SÜT İÇİN bol su ve et yemek gerekiyormuş
bol su içenlere bakıyorum sütleri çok oluyor bir de protein tüketmekte sütün kalitesini arttırıyormuş ben şimdiden iki buçuk litre içiyorum doğuma yakın 3 e çıkarıcam bir de yoğurt süt portakal suyuyla zaten 4 litreyi buluyorumdur sende dikkat et susuz bırakma yavrunu.. su özellikle kesenin içindeki sıvıyı yeniliyor bebeğin hücrelerinin her biri sudan oluşuyor.
amniyo sıvısı da 3 saatte bir yenileniyormuş boş su içmek gerekiyormuş
SÜT İÇİN bol su ve et yemek gerekiyormuş
bol su içenlere bakıyorum sütleri çok oluyor bir de protein tüketmekte sütün kalitesini arttırıyormuş ben şimdiden iki buçuk litre içiyorum doğuma yakın 3 e çıkarıcam bir de yoğurt süt portakal suyuyla zaten 4 litreyi buluyorumdur sende dikkat et susuz bırakma yavrunu.. su özellikle kesenin içindeki sıvıyı yeniliyor bebeğin hücrelerinin her biri sudan oluşuyor.
amniyo sıvısı da 3 saatte bir yenileniyormuş boş su içmek gerekiyormuş
Evet kesinlikle bol su tüketmek şartmış. Portakal suyu demişsin. Hazır paketlerden mi kullanıyorsun. Hangisi en doğalı bilen var mı ?
biz dimes alıyoruz,eşim dikkat eder öle şeylere, bakıyo en az katkı maddesi olandan almaya çalışıyo
Ya kızlar bişey sotucam. Eşim tutturmuş kızımızın adı kumsal olsun diye nasıl sizce.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kesinlikle bol su tüketmek şartmış. Portakal suyu demişsin. Hazır paketlerden mi kullanıyorsun. Hangisi en doğalı bilen var mı ?
kuzum hazır içme ne kadar korucu yok deselerde var. benim doğduğum yerde portakal suyu fabrikası vardı rezaletti kokmuş portakallardan yapılıyordu kokusundan yaklaşamazdık fabrikaya hatta teyzem çalıştı o da ölse içmez hazır meyve suyu vitamin falan yok içinde hap atıyorlar c vitamini hapı öyle oluyor kokusu içinde esans katıyorlar.. ben kendim sıkıyorum meyve suyumu
kişisel görüşüm sanırım eşin şaka yapıyor
Ya kızlar bişey sotucam. Eşim tutturmuş kızımızın adı kumsal olsun diye nasıl sizce.
öle mi yaa bende su normalde hiç içmem orla içiyorum,daha da arttırayım o zmaan, bebişim susuz kalmasın ordaa..
susuz kalırsa erken doğum tehlikesi ve zor doğum oluyor ayrıca susuzluk en beteri diye biliyorum yani saf suya çok ihtiyacı var sabahları kalkınca açken iki bardak iç farkı kendinde hissedeceksin organların canlanıyor resmen
aslında biz katı meyve sıkacağı alıp kendimiz sıkıcaktık da taşınma olayında gündemden kalktı,yeniden gündeme getireyim ben,zaten bi sabah kahvaltıda içeçrim ben daha da içmem,gün boyu su..aman allah korusun yaa neye dokunsak katkılı bu devirdee
Bende tereddutlu baktım zaten. Bilemedim yanı. Bı yanm guzel bi yanım cıks diyo😀😀
teyzem yıllarca çalışmasa bilmesem gözümle görmesem buraya yazmam ama çok rezalet oraya giden meyveler hep kurtlu küflü meyveler.. fabrikaya girişlerini görüyorduk hep ben antalyada oturuyorum burası portakal cenneti herkes hemen hemen portakal satar bağı bahçesi vardır benim babamında var en kalitelileri pazarlara hallere gider böyle posası çıkmış 3. kalite küflü kurtlular fabrikaya gönderilir.. taze meyvelerden evde kendin de sıkabilirsin bende de katı mey. sıkacağı var onunla iş görüyorum bir gün elma portakal birgün kivi elma karışrıtıyorum o gün ne varsa dolapta onu sıkıp içiyorum karpuz kavun ne varsa
evet canım yaaa.. gelsin o günler ben razıyım uykusuluğa açlığa :) ama ben erkek bebek gördüm ne hal acaba cinsiyeti yanlış mı biliyoruz
swift sana da günaydın
evet canım yaaa.. gelsin o günler ben razıyım uykusuluğa açlığa :) ama ben erkek bebek gördüm ne hal acaba cinsiyeti yanlış mı biliyoruz
swift sana da günaydın
aslında biz katı meyve sıkacağı alıp kendimiz sıkıcaktık da taşınma olayında gündemden kalktı,yeniden gündeme getireyim ben,zaten bi sabah kahvaltıda içeçrim ben daha da içmem,gün boyu su..aman allah korusun yaa neye dokunsak katkılı bu devirdee
ayy çok heycanlı seyrederken düşünmesi bile harika
hihihi bende bi oglan bi kiz yani cinsiyeti beli olmadan görüyom ama en son ayni babasiydi, kopyasiydi, diyom hic bir yerimi bana benzemez babasi kilikli pasam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?