Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xolix cıkmaz canım. benımde 7. gun yaptıgımda cıkmamıstı. sonucu takmayacaksan yap. ama ben hiç okumadım buradada 7. gun çift çizgi gören....

slm kizlar ben geldim
kisaca sizlere basima gelenleri anlatiyim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
4 gundur hasatanede yatiyorum
nefes dahi alamdim sistim patlamaktan son anda kurtuldum
hap serum igen falan
3 hafat bu ignelere evde devam
ve haftada iki gun kan vermeye devam
simdi cok yorgunum yarin yine gelirim haberleri alamaya hoscakalinnnnnn

cnm çok geçmiş olsun :teselli:
herşeyin başı sağlık yaaa.. kendine çok dikkat et cnm :nazar:

babyprin günaydın.:) görünmedin bir iki gündür her şey yolunda mı? ne karar verdin ara vermeden doktorun dediği gibi hemen devam mı?

Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.Mikroenjeksiyonu Allah nasip ederse biz de deneyeceğiz ama önümüzde bir süreç var öncelikle eşimin ameliyat olması lazım.Bizim problemimiz azosperm ama en son yaptırdığımız testte 80 adet sperm çıkışı görüldü.Hareketsiz olduğu söylendi.ameliyat öncesi 3 ay belirli periyodlarla test yapılması lazım hareketli sperme rastlandığında mikroenjeksiyon denenebilinrmiş.Size sormak istediğim spermin hareketi az da olsa denenebiliniyormu?siz bu tedavi sürecini geçirdiğiniz için belki banada yardımcı olabilirsiniz

babyprin günaydın.:) görünmedin bir iki gündür her şey yolunda mı? ne karar verdin ara vermeden doktorun dediği gibi hemen devam mı?

Canım yolunda herşey :) benden pek bi haber olmadığı için sadece okuyup çıkıyorum..

eveeet hemen başlıyoruz.. :icecream:
zaten doktorun ara vermek istemediğine çok sevindim kii.. sabırsızım bennn:)
bi de uzun protokol olduğu için bir siklus atlamış oluyoruz..

senin ilk ultrason muayenen ne zaman?
bi de sen çalışmıyosun galiba değil mi?
yoksa izin mi almıştın ? napıyosun :))

babyprin ben bir süredir işsizim malesef.ama yine de evden bazı işler yapıyorum ara ara. muhtemelen karnım burnumda işbaşı yapacağım. mayıs haziran gibi görünüyor bir aksilik olmazsa. keşke şu boş aylarıma denk getirebilseydim doğumu, çocuğuma bakardım ama olamadı. keşke daha erkenden teşhis konulabilseymiş.

kısmet öyleymiş ne yapalım.

ultrasona gelince haftaya perşembe.

uzun protokol daha iyi diyorlar yaygın uygulama oymuş. yumurta kalitesi de daha iyi oluyormuş. benim ilki kısaydı, ikincisi uzun. uzun protokol her açıdan (kalite, sayı, tutunma, tedavide kendimi daha iyi hissetme) daha iyi geldi.

senin birincisi kısa protokol muydu?

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan

canımm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendine çok iyi bak. iyi olduğunun haberlerini bekliyoruz öptüm canım

canım çok geçmiş olsun.Allah bir an önce sağlığına kavuştursun.senin tedavin neredeydi?doktorlar ne diyorlar neden böyle olmuş?

asi tekrar geçmiş olsun. tüh ya her şey yolunda giderken nasıl bir terslik oldu bu. inşallah yumişler tutunur da unutuverirsin tüm bunları.

çok çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.umarım çabucak sağlığına kavuşursun

asiiiiiiiiiiiiiiiiii...canım çoooookk geçmiş olsun..inanmıyorum ya.zaten senden ses seda çıkmayınca çok merak ettik.çok şükür şimdi iyisin dimi?inşallah bebişlerin tutunurda bu çektiğine değer kardeşim..

