Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben de listeye girmek istiyorum. Bir kızım var. Dış gebelik sonucu tüplerimden birini kaybettim. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğum için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavime başladım. Transferim 23-24 Eylül gibi olacak. Şu anda Lucrin+menopur alıyorum.

bende tedaviye başlıyorum bu ay.15 gün sonra ankaradayım.genarta ön görüşmeye gittim.hadi hayırlısı...

Nilem geçmiş olsun arkadaşım.

Benim ilk tüp bebek denemem ama bugüne 13 yıllık evliliğimde 1 anembrionik bir de dış gebelik geçirdim. O mutluluğun ardından gelen üzüntüyü çok iyi bilirim. Sana ve eşine de sabır ve yeni denemeler için güç diliyorum.

İnşallah en kısa ve uygun zamanda bebeğini kucağında görürsün.

Sevgiler

arkadaşlar az önce embriyolog aradı 9 embriyom oluşmuş yarın 07:30da transfer olcak şimdiden çok heyecanlıyım.dokuz doğurmaya başladım.bu ikinci denemem ilkinde pozitif sonuç elde etmiştim ama dış gebeliğe dönüştü.inşallah busefer olumlu sonuçlar elde ederim.transferden sonra özellikle nelere dikkat etmem gerekir?:bbo:

B]-badem- :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.:teytey:

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

nilem10: Bir kızı var.10 yaşında Yıllar sonra bir bebek olsun dediler.Bir çok defa aşılama denediler ama olmadı.Kızı da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastası.Transferinin 6. günü.Kimyasal gebelik durumu var.Umudu yitirmek yok.Meleği naz yapıyor sadeceŞeniz

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..

nzmyh:yarın transferi var.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

angell08:Bu cumartesi transferi olacak. Ekim 1 de ilk gebelik testini yaptıracak.

LEAH:Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Transferi 23-24 Eylül gibi olacak. Şu anda Lucrin+menopur alıyor.

..
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE:hooray:

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE:hooray:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE :hooray:

Arkadaşlar ne kadar iyisiniz.Gerçekten sizi okuyunca seni anlayan birileri var işte diyorsun.Balıkesir deki kadın doğumcu eşime femera adlı bir ilaçtan bahsetmiş.Yeni bir uygulama sanırım.Böyle bir deneyim yaşayan varmı?Forumlarda okudum rastlamadım.İlaç aslında kanser tedavisinde kullanılıyormuş.5 gün kullanılıyormuş.3.günü menegon veya gonal f başlsnıyormuş.Benim gibi E2 si düşük hastalarda kullanılıyormuş.Benim öğrendiklerim bu kadar.Kullanıpta hamile olan varmı?

Son düzenleme:
merhaba nilem10 femera yı geçen yıl normal yollardan hamile kalmam için doktorum banada kullandırmıştı.ben pko hastasıyım yumurtlama sorunum vardı adetin 3. günü başlayıp 5 gün kullanıyordum sonra yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi kullanıyordum..yumurtalarımın olgunlaşmasında bayağı faydasını görmüştük ama malesef gebelik olmadı...

bu arada benimde kasımda dondurulmuşlarımla transferim yapılacak benide listeye alın arkadaşlar:))))))))))

birde pco hastası olduğum için glucophage kullanıyordum.ama ben gonal-f ve menegon da kullanmıştım bundan önce hiç fayda etmedi.doktorum laparoskopi yaptıktan sonra femeranın faydasını gördüm ama gebelik normal yoldan dediğim gibi oluşmadığı için tüp bebek tedavisine geçtik..

Kızlar merhaba. Anca kendime gelebildim. Transferim gerçekleşti. 4 embriyo transfer edildi. Bir sıkıntım ağrım falan yok. İlk denememde hem yumurta toplamada hem transferde çok ağrım olmuştu ve acı çekmiştim. Bu sefer bunları yaşamıyorum. İlk denememde pozitif sonuç alıp sevinmiştim ama dış gebeliğe döndü. Inşallah bu sefer böyle bir aksilikle karşılaşmadan pozitif sonuç elde etmenin sevincini yaşarım. Sizlerle paylaşmak istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :teytey::dance:

B]-badem- :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.:teytey:

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

nilem10: Bir kızı var.10 yaşında Yıllar sonra bir bebek olsun dediler.Bir çok defa aşılama denediler ama olmadı.Kızı da tedavi sonucu ilk deneme de olmuştu.Şimdi Erol Tavmergen'in hastası.Transferinin 6. günü.Kimyasal gebelik durumu var.Umudu yitirmek yok.Meleği naz yapıyor sadeceŞeniz

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..

angell08:4 Embriyo transfer edildi. Ekim 1 de ilk gebelik testini yaptıracak.

