Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bugün doktordan geldim 2. denemem için bugün start verdik hayırlısı ile.

asiciğim inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunacak. bugün doktorumla senden konuştuk ve senin durumunda olanların çoğunun pozitif çıkıyormuş . içini ferah tut emi. eğer bebişin sana tutunmuşsa ilk müjde hediyemi isterim artık :)

kiz ben senin agzini yerimmmmmmmmmmm
canim benim agzindan bal damliyor
evet dr larda oyle dedi ama bilmiyorum ki
heyecanlandim bak simdi
canim benim seninde tedavin hayirli olsun insallah guzel sonucunu alicaz birlikte burda hepimiz mutlu olucazzzzzzzz

kızlar galiba ben çıldırıyorum...sabah sekizde kalktım pazar pazar..idrar testi yatım.negatif.yeter artık bitsin bu işkence dedim trafaki tüm sağlık merkzi labaratuvarı dolaştım.kanda gebelik testi vermek için.hepsi pazr sonuç vermiyoruz dedilr.çaresiz döndüm ewe.ya eğer biş yoksa bklemiyim salıya kaaaarkekegbi.biranönce gerçeklyüzleşeyim istiyoru.başıma ağrılar girdi.bilmiyorum regl zamanı our böle.artık dayanamıyorum.bide tüm idrar testlerind negatif olunca iice umudu kestim...

canim grcektende cok yanlis yapiyorsun ya bunlari senin daha iyi bilmen gerekiyor
daha cok erken ayrica iskence deme beklemekte guzel degilmi haklisin hepimiz merak ediyoruz ama
hayirlisini dile ve baska seylerle ugras
sana yemin ederim ki bugun 10gun donup teste bile bakmiyorum yapmiycam kafama salidan once yok dedim
ayrica idrar testini yapsan bile kesin gozuyle bakmayarak yap az kaldi surda iki gun
ayrica kendini negatifede alistirmalisin
allahim yardimcin olsun
insallah sali gunu yuzun guler canim
:Saruboceq:

arkadaşlar bu benim 3.denememdi yani birçoğunuzdan tecrübeliyim.bence sakın önceden testler yapıp kafanızı karıştırmayın.benim kanama şikayetiyle sr.gittiğimde 10 gündü ve bana test yapmadı 12.günden önceki sonuçları doğru saymıyoruz dedi.eğer öyle diyorlarsa birbildikleri vardır mutlaka.hepiniz için dua ediyorum şükredin ve sabredin bekleyin arkadaşlar.erken test yapıp kafanızı karıştırmayın bunun örneklerini okuyoruz hepimiz.herkesin bünyesi hormonları farklı başkasının sonucu çıkmış bende yaptırayım heyecana kapılıp hareket etmeyelim.rabbim hepimize hayurlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

benim bugun transferden sonra 9. gunum akintim yok agrim sizim yok az kanamada olmadi vaginal puregestandan dolayi oluyor ama oda belli zaten ilac oldugu
vaginada kasilma agri yok bazen diyorum bebkte yok demekki
ama allah bilir her bunye degisik olurmus
goguslerdede bir degisiklik olmadi sizlerde oldumu kizlar gosguslerde sislik yada hassasiyet
benım gıbı aynı bebektemı yokki offfffffffffffffff

canım belirtilere takılmayın. olmayadabılıyor okadar çok okudumkı belırtı yok ama hamıleymısım dıyen. ben zaten anlamıyorum mılletın oncesınde gogusler sisiyo mıde bulanıyor. bugun bız 6+0 olduk. bugun mıdem bulanıyor artık. yanı tam olarak bu bulantı:) goguslerım ıkı gundur çok az sısmeye basladı. bu belırtılerı daha gec olanlarda var

inşallah canım. hakkımızda hayırlısı hepimiz için. Allah çok fazla oylamadan sızlerıde bebekelrınıze kavustursun

canim benimde hic belirti yok
goguslerim normladen daha kucuk bakalim neler var neler yok belli olur

canım benim 26 sında transfer oldu... benımd egöğüslerde cok hafif var.ama beyaz akıntı var arada.onun dısında bırseyyok meraktayım ıste gamyoncuiremsuCADIARZU:uhm:

slm cnm insallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. ben de ayın 27sinde transfer yaptırdım ve test tarihimi şubat 11e verdiler. neden herkese 12 gün sonra test yapın deryip bana bu kadar uzun zaman verdiler acaba DONDURULMUŞLARLA yaptırdığım için mii?bilgin varsa aydınlat beni ne olur

benim bugun transferden sonra 9. gunum akintim yok agrim sizim yok az kanamada olmadi vaginal puregestandan dolayi oluyor ama oda belli zaten ilac oldugu
vaginada kasilma agri yok bazen diyorum bebkte yok demekki
ama allah bilir her bunye degisik olurmus
goguslerdede bir degisiklik olmadi sizlerde oldumu kizlar gosguslerde sislik yada hassasiyet
benım gıbı aynı bebektemı yokki offfffffffffffffff

benim de fitilden dolayı akıntım oluyor, gögüslerim en baştan beri hassastı,lekelenme falan da yok :S beklemek ne zor arkadaşım :( allah yardımcımız olsunna.s.