çok çok geçmiş olsun canım yaaaaaaaa
bende senin topikde soruyordum seni nerde kaldın nasılsın diye bak nerde buldum seni
asi geç olsun birazda güç olsun ama sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah öylede olacak
sağlıkla kal arkadaşım

geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak inşallaha bir an önce sağlığına kavuşursun :1hug:

asi canım çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin

cnm çok geçmiş olsun :teselli:
herşeyin başı sağlık yaaa.. kendine çok dikkat et cnm :nazar:

canımm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendine çok iyi bak. iyi olduğunun haberlerini bekliyoruz öptüm canım

kizlar cok ama cok tsk ederim guzel dilekleriniz icin
100 de 1 kadinda hastaneye yatma oluyormus bunyeden farkediyor ama genelde her kadinda olurmus ama cok az hemen gecermis yumurtaliklar cok calistigi icinmis
olsun ben raziyim bebicikler beni sevsin tutunsunda
bu arada kizlar transfer gunu 2 embriyomda iyi kalite ve 8 hucreliymis nasil sizce sansim
tabi anneleri bu kadar igne serum ilac aldiktan sonra tutunabildilerse
bu arad xolix valla delisin sen ben senden bi gun once transfer oldum ve o ilk gunu sayma dahada yaptirmayi dusunmuyorum allah saglik versin gerisi olur acelemiz yok yavas yavas
hic cikarmi ya helede idrada hic ama hic deneyip keyfini bozma
ben kactim kizlar yinede doncem sizlere

merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sorun olmadığını büyük bi ihtimalle çarşambaya yumurta toplama işinin olacağını söyledi.9 tane yumurtam varmış istenilen büyüklüğe gelen.sizce nasıl bana biraz az gibi geldi.

ffk selam, benim de doktor son muayenede 8-10 tane yumurta demişti. ama son gün iğnelerden dolayı 1 gün sonra yani yumurta toplanma sırasında 17 tane toplandı. Doktorum da 8-10 tane normal demişti. Önemli olan sayısı değil, kalitesi. Yani hiç moralini bozma.
Benim 17 toplandı, 16 oldundu. Bugün 11:'de 14 tanesinin döllendiğini öğrendim. İnşallah cumartesiye kadar güzel bölünürler de cuamrtesi günü transferim gzel geçer.

ffk selam, benim de doktor son muayenede 8-10 tane yumurta demişti. ama son gün iğnelerden dolayı 1 gün sonra yani yumurta toplanma sırasında 17 tane toplandı. Doktorum da 8-10 tane normal demişti. Önemli olan sayısı değil, kalitesi. Yani hiç moralini bozma.
Benim 17 toplandı, 16 oldundu. Bugün 11:'de 14 tanesinin döllendiğini öğrendim. İnşallah cumartesiye kadar güzel bölünürler de cuamrtesi günü transferim gzel geçer.

saol canım moral oldun.benim gerçi yumurta toplamaya kadar 2 muayenem daha var.o zamana kadarda gelişir inşallah.inşallah kaliteleride iyidir.inşallah canım güzel bölünürler transferin hayırlı bi şekilde tamamlanır.

Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.Mikroenjeksiyonu Allah nasip ederse biz de deneyeceğiz ama önümüzde bir süreç var öncelikle eşimin ameliyat olması lazım.Bizim problemimiz azosperm ama en son yaptırdığımız testte 80 adet sperm çıkışı görüldü.Hareketsiz olduğu söylendi.ameliyat öncesi 3 ay belirli periyodlarla test yapılması lazım hareketli sperme rastlandığında mikroenjeksiyon denenebilinrmiş.Size sormak istediğim spermin hareketi az da olsa denenebiliniyormu?siz bu tedavi sürecini geçirdiğiniz için belki banada yardımcı olabilirsiniz

canım hayırlsı olsun bizdede azspermi var.Ama sperm çıkması güzel 80 çıkış gayet ii bence çünkü hiç çıkmayabılırdı canım bizde hiç çıkmamıştı spermiogramda Allah kısmet ettide microtesede 12 adet bulundu normal şekilde şimdi tüp bebek uygulamasındayım kısmetse pzt.yumurtalar toplancak bakalım bence olumsuz düşünme çünkü zor bir süreç rahat olmak lazım canım işallah enkısa zamnda olumlu sonuçlarını duyarız..

merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sorun olmadığını büyük bi ihtimalle çarşambaya yumurta toplama işinin olacağını söyledi.9 tane yumurtam varmış istenilen büyüklüğe gelen.sizce nasıl bana biraz az gibi geldi.

az değil canım.zaten z olsun öz osun.önemli olan kaliteli olup olmamaları.bence gayet iyi.banada 7 8 demişlerdi.toplama günü 10 topladılar.sayı artabilio.

mrb.kızlar dr.kontrolune gittim E-2 1373den 1936 yukselmiş moralım düzeldi biraz çünkü çok yükselseydi hipersitimilasyondan şüphelenp tedavm iptal olcaktı azalsada yumurtalarım kalıtesi düşük olcaktı çok şükür problem olmadı yumurtalarım 15-16 civarı büyükler 10-11 cıvarıda ufaklar toplam 21 yumurtam var nsl.sizce kısmetse cmt.son kontrol ve pazartesi toplancak yumurtalarım stresli ve heyecanlıyım.

