Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun tranferim var(embryolar genetiktanıyı gectiyse) insallah pembelesmek icin bir adımdır bu sefer dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Canım ananas ne için bi de çay bilgisini de verirsen sevinirim.
Canım gaz sancıların için kendini sıcak tut.Battaniyenin altında otur ve dinlen.Bu arada kısmetse yarın sabah transferim yapılacak.Herkesten hayırlı dualar bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
merhaba..benim de transferim 30 ekimde yapıldı aynı gün olmuşuz yani..5 tane 1.kalite ambriyom vardır 3 tanesini koydular..diğerleri için de bugün aradılar dondurma için yeterli değiller dondurmayacağız o yüzden diye moralim bozuldu ama olsun bunlar tutacak nasıl olsa..olumlu düşünmeye çalışıyorum..bunlar tutacağı için Allah dondurmamızı istemedi herhalde..sen ne yaptın seni aradılar mı ?
elsinore,bende 30 ekim günü cem beyde muayanedeydim.
15 gün sonra bende orda başlıyorum.
memnunmusun doktorundan acaba?
ben sevdim ama ...
sana mesaj attım cevap vermemiştin.benneyaptımki
slm arkadaşlar normalde bugün olacaktı transferim labaratuvardan aradılar pazartesi yapılacakmış yani bana 5.gün transferi blostakist transferi yapılacakmış embriyoların gelişimi güzel gidiyormuş
elsinore ben iki ile üç arası ordaydım.sen ne zaman geldin?
bu arada allah kucağını boş bırakmasın inşallah.
cem bey beni biraz bekletti zaten.
belki de seninle ilgileniyordu.
çok büyük tesadüf ya aynı gün orda olmamız.
belki birgün karşılaşırız..bebişini kontrole geldiğinde:CüvCüv:
evt oranın maalesef öyle bir eksisi var çok yoğun olduğu için mutlaka bir süre bekliyosun beni de çok geç aldılar hatta idrardan patlayacaktım :)) ben daha önce de orada 2 kere aşılama yaptırdım..ilkinde tuttu fakat devam etmedi ikincisinde hiç tutmadı..bakalım kısmet artık bunda ne olacak..sizde bir problem var mıydı?
tüplerim açık,sperm testi iyi,
yumurtlama var..
ama çikolata kisti çıktı ama hafifmiş.
ya ameliyat ya da tüp dedi cem bey.
tüpü seçtim.kısa sürecek dedi.
12 gün.
hayırlısı olsun artık.
daha önceden aşılama ya da herhangi birşey yaptırmadım.
elsinore niye sana özel msj atamıyorum?