Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

cerenimo trilaylom minişlerini uyutuyor
maviyaz ve babyform da 2. bebiklerinin 40 ı çıkmadığı için gelemedi

ben de ev sahibiyim fotoğrafı da ben çektim
bizim minikbıdığın fotoğraf karesine girmemesi için bayağı bi uğraş verdim anası karede olmadığı için

Son düzenleme:
şimdi aklımdan geçeni okudun valla
bende evin çevresindeki eczaneleri tükettim..allahtan işyerim hastanelere yakın bir sürü eczane var burada ama baya yürümem lazım üşeniyorum

buna yorum yazmazsam çatlarım :)))))))))

merhaba,

ya boş vaktimde okuyordum iş yerinde arkadaşımla gülmekten öldük,

yaklaşık 5 dakika önce aynı muhabbeti yaptım. ya artık evin oradaki eczaneleri tükettim herkes beni tanıyor napıcam dedim oda iş yerinin orda hastane var devlet hastanesi onun orası eczane kaynıyor 5 4 tane falan var peş peşe dedi bende ayy kim yürüyecek dedim :))))))))))) bu kadar mı benzer ya olaylar birbirine.

sevgiler,

aaaa çok iyimiş

inşallah rabbim tez zamanda kavuşturur hepimizi bebiklere sağlıkla

kızlar bebiklerden sonra diyet listesine gircez hepimiz anlaşılan

ay evet canım ben neden karede yokum sanıyosun
ben olsam mistimle doktorum görünmüyodu
iyi bari dedim ben çekim dedim

henüz üstüme pek alınamıyorum
inşallah önümüzdeki 2 gün içinde inşallah kabul ederim tepriklerinizi
İnnşallah cnm. Kötüyü aklına getirmeden bollll bolll dua et. Bak görürsün olumlu sonuç gelicek

teşekkürler canım, allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin cnm inş. Ben bu aydan umudu kesmiştim ama sizi görünce heveslenesim geliyo. İltihabım var ve ilişkide acı duyuyorum. Doktor 4 ilaç verdi. 20 gün kadar kullanıcam. Tutmaz diye düşünüyorum. Onun için bu ayı iptal ettim. Hatta reglimden sonra da kullanmaya devam edeceğim için nisanı da iptal etsem o da olur yani Kısmet artık napalım sizinkilere sevinirim böle bu iki ay

selam canım ben bu ay beklenmeyen adetimden önce yazmıştım bu yazıyı
artık teste gerek kalmayacak inşallah bebişim benimle
inşallah seninde bebişin bu ay gelir dualarım hepinize

selam canım ben bu ay beklenmeyen adetimden önce yazmıştım bu yazıyı
artık teste gerek kalmayacak inşallah bebişim benimle
inşallah seninde bebişin bu ay gelir dualarım hepinize

kedi manyağıyım baktım başlık çok eğlenceli okuyayım dedim tesadüf sizinki geldi hemde muhabbetin üzerine,
aaaaa çok sevindim başka hamile olan arkadaşlarımızda var sanırım çok ama çok sevindim,mevlam sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin.
nazarlardan korusun.

topiğe damdan düşer gibi girince göremedim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…