slm arkdaşlar. bi konuda size danışmak istiyorum. DONDURULMUŞ EMBRİYOLARLA transfer yapılınca 12 günden daha fazla mı bekleniyor test yaptırmak için? lütfen biri bişi desin zaman geçmek bilmiyor çünkü,normalde ayın 7sinde yaptıracaktım ama eger beklemem gerekiyosa beklicem zor da olsaa :(

slm arkdaşlar. bi konuda size danışmak istiyorum. DONDURULMUŞ EMBRİYOLARLA transfer yapılınca 12 günden daha fazla mı bekleniyor test yaptırmak için? lütfen biri bişi desin zaman geçmek bilmiyor çünkü,normalde ayın 7sinde yaptıracaktım ama eger beklemem gerekiyosa beklicem zor da olsaa :(

canim dondurulmusla yapilinca test gününü 15.gün olarak veriyolar ama bende dayanamadim ve 10.gün test yaptirdim pozitif cikti.deger olarak bakmadilar pozitif yada negatifmi diye.2 gün sonra tedavi oldugum yerde test yaptirdim 847,5 cikti sonuc.yinede sen bilirsin.seni cok iyi anliyorum ben dayanamamistim yaptirmistim.
yarin randevum var yine.bebegimi görcem insallah.darisi senin ve diger arkadaslarin basina hayirlisiyla:Saruboceq: a.s.

canim dondurulmusla yapilinca test gününü 15.gün olarak veriyolar ama bende dayanamadim ve 10.gün test yaptirdim pozitif cikti.deger olarak bakmadilar pozitif yada negatifmi diye.2 gün sonra tedavi oldugum yerde test yaptirdim 847,5 cikti sonuc.yinede sen bilirsin.seni cok iyi anliyorum ben dayanamamistim yaptirmistim.
yarin randevum var yine.bebegimi görcem insallah.darisi senin ve diger arkadaslarin basina hayirlisiyla:Saruboceq: a.s.

canım benim çook sevindim, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. insallah bizler de senin gibi mutlu haberi alırız. aslında ben 11. gün yaptırmayı planlıyorum,c.tesiye denk geliyor ve pozitif çıkarsa p.tesi 2.citesti tekrarlarım diye planladım. gebelik varsa kesin çıkar di mi c.tesii. bekleyemiyorum hele seni duyduktan sonra hiiç bekleyemem :) dondurulmuşlarla yaptırdın sen de ve transferden sonraki 10 gün içinde belirti var mıydı sende? bende hiçbişi yok sadece dün wcdeyken ufaktan acı hissettim rahmimde o kadar. tekrar tebrik ediyorum, insallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım darısı başımızaaaaa.s.

hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis

bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi

hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis

bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi

asi canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan. kanda baktırdın mı testi? evde mi yaptın yoksa?

asi canım hiç bir şeyin sonu değil. Allah nasip eder ikinicide tutar inşallah. sıkma canını.

asi canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan. kanda baktırdın mı testi? evde mi yaptın yoksa?

asi canım hiç bir şeyin sonu değil. Allah nasip eder ikinicide tutar inşallah. sıkma canını.

YOK BE GUZELIM YOK BIZDE OYLE SANS OLURMU DAHA CEKECEK CILEMIZ VARMIS
BUGUN 11.GUN OLSA CIKARDI EVDE YAPTIM IDRAR TESTI
SILIK BILE DEGIL KOCA BIR TEK CIZGIIIIII
AMA yarin kan vericem

asi canım inan çok üzüldüm. ama kan testi olmadan bu kadar umutsuzluğa kapılma. bir dolu yazı okudum kk'da idrar testinde negatif olan ve kan testinde iyi haber alan. doktorların da bi bildiği vardır 12. gün kan testi demekle. şimdi eğer bebeğin seninleyse ne kadar çok üzülecek düşünsene. hayırlısıyla yarın bir kan tesi yaptır bütünüyle umutsuzluğa kapılmadan canım.

canım sacmalama ıdrar testıymı bende kan sandım. yanılma payı çok yuksek. bu kadar kendınızı kaptıracaksanız yapmayın şu testleri. esınede bişey soyleme lutfen yarın gıt kanını ver ve sonucunu bekle

Back
X