LEAH:Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Transferi 23-24 Eylül gibi olacak. Şu anda Lucrin+menopur alıyor.

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE:hooray:

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE:hooray:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE :hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dün muayene oldum, yarın da var. Sanırım 7-8 tane yumurta toplanacak. Çarşamba günü olma ihtimali var dedi dr.. Yani 24 Eylül. Çok stresslenmeye başladım. Umarım hepsi olgundur, umarım herşey yolunda gider.Eğer yolunda giderse, cuma günü filan da transfer olacak.

Kızlar dün muayene oldum, yarın da var. Sanırım 7-8 tane yumurta toplanacak. Çarşamba günü olma ihtimali var dedi dr.. Yani 24 Eylül. Çok stresslenmeye başladım. Umarım hepsi olgundur, umarım herşey yolunda gider.Eğer yolunda giderse, cuma günü filan da transfer olacak.

cnm sen hiç stres yapma biliyorum çok zor ama yapma 7-8 yumrutanda olgundur
olgun olmadan almazlar cnm

benim 6 yumurtam alındı 2 tanesi transfer oldu 2 si donduruldu gerisi çöp oldu
yani bu işdeee doktorlarımaza güvenmemek gerekir ben hiç ihtimal veremiyordum
hamile kalacağımı o kadar strs yapmısımki cnm testen bir gün önce şakır şakır burnum kanadı....yapabilidiğin kadar rahat olmanı tavsiye ederimmm...çünki endişe öle bir duyguki hiç bitmiyor...
allah yolunu açık etsin

merhaba canım tüpbebekle mikro aynımı merak ettim

cnm tüp bebekle mikro aynı değil şöle bütün aşamalar aynı ama mikrodaki terk fark

labratuar ortamı tüp bebekde yumurta ve sprem yanyana koyulup döllenmesi bekleniyor

ama mikroda ise yumurtanın içine spremi doktorlar sokuyor ve dölleneme oluyor

ya arkadaslar 2 agustosta tarnsferim olmustu benim.test yaptirdim negatif cikti.agustos 17de de adet oldum.ama bu ay bi türlü olamiyorum.hic bi etkiside yok.hisetmiyorum yani.neden olabilir sizce?hala ilaclarin etkisi olabilirmi?sinir oldum yaaa...

ya arkadaslar 2 agustosta tarnsferim olmustu benim.test yaptirdim negatif cikti.agustos 17de de adet oldum.ama bu ay bi türlü olamiyorum.hic bi etkiside yok.hisetmiyorum yani.neden olabilir sizce?hala ilaclarin etkisi olabilirmi?sinir oldum yaaa...

cnm pek sanmam yaaa bi test yapsannn 4 gün olmuşş bir test yap hamile kalabilirsin
her tüp bebek denemesinde başarısızlık yasayanlar genelde kendiliğinden hamiş klaıyolarr

hadi hayırlısı

cnm pek sanmam yaaa bi test yapsannn 4 gün olmuşş bir test yap hamile kalabilirsin
her tüp bebek denemesinde başarısızlık yasayanlar genelde kendiliğinden hamiş klaıyolarr

hadi hayırlısı

kendiligimden hamile kalabilirmiyim ama bilmiyorumki...esimin spermlerinde yapisiklik var ilerlemio yani.sanmiyorum pek ama..biraz daha bekliyim bari en azindan 10 gün gecerse test yaptiririm.saol canim yardimin icin.senin bekleyis nasil gidio?

angell08:4 Embriyo transfer edildi. Ekim 1 de ilk gebelik testini yaptıracak.

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

..

Kızlar merhaba

Bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum. Çarşamba günü de yumurta toplanıyor. Heyecan dorukta. kafamçokkarıştı

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Back
X