- Konu Sahibi EU2
Sagol canim, jinemed in 3 merkezi var: Bursa, Besiktas ve Kadiköy de.
Istersen bir siteye gir. Jinemed.com olmasi lazim.
BURSA jinemedi çok beğenen var orayı biliyordum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim, jinemed in 3 merkezi var: Bursa, Besiktas ve Kadiköy de.
Istersen bir siteye gir. Jinemed.com olmasi lazim.
Hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Sağlıklı ve mutlu bir gebelik diliyorum ikinizede.Benim bir kızım var.10 yaşında ben 38 yıllar sonra evimiz de bir bebek olsun dedik.Bir çok defa aşılama denedik ama olmadı.Kızım da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastasıyım.Transferimin 6. günü.Heyecanla bekliyorum.
O zaman baska yere gidersin. Zaten merkeze güvenmemiz lazim.
Bazi yerler var. Insanin yüzüne bakmiyorlar.
Bende randevuya kadar arastirma yapiyorum. Sorularimi bir bir not ediyorum.
Benim merak ettigim birde esiniz tese den önce ilac kullandimi?
Diger arkadaslarla cevaplarsa sevinirim.
hayırlı olsun inş bende erol beyin hastasıydım sonuç alamayınca bıraktım inş senin olur balıkesirin neresinden be n ayvalık
merhaba gül.
görüyorumki seninde kilo sorunun var canım benimde öyle.
tüp için zayıflamak gerektiği söyleniyor.sen onun içinmi diyet yapıyosun?
know inşallah test sonucun hayırlı olur canım,benim transferimde 12 eylülde oldu,test 23 eylülde.canım embriyo dondurma işlemini sordunmu anatoliaya
Çok üzgünüm çoookdoktorum bana yine yaptırırsan olmaya bilir dedi çok kararsızım eşimle sorun yaşıyorum eşim sorun yapmıyor ben sorun yapıyorum ben 12 yıllık evliyim benim tek sorunum çocuk artık olmasını istiyorum olmuyor yinede herşeyin hayırlısı
arkadaşlar güzel dileklriniziçin teşekkür ederim
Anatoila da yaptırdın sanırım transferini.Hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi.
Dirimkizi canim senin fsh değerin kaçti ne kadardir adet olmuyordun.ben farlutalla adet olamadim şimdi cyclo kullaniyorum 5 gün oldu biteli ama hala adet olamadim çok ümnitsizim sen kaç yaşindasin yaşadiklarini tedavini kiasaca anlatabilirmisin nerde yaptirdin microyu canim.senin adina çok sevindim hayirlisi olsun allah kucağina almayi nasip etsin canim
evet canım anatolyada taptırdım şimidi sadece clinoney di sanırım jel (progesteron horrmonu)kullanıyorum.