Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yanlız şimdi hatırladım benim doktorum 2 kez kalamış jinemedde yapmıştı benim micromu ben oranın labaratuvarını beğenmiyorum yanlız

Hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Sağlıklı ve mutlu bir gebelik diliyorum ikinizede.Benim bir kızım var.10 yaşında ben 38 yıllar sonra evimiz de bir bebek olsun dedik.Bir çok defa aşılama denedik ama olmadı.Kızım da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastasıyım.Transferimin 6. günü.Heyecanla bekliyorum.

Hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Sağlıklı ve mutlu bir gebelik diliyorum ikinizede.Benim bir kızım var.10 yaşında ben 38 yıllar sonra evimiz de bir bebek olsun dedik.Bir çok defa aşılama denedik ama olmadı.Kızım da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastasıyım.Transferimin 6. günü.Heyecanla bekliyorum.

hayırlı olsun inş bende erol beyin hastasıydım sonuç alamayınca bıraktım inş senin olur balıkesirin neresinden be n ayvalık

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.:teytey:

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

nilem10: Bir kızı var.10 yaşında Yıllar sonra bir bebek olsun dediler.Bir çok defa aşılama denediler ama olmadı.Kızı da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastası.Transferinin 6. günü.:teytey:

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::nazar::teytey:

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::nazar::teytey:

O zaman baska yere gidersin. Zaten merkeze güvenmemiz lazim.
Bazi yerler var. Insanin yüzüne bakmiyorlar.

Bende randevuya kadar arastirma yapiyorum. Sorularimi bir bir not ediyorum.
Benim merak ettigim birde esiniz tese den önce ilac kullandimi?

Diger arkadaslarla cevaplarsa sevinirim.

canım benim eşimde tüp bebekyaptıracak kadar sperm var o nedenle biz tese yaptırmadık hiç
benim şimdiki merkezim Umut tüp bebek

hayırlı olsun inş bende erol beyin hastasıydım sonuç alamayınca bıraktım inş senin olur balıkesirin neresinden be n ayvalık

merhaba gül.
görüyorumki seninde kilo sorunun var canım benimde öyle.
tüp için zayıflamak gerektiği söyleniyor.sen onun içinmi diyet yapıyosun?

merhaba gül.
görüyorumki seninde kilo sorunun var canım benimde öyle.
tüp için zayıflamak gerektiği söyleniyor.sen onun içinmi diyet yapıyosun?

merhaba canım ben bu halimden daha kiloluyken kendiliğinden 2 sefer hamile kalmıştım ama büyümediler hem sağlık için hemde tüp bebek için çünki herşey çok güzel gidiyo tüp bebekte 2 sindede negatif geriye sadece kilo kalıyo o yüzden ideal kiloma düşmeden denemiycem

know inşallah test sonucun hayırlı olur canım,benim transferimde 12 eylülde oldu,test 23 eylülde.canım embriyo dondurma işlemini sordunmu anatoliaya

evet canım 1 senelik dondurma 500 3 senelik sanırım 1250 demişlerdi.fakat benim donduracak embriyom yoktu.hayırlısı olur inşallah...

a.sbende 3ay oldu 2ci denemem tüp bebegi olmadı arkadaşlar delirecektim neden olmadı diye kendimi toparlamam çok sürdü genetik olabilir dedi ama genetik degilmiş yumurtaların çok zayıf diyor gelişmiyormuş ben neyapmam gerek beni bilgilendirirmisiniz sizlerdede böyle sorun yaşandımı

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.:teytey:

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

nilem10: Bir kızı var.10 yaşında Yıllar sonra bir bebek olsun dediler.Bir çok defa aşılama denediler ama olmadı.Kızı da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastası.Transferinin 6. günü.:teytey:

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.
..
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz Şeniz Şeniz

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::nazar::teytey:

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::nazar::teytey:

Çok üzgünüm çoookdoktorum bana yine yaptırırsan olmaya bilir dedi çok kararsızım eşimle sorun yaşıyorum eşim sorun yapmıyor ben sorun yapıyorum ben 12 yıllık evliyim benim tek sorunum çocuk artık olmasını istiyorum olmuyor yinede herşeyin hayırlısı

Canim bende 10 yillik evliyim. Ve tam anlamiyle aile olamadik. Esin bence sana farkettirmiyor. Hangi erkek baba olmak istemezki.

Doktorun dedigine de bakma. Siz pes etmeden tedaviye devam edin.

