sıkma canına yaaKizlarrr slmm
Bugun enerjim sifir..moralim de bozuk nedensizceokdar hareketli bugunlerde bebegim cok rahatsizim canim cok yaniyo bi de jarnim yine semsert dun geceden beri.burda da hava buzz.kisliklari cikarticaz bi de mecbur temizlik off poff nasil gecer bugunnnn
Ben cikardim yavas yavas cnm 1 haftadir yorganla yatiyoruz. Havalardandir belki moral bozuklugun. Olumlu dusun bak kis geldi gunler kisaldi zaman cabuk gecicek. Karin sertlesmesi banada oluyor ama lavaboya gidip geldikten sonra sanki popoyu dikiyo bebis. Telas etme olumlu dusun ama toplanmayla beraber agri varsa dra bi git cnm. Daha once bu sikayetten gitmismiydin?Kizlarrr slmm
Bugun enerjim sifir..moralim de bozuk nedensizceokdar hareketli bugunlerde bebegim cok rahatsizim canim cok yaniyo bi de jarnim yine semsert dun geceden beri.burda da hava buzz.kisliklari cikarticaz bi de mecbur temizlik off poff nasil gecer bugunnnn
evettt paylaşalım canımmmmSut icin bol boooll kasilmalari azaltir dogal magnezymmus yani calsium mmagnezium hepsi inanin kizimdayken sut icemed fzla hep belim agrird kramp girerdi aglardim belime hemde he bu ara da bu hafta kontrle gidicekler boy kilo paylasalim bide hafta gun fln
canım moralini yüksek tutmaya çalış keyfine bakkKizlarrr slmm
pazar ya kimsecikler yok ortadaaamerhaba kızlar burada ne var ne yokk
Evet yaaaa ben de bakiyorum forumda kimsee yokk...iyice sessizleşti ortalikk .....tirsmaya basladim birazz fazla sessizzzz...pazar ya kimsecikler yok ortadaaa
aynen herkes aynı anda nereye gitti böleeEvet yaaaa ben de bakiyorum forumda kimsee yokk...iyice sessizleşti ortalikk .....tirsmaya basladim birazz fazla sessizzzz...
Ben yattigim yerden giriyorum o yüzden buraya rahatlıkla ugruyorum ama ben de birşeyler yapmak istiyorum... O da yattigim yerden zor olacak amaaaaaynen herkes aynı anda nereye gitti böleeoyalanacak bişiler bulmam lazımm,kurban geçsin de bebeğim için sabun yapıcam allah izin verirse yoksa burda da 7/24 olmuyo yaa
amann canımm boşver sen bişiler yapmayı,doğunca yaparsın şimdi dinlen sağlıkla bi doğur daa,Ben yattigim yerden giriyorum o yüzden buraya rahatlıkla ugruyorum ama ben de birşeyler yapmak istiyorum... O da yattigim yerden zor olacak amaaaa
İnşallah canim yaâa dimi ben de bebisim saglikli olalim, hayirlisiyla saglikla birbirimize kavusalim da ben biisey yapmasam da olurramann canımm boşver sen bişiler yapmayı,doğunca yaparsın şimdi dinlen sağlıkla bi doğur daa,allahım ya bi avazda doğursakk
tabi yaaa sağlığından önemli miİnşallah canim yaâa dimi ben de bebisim saglikli olalim, hayirlisiyla saglikla birbirimize kavusalim da ben biisey yapmasam da olurr
Evet yaa oyalanacak seyler lazım .. Kıtap,tv , net dışındaaynen herkes aynı anda nereye gitti böleeoyalanacak bişiler bulmam lazımm,kurban geçsin de bebeğim için sabun yapıcam allah izin verirse yoksa burda da 7/24 olmuyo yaa
evet canımm ama ben uğraşmayı seviyorum bişilerle tek de olsam evde malzeme olsun yaparımmEvet yaa oyalanacak seyler lazım .. Kıtap,tv , net dışındakızlar cok guzel seyler yapıyor bi gaza geliyorum ama ben tek basına bişi yapamayanlardanım .. Soyle yanımda biri olsa beraber git al ,, kahvenı çayını yudumlarken uğraş . Kurs desem brledıye kursları uzun suruyo yarım bırakcaz . Özel kurslara bi ton para vermek ıstemıyorum .. Güya büyükşehirde yasıyoz bi hamılelik kursu ? Hamılelere özel bişi yok .. Ankaralı hatınlar varda ben mı bılmıyorum acaba ???? Bu arada ben hala ayda bir gıdıyorum muaneye sızlerın aralığı nedir
Artik oglusumun ablasi abisi bir de babisi yapartabi yaaa sağlığından önemli mi
ohh bakk ne güzell abi abla babaa daha ne olsunArtik oglusumun ablasi abisi bir de babisi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?