Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlarr ....
27 Ekim de transferim gerçekleşti ...
Hayırlısıyla 10 kasım olan test günümü bekliyorum ...
Benimle aynı gün test olcak arkadaşlar var mı ?
İnş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür ..
Dualarım sizlerle ...
Sizde dualarınızı eksik etmeyinn ... :Saruboceq:

Arkadaşım benim test günüm de 11 Kasım da inşallah güzel haberler alırız.a.s.:CüvCüv::Saruboceq:

merhabalar aranıza yeni katıldım benide listenize eklerseniz sevinirim 2. micro denemem co culture uygulaması yapıldı transfer tarihim 30 ekim. 11 kasımda sonuç belli olacak doktorum tarık aksu hrs

Allah hepimize meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin dualarım hepimiz için

:Saruboceq:Hayırlı olsun canım.Benim transferim de 30 Ekimde yapıldı .sonuç 11 Kasımda belli olacak.:Saruboceq:Allah hepimizi sevindirsin inşallah.

merhaba..benim de transferim 30 ekimde yapıldı aynı gün olmuşuz yani..5 tane 1.kalite ambriyom vardır 3 tanesini koydular..diğerleri için de bugün aradılar dondurma için yeterli değiller dondurmayacağız o yüzden diye moralim bozuldu ama olsun bunlar tutacak nasıl olsa..olumlu düşünmeye çalışıyorum..bunlar tutacağı için Allah dondurmamızı istemedi herhalde..sen ne yaptın seni aradılar mı ?

Canım ben kaç gündür yoktum .30 Ekimde transferim yapıldı ama embriyo sayım az 2 tanecik koydular.Şimdi onları büyütmeye çalışıyorum.İnşallah sağlıklı olsunlar da.Bol bol dinleniyorum.Ben zaten dondurmayı düşünmedim.Olsun hiiiç üzülme sen de.Allahın vardır bi bildiği.Tutacaklar tutacaklar sen dert etme içini rahat tut.Bol bol dua et.Allah sağlıklıysa versin.En önemlisi o.11 Kasım da da sonuç inşallah belli olacak.:CüvCüv::Saruboceq:a.s.

Arkadaşlar merhaba..bana bu gün biraz izin verin,listeyi yarın güncelliyim..bu gün transferim vardı..fazla duramıyorum pc de...Kafamı toparlayamadım daha..yarın güncellemeye çalışacağım..Biraz bakınıp çıkacağım gene..
Bu gün bana 3 embriyo transfer oldu..11 hücreli,8 hücreli ve 4 hücreli.3.gün transferi oldu...Hastane bize baya uzaktı..ağır ağır geldik 2 buçuk saat..sersem gibi hissediyorum kendimi sürekli yatmaktan..dr bir de kalçaya takılacak östrojen içeren bant verdi..2 günde bir takılacak..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..sizleri seviyorum...

merhaba bademcim öncelikle hayırlısı olur inşallah.. bu östrojen bantlarından bana da verdiler ismi de Climara ama içinde 4 adet var ve bana dedikleri kalçana 1'er tane yapıştır diğer 1'er taneyi de 1 hafta sonra aynı gün yapıştıracaksın dediler seninki farklı bir marka mı acaba 2 günde bir dediklerine göre...

Arkadaşlar merhaba..bana bu gün biraz izin verin,listeyi yarın güncelliyim..bu gün transferim vardı..fazla duramıyorum pc de...Kafamı toparlayamadım daha..yarın güncellemeye çalışacağım..Biraz bakınıp çıkacağım gene..
Bu gün bana 3 embriyo transfer oldu..11 hücreli,8 hücreli ve 4 hücreli.3.gün transferi oldu...Hastane bize baya uzaktı..ağır ağır geldik 2 buçuk saat..sersem gibi hissediyorum kendimi sürekli yatmaktan..dr bir de kalçaya takılacak östrojen içeren bant verdi..2 günde bir takılacak..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..sizleri seviyorum...

hadi hayırlı olsun cnm güsel haberlerini alırız cnm inş...

diğer arkadaşlarımda güsell haberlerle dönersiniz lütfen transfer olan arkadaşlarım yumoşlarınızın kaç hücreli olduğunu vs.takılmayın bana hiçbişey demedi doktorum 2 embriyo trasfer ettiler öle dedi hayırlı olsun dedi hamiş kalmadan gelme dedi ..
yok rahim kalınlığıymışş yok 4 hücreliymişş bence çok bilmemek lazım ben hiçnişeyi bilmedim cahildim yani .....geldi işte kuzularım sizede gelecek eminim bennn

:Saruboceq:Hayırlı olsun canım.Benim transferim de 30 Ekimde yapıldı .sonuç 11 Kasımda belli olacak.:Saruboceq:Allah hepimizi sevindirsin inşallah.

ayyy benimde 11 kasım'da belli olacaaak nasıl duracağız biz o güne kadar yaw :))

