A
aysun76
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #4.261
blastokist evresine ulaşmak biraz zor. sanırım sayı bu nedenle bu kadar düşük. ama sen yinede doktoruna danış canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhbaba canım hayırlı olsun tedavin sanırımm 10 gün felen sürüyor tedavi sonra çatlatma iğnesi vuruluyor olsa gerek ama tabi senin yumurta gelişimine göre karar veriliyor bende dün başladım gonol-f 150 ml vuruldum 2 gün yarında yani bugüne girdik vurulucam cuma kontrolden geçicem iğnenin dozu tekrar kararlaştırılacak yumurtalarımın gelişimine göre sanırım
ayy anne olacağımı bilmek çok güzel farklı bi duygu çok heyecanlıyım. senin ne kadarlık bebişin? keseleri görebildin mi? evet canım sağlıklı olsun çift tek farketmez ama içime öyle doğuyor ya 2iz gelecekler sanki bilemiyorumm[/QUOTcnm benimde daha yeni inşallah pazartesi görmeye gidicem...hayırlı haberler alırız inşallah bu bekleyişler çok heyecanlı
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
kızlar merhaba bende yarın dr gidiyorum sanırım yarın gonol-f 'e başlıcam.iğneler kaç gün sürüyor daha doğrusu yumurta toplama işlemine adetinden kaç gün sonra yapıyorlar yaklaşık olarak
gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasipetsin sağlıcakla inan çok sevindim kendine ve bebeklere iyi bak
cnm benimde daha yeni inşallah pazartesi görmeye gidicem...hayırlı haberler alırız inşallah bu bekleyişler çok heyecanlı
sağol canım Allah a şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci? evet maşallah büyüyor yavaş yavaş amin canım inşallah hayırlısı ile Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. darısı senin başına inşallahh
arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor
selam kızlar..
bugun evde ıkıncı günüm sıkılıyorum. herhangi bir kanama olmadıkca dr sıkıntı yok demişti. çok sukur su ana kadar boyle bır ddrum olmadı. sabırsızlıkla carsamba olmasını beklıyorum. carsamba tekrar dr ıle görüşecegiz
Allah hepinizin yardımcısı olsun.. ben 2005 yılında üçüzlerimi kucağima aldım mevlam hepinize bu duyguyu tatdırsın. Önce Allah (cc) sonrada alman hastanesi doktorlarının yardımlarıyla zoru başardık .umuyorum bu yolda allahım kimseyi yarı yolda bırakmaz . herkesin gönlünde ki muradını verir......
arkadaşlar,selam.melankolia tebrikler allah tamamnına erdirsin.
evde net bozuk ve ben nadir bağlanabiliyorum.
listeleri bundan sonra aranızdan biri güncellesin.
arada bir ben de uğrarım ve durumlara bakarım.
rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.
canım bende iyim sağol benim daha başlamadı tedavim adet olmayı bekliyorum olursam inşallah başlıyacak bi aksilik çıkmazsa
Allah hepinizin yardımcısı olsun.. ben 2005 yılında üçüzlerimi kucağima aldım mevlam hepinize bu duyguyu tatdırsın. Önce Allah (cc) sonrada alman hastanesi doktorlarının yardımlarıyla zoru başardık .umuyorum bu yolda allahım kimseyi yarı yolda bırakmaz . herkesin gönlünde ki muradını verir......
özge bence o kadar üzülme. benim ilk tedavimde 22 taneden sadece 4ü döllendi ve sadece 1i 1. kalititedeydi. ikinci denemede 20 taneden 6 sı döllendi. 3ü 1. kaliteydi. senin döllenen sayın oldukça iyi. ve evet benim bildiğim 5. güne daha az embriyo ulaşıyor. ama onların yaşama şansı daha yüksek. yanılıyor muyum sen fazla tepki vermişşin ilaçlara galiba? sen overstimulation olduğun için mi transfer yapılmadı ve donduruldu?
kızlar transferın 9.günü test yaptım bakarmısınız 2.çizgiyi gören varmı????