Ayrica sahil78, celine07, nilem10, karamelli neskafe dualarimiz sizinle. Kendinizi yormayin kizlar.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
:utangac:arkadaşlar güzel dileklriniziçin teşekkür ederim

cnm benim sorununuz ne bilmiyorum ama bende 7 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyorduk ...istiyorduk çünkiii artık allahın izni ile hamileyim

benim en büyük problemim adet görememek korunmayı bıraktığım ay sadece iki kere adet gördüm sonrasında hep farlutal yada d.kontrol hapı oldu...eşiminde sprem sayısı 2 milyon ve hareket oranı çok azdı cnm ama allahın izni ile ilk denememizde micro ile hamile kaldım....sen ne yaptın ne denedin bilmiyom ama inş.olur.ne olmaz denilenlerin olmuş senin neden olmayacak ...ona bakarsan bu doktorumdan önceki doktor bana senin yumurtan olmaz git 20 kilo ver dedi kiiii ben obez değilim sadece kendisi yumurta geliştiremedi bende ama işin ehli olan doktorum 20 yumurta geliştirdi ve 6 yumurtam toplamndı...veyumurtalık rezerven çok iyi dedi....şimdi karnım şişsin öteki dktora gideceğim bak yumurta oluşmaz dedin ama oldu diyecem..en yakın zamanda hamiş haberini alalım cnm:1hug:

Dirimkizi canim senin fsh değerin kaçti ne kadardir adet olmuyordun.ben farlutalla adet olamadim şimdi cyclo kullaniyorum 5 gün oldu biteli ama hala adet olamadim çok ümnitsizim sen kaç yaşindasin yaşadiklarini tedavini kiasaca anlatabilirmisin nerde yaptirdin microyu canim.senin adina çok sevindim hayirlisi olsun allah kucağina almayi nasip etsin canim

Dirimkizi canim senin fsh değerin kaçti ne kadardir adet olmuyordun.ben farlutalla adet olamadim şimdi cyclo kullaniyorum 5 gün oldu biteli ama hala adet olamadim çok ümnitsizim sen kaç yaşindasin yaşadiklarini tedavini kiasaca anlatabilirmisin nerde yaptirdin microyu canim.senin adina çok sevindim hayirlisi olsun allah kucağina almayi nasip etsin canim

cnm benim fsh normaldi 6 -7 arasındaydı
benim bütün hormonlarım normaldi yani hiç bişey yoktu
ben pkoyum yumurta oluşuyor ama çatlamıyordu tembeldi yani
ben evlendikden sonra adet düzenim bozuldu tam 7 senedir kendi kendime sadece
ikikere adet oldum oda 4 sene içitğim d.kontrol hapını bebek için bıraktıkdan sonraki ilk 2 aydı sonra tekrar adet göremedim hep 50 günde farlutalle oldum cnm 3-5 ayda hep d.kontrol hapı içerek yumrutalığı toplamaya çalıştık cnm...ben 25 yaşındayım ..
ilk çocuk istediğimde sürekli gittiğim doktora gittim beni hep oyaladı eşimden tek bir test istmeden hep bekleyin dedi..sonra içimde kist patladı ama bunu göremedi nasıl göremedi kist patlamış dediği günden 10 gün önce ağrım var diye gittiğimde hiç bişey yok dedi 10 gün sonrada bana aaaa kist patlamış dedi..sonra onu bıraktım....(bu arada b.evler medıcanın doktoruydu kendisi)sonra bir profa gittim odanda bir aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek dedi biz inanmadık sonra ara verdik bu arada adet olayım diye klomen içtim ama yine adet olamadım sonra başka doktora gittim ....ssk doktoru idi bize tüp bebek için yardımcı olacaktı ama kocamı üroloğa gönderdi kocam ameliyat oldu 4 ay kocamı bekledik ....ben d.kontrol hapı içtim...sonra bana purgonla aşılama başlattı 16 gün iğne oldum ...ama yumruta geliştiremedi ..daha doğrusu gelişti hepsi gelişti öne çıkan olmadı yaniii sonra vücudum ödem topladı ....korktu ve iptal etti aşılamayı yani tüp bebek uzmanı değildi....salakca tedavi uyguladı ve sonunda bana attı topuu sen çok kilolusun kesinlikle yumurtan olmaz tüp bebeğe gitsen seni yollarlar dedi kilo ver gel derler dedi..

bende kapıdan çıktım ve birdaha gitmedim 1 ay sonra b.evler medıcalparka latif celal küpeli oğluna gittim ....çok inandım zaten bana çok güven verdi çok pozitif bir doktor ben çok hasas biriyim doktorum bana sıcak yaklaşmazsa ben asla rahat olmam
ve kendine çok güvenen biriydi sürekli beni rahatlattı asla kilomu problem etmedi...ve ALLAHA ŞÜKÜRLERRRRRR OLSUNNN şuan hamileyim inş. rabbim kesesini yada keselerini görmeyi nasip eder...sonrasındada kalp atışını duyunca daha çok rahatlayacam

dilerim anlaşılır bir dilde yazabilmişimdir cnm

evet canım anatolyada taptırdım şimidi sadece clinoney di sanırım jel (progesteron horrmonu)kullanıyorum.

Ben dayanamayıp 10.gün test yaptırcam.Ben de onu kullanıyorum.Hakan Hoca'nın doçentliği sırasın da hastasıydım.Kızım onun tedavisiyle olmuştu.Ekip olarak iyiler.Daha sonra yine gittim ama olmadı.Şimdi İzmir yakın diye izmir'e gidiyorum.İyi haberlerini bekliyorum canım.

Back
X