Canım ben kaç gündür yoktum .30 Ekimde transferim yapıldı ama embriyo sayım az 2 tanecik koydular.Şimdi onları büyütmeye çalışıyorum.İnşallah sağlıklı olsunlar da.Bol bol dinleniyorum.Ben zaten dondurmayı düşünmedim.Olsun hiiiç üzülme sen de.Allahın vardır bi bildiği.Tutacaklar tutacaklar sen dert etme içini rahat tut.Bol bol dua et.Allah sağlıklıysa versin.En önemlisi o.11 Kasım da da sonuç inşallah belli olacak.:CüvCüv::Saruboceq:a.s.

inşallah hepimiz için hayırlısı olur cnm.. doktora sordum zaten bunlar dondurulma aşamasına gelemediler bana transfer ettiklerinizde gelemeyecek anlamına mı geliyor diye hiç alakası yok dedi sana transfer ettiklerimiz umudumuz olanlardı dedi bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı ..sen kaçta yaptıracaksın testini aynı anda öğreniriz belki ben sabah 8.30 gibi yaptırmayı düşünüyorum ki erkenden alayım sonucu ..

inşallah hepimiz için hayırlısı olur cnm.. doktora sordum zaten bunlar dondurulma aşamasına gelemediler bana transfer ettiklerinizde gelemeyecek anlamına mı geliyor diye hiç alakası yok dedi sana transfer ettiklerimiz umudumuz olanlardı dedi bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı ..sen kaçta yaptıracaksın testini aynı anda öğreniriz belki ben sabah 8.30 gibi yaptırmayı düşünüyorum ki erkenden alayım sonucu ..

Sabah 09.00 -10.00 arası orda olcaz.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Yalnız bişey sorcam sana benim kasıklarımda ara ara ağrılar sancılar gibi şeyler oluyo normalmi acaba.

en son buraya doras arkadaşım mesaj yazmış gibi duruyor ama ben göremiyorum yazdığı mesajısenağlama

Sabah 09.00 -10.00 arası orda olcaz.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Yalnız bişey sorcam sana benim kasıklarımda ara ara ağrılar sancılar gibi şeyler oluyo normalmi acaba.

ya inaır mısın şimdi ben sana aynı soruyu soracaktım..aynen benimde 2-3 gündür böyle adet sancısına benzer sancım oluyo zaman zaman demek ki normal..gerçi aşılamada olmamıştı ama belki de bunlar yerleşme sancılarıdır. Çünkü benim transferden 2 gün sonra olmaya başladı yani tam da blastokist aşamasına geçecekeleri gün o yüzden yerleşme ağrıları olmasını diliyorum..umarım öyledir..

:)anladım cnm saol.ben şu ana kadar serum bile yemediğim için korkuyorum vallaa ayrıca tamamen uyumaktanda :) toplama esnasında canın yanmışmıydı peki onu hissedebiliyomuydun :p daha şimdiden yanıma birilerini aramaya başladım valla korkudan:)

merhaba glsn,
yumurta toplama işleminden hiç korkma.ben de ilk denememde korkuyordum hem de çok.ama hiiiiiç bişey hissetmiyorsun,bi uyanmışsın ki odana gelmişsin herşey bitmiş o kadar.sonra çok az hafif adet ağrın gibi oluyor, o da hemen geçiyor zaten...ben de 2. deneme için o kadar rahatım ki şu anda,hiç korkmuyorum.kaydirigubbakcemile5

Ben tedavimi eurofertilde yaptırdım ordan çok memnun kaldım.İnşallah sonucumda iyi olursa daha da memnun kalıcam:)) Sen nerde yaptırdın.

Acıbadem Kadıköy. Aynen bende çok memnunum doktorumdan ve diğer çalışanlardan. İnşallah dediğin gibi sonucu da iyi olur

canım hiç korkma.11 kasım bayramın olacak inşallah:Saruboceq:
:emir_bebek::CüvCüv:

genel anestezide de sana bir iğne yapıyorlar bu sefer tamamen uyuyorsun , lokalde sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar yani ayık oluyorsun ama tabi sana da sakinleştirici yapıyorlar böyle sersem gibi bişey oluyorsun yani ben öyle oldum en azından gözlerimi bile zor açıyodum :))

:)anladım cnm saol.ben şu ana kadar serum bile yemediğim için korkuyorum vallaa ayrıca tamamen uyumaktanda :) toplama esnasında canın yanmışmıydı peki onu hissedebiliyomuydun :p daha şimdiden yanıma birilerini aramaya başladım valla korkudan:)

ya ben listeyi güncellemiştim ama şu an yok...nasıl yani????:uhm::uhm::uhm:

Forum yöneticilerinden ricam,lütfen son yazdığımız listeleri tekrar buraya koyarmısınız???

arkadaşlar bütün forum genelinde bu sorun varmış:çok üzgünüm:.az evvel elifle konuştum..kazene söyleyecek gelince....yazdığımız mesajlar listeler silinmiş...:1no2:

Back
X