Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm süper. bence değerin oldukça yüksek niye ikiz olmasın ki.benim 14 .gün değerim 386 olmasına rağmen dr um herşey olabilir dedi. yani ikiz olma durumu olabiliyo sanırım. aman sağlıklı olsunlar yada olsunda tek çift farketmez.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ayy anne olacağımı bilmek çok güzel farklı bi duygu çok heyecanlıyım. senin ne kadarlık bebişin? keseleri görebildin mi? evet canım sağlıklı olsun çift tek farketmez ama içime öyle doğuyor ya 2iz gelecekler sanki bilemiyorumm

saolasın canım benim allah sağlıklı bebişler versin insallah hepimizee

ayy ne güseel, kalp atışını ve keseyi görmüşsündür darısı bana inş ben de bi an önce göreyim sabırsızlanıyorum. 25 şubatta görcem inşş

canım allah şifa versin kötü düşünme bebişin seninle olacak allahın izniyle canım dualarım seninle

inşallah sende bebişinin kalp atışlarını duyarsın hayırlısı ile canım. çok başka bi duygu anlatmam mümkün degil o duyguyu gidince sende göreceksin inşallah. öyle atıyorki kalbi duyuyorsun senin kalbin daha çok atmaya başlıyo :)) Rabbim inşallahhh herkeze bu duyguyu yaşatsın. Yüce Allah ım bizlerede hayırlısı ile bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree

canım gözün aydın değerin katlanmış :CüvCüv: hayırlısı olsun inşallah allah kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar:(((((

canım çokkk çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğinede

Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?

canım hadi hayırlısı..bnce al bak.banda sonucu sööe.çok merak ettim.okada çok duyuyorumki tüp bebek denemesi arkasndan hamile kalanları..

merhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır yazıları takip ediyorum dayanamadım sonunda üye oldum adeti bekliyorum tedaviye başlamak için. herkese bol şans diliyorum...

kızlar akıntım var az az acaba tutmamış olamaz dimi bide iştahım kapandı mide bulantısı oluyo dün akşamdan beri korkuyorum ya

merhaba kızlar, bu gece çatlatma iğnemi vurulucam. ilk denemem ve çok umutluyum. inşallah bebişlerim oluşur,sağlıklı sıhatli bana tutunur. cuma günü yumurtalarım toplanacak. bu yaşadıklarımızı yaşamayan anlamaz ve inşallah rabbim kimseye yaşatmaz.güzel haberlerle gülmek,zor günlerde bir birimize sarılıp teselli bulmak dileğiyle.

kızlar merhaba bende yarın dr gidiyorum sanırım yarın gonol-f 'e başlıcam.iğneler kaç gün sürüyor daha doğrusu yumurta toplama işlemine adetinden kaç gün sonra yapıyorlar yaklaşık olarak

canım nasılsın maşallah ne güzel bak büyütüyon bebeğini canım rabbim kucağına almayı nasip etsin :1hug:

sağol canım Allah a şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci? evet maşallah büyüyor yavaş yavaş amin canım inşallah hayırlısı ile Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. darısı senin başına inşallahh

kızlar merhaba bende yarın dr gidiyorum sanırım yarın gonol-f 'e başlıcam.iğneler kaç gün sürüyor daha doğrusu yumurta toplama işlemine adetinden kaç gün sonra yapıyorlar yaklaşık olarak

merhbaba canım hayırlı olsun tedavin sanırımm 10 gün felen sürüyor tedavi sonra çatlatma iğnesi vuruluyor olsa gerek ama tabi senin yumurta gelişimine göre karar veriliyor bende dün başladım gonol-f 150 ml vuruldum 2 gün yarında yani bugüne girdik vurulucam cuma kontrolden geçicem iğnenin dozu tekrar kararlaştırılacak yumurtalarımın gelişimine göre sanırım

slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree

gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasipetsin sağlıcakla inan çok sevindim kendine ve bebeklere iyi bak

slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar:(((((

canım allah şifalar versin dualarımız seninle kendine çok dikkatet et iğleşeceksin inş

arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor

Back
X