Asicim buarada çok çok geçmiş olsun canım benım durumun nasıl ara sıra gir bizi haberdar et canım işallah bebişlerin tutunur da iyi güzel haberlerini alırız kendine bebişlerine çok ii bak

buarada kızlar idrar testi yaptım sabah 7 de kalkıp:)sonuç negatif tabiki..ama dedimki kendime nasreddin hocanın dediği gbi ya tutarsaaaaa??amaan ne biliim..uslanmadım. gene yapıcam.buarad msmscim sen 7 .gün yaptım olmadı demişsin.bende üşenmedim döndüm geçmiş sayflara baktım.hiçde yazmamaışsın kız:)bizden gizli saklı yapmışın demkki.seni gidi....

slm kızlarrrr...

bende tüp bebek kervanına yeni eklenenlerdenim :))

1 hafta önce laparoskopi sonucu iki tüpümünde açılamayacak derecede tıkalı olduğu sonucuna vardık..yani tek şansımız tüpbebek..

araştrmalarım sonucunda ist. bahçelievler medikal park dr.latif bey de karar kıldık ve perşembe günü 13:00 de randevumuz var...çok heyecanlıyım..gerçi şuan rapor için gidicez...yardımcı olacaklarını söylediler..eğer raporu yetiştirebilirsem şubat ta yetiştiremezsem mart ta ilk denemeyi yapmayı düşünüyoruz...bu hastaneye gidenler veya bilenler görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

zorlu bir yolculuk olan tüp bebek tedavilerinde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..a.s.

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur. ve dilerim ilk denemende bebişine kavuşursun

merhaba arkaaslar pazartesş transferım oldu..9 a bölünmüş b kalıteymıs..suan beklmedeyım bakalım.. ılkgun cok ateslendım.bugun anca gırebıldım.nete.. haişleri tebrıkler edıyorum.. herkes yazmıs ne guzel... endişe var ...

hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif haberlerini de duyacaz bitanem.

selam arkadaşlar,
bugün yumurtalarım toplandı. hafif ağrı ve başdönmesi var. evde dinleniyorum.
toplam 17 yumurtam toplandı. oysa pazartesi günü son kontrolde doktorum 10-12 tane olacak gibi demişti :) akşamüzeri arayıp 16 tanesini dölledik dedi. eşimde sorun vardı ama onun spermleri de 5 milyon olmuş ve doktor morfolojisi de gayet iyi dedi.
şu ana kadar mucize gibi geliyor. Allah'ım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
cumartesi transferim var. dua edin kızalar. çok heyecanlıyım.

inşallah hayırlısı ile sende bebeğine kavuşanlardan olursun canım.

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan

oy oy oy canım ya çok ama çok geçmiş olsun. herşeyin başı sağlık dilerim bu kadar çektiğin eziyetin mükafatı bebişin olur çok öpüom bidenem Allah tekrarını yaşatmasın.

hayırlısı ile sende alırsın inşallah emeklerinin karşılığını. herşeye tüm olumsuzluklara rağmen bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah

buarada kızlar idrar testi yaptım sabah 7 de kalkıp:)sonuç negatif tabiki..ama dedimki kendime nasreddin hocanın dediği gbi ya tutarsaaaaa??amaan ne biliim..uslanmadım. gene yapıcam.buarad msmscim sen 7 .gün yaptım olmadı demişsin.bende üşenmedim döndüm geçmiş sayflara baktım.hiçde yazmamaışsın kız:)bizden gizli saklı yapmışın demkki.seni gidi....

sabırsızzzzzzzzz.... boş ver yap yap gördüğün her negatifle kendini hazırla ama pozitif gelen sonucun sevinçten delirtsin seni emi... sık dişini canım inşallah bebeğin sana sıkıca tutunmuştur

bu arada bana gelince yaşadığımkimyasal hamişlikten sonra tüm ilacı jeli bıraktım ama hala hasta olmadım. 4 gün oldu hasta olamıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı kızlar ya

az değil canım.zaten z olsun öz osun.önemli olan kaliteli olup olmamaları.bence gayet iyi.banada 7 8 demişlerdi.toplama günü 10 topladılar.sayı artabilio.

saol canım inşallah biraz daha çoğalırlar.kaliteleride iyidir.bakalım cumartesi ne olacak durumlar.sen sonuç bekliyosun dimi inşallah hayırlı haberler alırsın.

Back
X