- Konu Sahibi Targaryen07
ılk transfer çok memnunum hocadan ve ekibinden siz de memnun musunuzİlk transferiniz mi? Siz memnun musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılk transfer çok memnunum hocadan ve ekibinden siz de memnun musunuzİlk transferiniz mi? Siz memnun musunuz
Benim ikinci transferim ilki de sorunsuz geçmişti ancak kalp atışı olmadı düşük yaptım. 24 martta 2. Transferi oldum yine pozitif insallah sağlıkla devam eder bu sefer. Hocadan da ekipten de çok memnunum ancak baska embriyom kalmadı bu seferde aynısı olursa merkez değişteceğimılk transfer çok memnunum hocadan ve ekibinden siz de memnun musunuz
İnşallah sağlıkla gelişir, büyür bebişiniz başka merkeze gerek kalmazBenim ikinci transferim ilki de sorunsuz geçmişti ancak kalp atışı olmadı düşük yaptım. 24 martta 2. Transferi oldum yine pozitif insallah sağlıkla devam eder bu sefer. Hocadan da ekipten de çok memnunum ancak baska embriyom kalmadı bu seferde aynısı olursa merkez değişteceğim
İnşallah sizde güzel haberlerle gelirisinizİnşallah sağlıkla gelişir, büyür bebişiniz başka merkeze gerek kalmazben de yarın test vercem bakalım inşallah pozitife döner
@devoo Bak test günü negatif çıktı idrarı burda çok üzüldük hepimiz kan verdi pozitifBakarmısınız hiç yansımadı sabah çok ağlattı beni
İnşallah sağlıkla gelişir, büyür bebişiniz de başka merkeze gerek kalmazBenim ikinci transferim ilki de sorunsuz geçmişti ancak kalp atışı olmadı düşük yaptım. 24 martta 2. Transferi oldum yine pozitif insallah sağlıkla devam eder bu sefer. Hocadan da ekipten de çok memnunum ancak baska embriyom kalmadı bu seferde aynısı olursa merkez değişteceğim
Çok haklısınız, idrarda negatif olup kanda pozitif olanları ben de okudum inşallah benimki de öyle olur. Her şey nasip artıkİnşallah sizde güzel haberlerle gelirisinizBen bayadır bu forumdan transfer süreçlerini takip ediyorum. Belirtisi olmayıp pozitif alan, idrarda negatif görüp kanda pozitif görenleri gördüm. Ümidinizi kesmeyin olacağı varsa oluyor bi yerden sonra ne doktor ne bizler bir şey yapamıyoruz nasip diyip bekliyoruz
Umarım yarın benim de böylr olur@devoo Bak test günü negatif çıktı idrarı burda çok üzüldük hepimiz kan verdi pozitif![]()
Kahverengi akıntı çok riskli bi şey değil canım. Ama tabi ki doktorunu bilgilendir. Varsa prolutex iğnen progestan fitilin onu yükseltebilir doktorun. Diğer transferimde kanama yaşadığım biraz bilgim var. Kahverenginde olması kanın beklemiş oksitlenmiş kan olduğu anlamına geliyor. Yani güncel bi kanama değil özellikle tüp bebekte sık karşılasıyor. Bazen fitilin tahriş etmesinden bile kaynaklanabiliyormuş. Kanamanın rengi açık kırmızı ve ağrılı kasılmalı olursa riskli hemen doktora git. Ayrıca her kanama düşük olur diye bi iey de yok bazen kanama alanı olusabiliyor. Bunun bir nedeni de bebek tutunurken oradaki damarların kanamasıymış. Kanama alanı boyutu büyük değilse bebeğin de sağlıklıysa kanama alanı kapanıyor. Doğuma kadar kanaması olan doğuran insanlar varmıs dua edin bebekleriniz sağlıklı olsun her şeye rağmen tutunsunArkadaşlar benim kasık ağrım başladı ve kahverengi akıntım oldu yarın beta verecem tekrar ama çok korkuyorum moralim çok bozuldu
peki canim kacinci gün 19 cikti ve bugün mu tekrarladiniz sonuc nezaman cikarmisim bende yarin vermeliyim ama korkuyorum son embriyomdu positif görüp sonra negative dönmesi cok zor birsey maalesef insallah senin degerinde yüksek cikabigpn kacinci gündesin transferden sonra?
9. Gün verdim dün verdiğim 10 A düşmüş kimyasal malesef yinepeki canim kacinci gün 19 cikti ve bugün mu tekrarladiniz sonuc nezaman cikarmisim bende yarin vermeliyim ama korkuyorum son embriyomdu positif görüp sonra negative dönmesi cok zor birsey maalesef insallah senin degerinde yüksek cikabigpn kacinci gündesin transferden sonra?
üzgünüm canim kesin benimde öyle o yüzden bugün kan vermeye gitmedim9. Gün verdim dün verdiğim 10 A düşmüş kimyasal malesef yine
Benim de 10uncu güne kadar yüksekti sonra düşüşe gecti ve kimyasal oldu.9. Gün verdim dün verdiğim 10 A düşmüş kimyasal malesef yine
Cuma günü ben de kan vermeye gitmedim zaten kimyasal diye. Bugün gittim tamamen negatife dönmüş artik. Kanamayı bekliyorum suan.üzgünüm canim kesin benimde öyle o yüzden bugün kan vermeye gitmedim![]()
bende gitmedim dün ilaclari birakir birakmaz ztn bugün lekelenmeler basladi regl olcam yaniBenim de 10uncu güne kadar yüksekti sonra düşüşe gecti ve kimyasal oldu.
Cuma günü ben de kan vermeye gitmedim zaten kimyasal diye. Bugün gittim tamamen negatife dönmüş artik. Kanamayı bekliyorum suan.
Merhaba öncelikle sağlıkla süreciniz ilerlesin inşallah. Ben de 13 Nisan pazartesi transferim oldu. 15 nisna Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. Bugün 18 Nisan sabahı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizin elinizde testlerinizin resmi var mı fikir olsun diye soruyorum benimki gözle görülür bir silikte çıktı ilk dakikadaSelam kızlar Transfer sonrası ovitrelle kullanan var mı içinizde
Hayırlı olsun canımMerhaba öncelikle sağlıkla süreciniz ilerlesin inşallah. Ben de 13 Nisan pazartesi transferim oldu. 15 nisna Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. Bugün 18 Nisan sabahı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizin elinizde testlerinizin resmi var mı fikir olsun diye soruyorum benimki gözle görülür bir silikte çıktı ilk dakikada
Hayırlı olsun canımbende silikle öğrendim iki kez insallah koyulasır
Pembe çizgi seninki çok güzelBen 13 Nisan'da transfer oldum. 15 Nisan Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. 18 Nisan bu sabah testim böyle çıktı sizce ovitrellenin etkisi mıdır
Ama ben ovitrelle kullanmadım hiç yanılma payı olabilir diyorlarBen 13 Nisan'da transfer oldum. 15 Nisan Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. 18 Nisan bu sabah testim böyle çıktı sizce ovitrellenin etkisi mıdır