- Konu Sahibi EU2
- #3.861
mrb.kızlar dr.kontrolune gittim E-2 1373den 1936 yukselmiş moralım düzeldi biraz çünkü çok yükselseydi hipersitimilasyondan şüphelenp tedavm iptal olcaktı azalsada yumurtalarım kalıtesi düşük olcaktı çok şükür problem olmadı yumurtalarım 15-16 civarı büyükler 10-11 cıvarıda ufaklar toplam 21 yumurtam var nsl.sizce kısmetse cmt.son kontrol ve pazartesi toplancak yumurtalarım stresli ve heyecanlıyım.
Asicim buarada çok çok geçmiş olsun canım benım durumun nasıl ara sıra gir bizi haberdar et canım işallah bebişlerin tutunur da iyi güzel haberlerini alırız kendine bebişlerine çok ii bak
tülaycım güzel haberlerle döndün ne iyi.senin adına çok sevindim.inşallah hayırlı sonuca ulaşırsın.benimde 9 yumurtam olmuş.bana az geldi.biraz canım sıkıldı.