teşekkür ederim canımmHosgeldin kuzumm gecmis olsun. Biz seni saglam gonderdik hasta olup geldin. Hemen topla kendini aaaaaa!
Evt ya kociş çok mutlu bu duruma ama kaygılanıyo yazıkk :) göbişime bakkk bnde bır nevi öküz adayıyım hıcbıyer yok gobışş aldı basını teyteyteyyhoşbulduk canımmmazman modda dolanıyoruz hepimiz desene,bende de var bi artış bi ara olmuş geçmişdi bu aralar yeniden başladı
hhahaha tabi erkeklere göre çok iyi bi durum da iştee insan kaygılanıyoo yinedee,maşallahh göbişeee çok şeker görünüyoEvt ya kociş çok mutlu bu duruma ama kaygılanıyo yazıkk :) göbişime bakkk bnde bır nevi öküz adayıyım hıcbıyer yok gobışş aldı basını teyteyteyy
hhahaha tabi erkeklere göre çok iyi bi durum da iştee insan kaygılanıyoo yinedee,maşallahh göbişeee çok şeker görünüyoEvt ya kociş çok mutlu bu duruma ama kaygılanıyo yazıkk :) göbişime bakkk bnde bır nevi öküz adayıyım hıcbıyer yok gobışş aldı basını teyteyteyy
evet malesef baya mucuk mucuk şeklindeydimmUyuzum dıkkat et cokmu öpüştün bayramda en sevmedıım sey hep hastalık vırus bulaşıyo anam ya
Enemmm ne dadlu olmussun kiz...Evt ya kociş çok mutlu bu duruma ama kaygılanıyo yazıkk :) göbişime bakkk bnde bır nevi öküz adayıyım hıcbıyer yok gobışş aldı basını teyteyteyy
Zaten sende hep bi kirginlik vardi yakalandin yakalancak gibiydin. Mucuk mucuk olunca gecti iste. Neyse ki atlatmissin kuzum. Allah beterinden korusunevet malesef baya mucuk mucuk şeklindeydimmbirde yeğenlerde gripdi onlardan bulaştı galibaa
Geçmiş olsun canimteşekkür ederim canımmevet yaaa meğer peşimdeymiş grip,yakaladı sonunda ama sıcak çorbalar,içecekler falan derken ,terleye terleye attım çoğunu canımm
Sakıncası yok 36 ya kadar canmUyuzum hgeldin duygu neren okuz gibi tatlim olsan olsan buzagi olursun bnde gazman oldum dilek ya offf fenayim hehehe kizlarbisi sorcam utaniyom ya su mahrem durmlar varya hani istek konusu artis oldumu sizdede sakincasi varmi bi sorcam dr a
aynen öyle oldu,aman doğumdan sonraya kalsaydı daha fena olurdu canım yaa şimdi geldi gitsin mümkünse büyük bi süre gelmesinnZaten sende hep bi kirginlik vardi yakalandin yakalancak gibiydin. Mucuk mucuk olunca gecti iste. Neyse ki atlatmissin kuzum. Allah beterinden korusun
Dogumdan sonra yakalanirsak maskeyle dolasalim ztn evde. Bebislere gecmesin savunmasiz daha onlaraynen öyle oldu,aman doğumdan sonraya kalsaydı daha fena olurdu canım yaa şimdi geldi gitsin mümkünse büyük bi süre gelmesinn
Doguma kdr yapin diyolr ama dogumu kolaylastirirmisSakıncası yok 36 ya kadar canm
aynen ben birde ben ağır geçiriyorum,bebişime geçmesinDogumdan sonra yakalanirsak maskeyle dolasalim ztn evde. Bebislere gecmesin savunmasiz daha onlar
Sizi gidi esmer bombalarrr :)Evt ya kociş çok mutlu bu duruma ama kaygılanıyo yazıkk :) göbişime bakkk bnde bır nevi öküz adayıyım hıcbıyer yok gobışş aldı basını teyteyteyy
hoşbuldukk tatlımmmSlm canolarimmm
Uyuzcanim hosgeldin kizum gecmis olsunn..
Duyguu simayy alemsiniz kiz cok tatlis olnusunuzz ben de koyam mi foto top hobegimle :)
Simayy o artis bende de var sorma kiz :) bu arada duygum travrl alma ya.ben cok bakmistim ama hantal.zaten kisin cikamayiz yaza da pusetli kismi kullanilmaz.ben bastona en yakin baby2go aldim cok hafif.tavsiye ederim.ayni markanin pusetini de aldim.
En iyisi onlara bakicam canimSlm canolarimmm
Uyuzcanim hosgeldin kizum gecmis olsunn..
Duyguu simayy alemsiniz kiz cok tatlis olnusunuzz ben de koyam mi foto top hobegimle :)
Simayy o artis bende de var sorma kiz :) bu arada duygum travrl alma ya.ben cok bakmistim ama hantal.zaten kisin cikamayiz yaza da pusetli kismi kullanilmaz.ben bastona en yakin baby2go aldim cok hafif.tavsiye ederim.ayni markanin pusetini de aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?