalnız değilsin bizim gibi bunları yaşayan çok kadın var onların olduysa bizimde olur elbet

Çok çok üzüldüm canım. Başka embriyon vardır insallah. Tedavi yöntemini değiştir doktor değiştir nedenini araştır. Umudunu kaybetme yalnız değilsin bizim gibi bunları yaşayan çok kadın var onların olduysa bizimde olur elbet
Başka embriyom yok maalesef çok yoruldum çok üzgünüm en iyi hastanelerden birinde olmama rağmen bülent tıraş. 4 dondurulan embriyoda hepsi kimyasal gebelik oldu. Çok emek verdim herkes gibi:( çok üzgünüm

Back
X