Hmm almasam mi bi dr a soruyum gittigimde bakalım ne diyecek
Tahlil sonuçlarımda bir sorun var trizomi 21 1/104 çıkmış yüksekmiş yani amnıyosentez yaptıran varmı ıelim ayağıma dolaştı i nee yapayım bilemiyorum
günaydınn annişler ve bebişlerrya ben sabahları kalktığımda bel ağrısıyla uyanıyorumm sizdede var mı bu durum :44:
günaydın canımmm,benim gün içerisinde oluyo bel ağrısı çok oturmakdan galibaa..günaydınn annişler ve bebişlerrya ben sabahları kalktığımda bel ağrısıyla uyanıyorumm sizdede var mı bu durum :44:
Gunaydın kızlarrrr. Dün dayanamayıp bdşka hastanede bebişimi gormeye gıttım. Parmagını emiyoduya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canımmm,benim gün içerisinde oluyo bel ağrısı çok oturmakdan galibaa..
günaydınn cann,artık emme refleksi başladı yaa emmeye çalışıyolarrcinsiyetle ilgili bişi dedi mi
Cinsiyetı kesınleşsın diye gıttım daha cok zaten. Bu doktorda kız dedi. Bikere daha cok sevındm😀😀😀
günaydınn annişler ve bebişlerrya ben sabahları kalktığımda bel ağrısıyla uyanıyorumm sizdede var mı bu durum :44:
Günaydın kızlar
ohhh tamam daha değişmez canımm gözünüz aydınn, rahat rahat sevin artık daa
Gunaydın kızlarrrr. Dün dayanamayıp bdşka hastanede bebişimi gormeye gıttım. Parmagını emiyoduya.
Günaydın canım. Netleştirdin yani kesin kız geliyorCinsiyetı kesınleşsın diye gıttım daha cok zaten. Bu doktorda kız dedi. Bikere daha cok sevındm😀😀😀
Günaydın canım sanadaGünaydın kızlar
Aynen içim rahatladı zaten😃😃
Günaydın canım. Netleştirdin yani kesin kız geliyorsağlıkla gelsin
Günaydın canım sanada
günaydın canımmm
Günaydın canım. Netleştirdin yani kesin kız geliyorsağlıkla gelsin
Günaydın canım sanada
Kızlar önce aşılama yaptığım rahim filmimi cektirdigim dr gideyim diyorum yarın. çünkü dünden beri kendime gelemiyorum belki biraz rahatlatir bebi
için rahatlıcaksa git tabi,doktorlardan zarar gelmez,aksine ne kadar doktor görürse o kadar iyi
Git mutlaka farklı doktorun fikrini almakta önemli.Kızlar önce aşılama yaptığım rahim filmimi cektirdigim dr gideyim diyorum yarın. çünkü dünden beri kendime gelemiyorum belki biraz rahatlatir bebi
Ins canım yaa kendime gelemiyorum geceleri bile rüyama girdi ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?