Bende aynı durumdayım canım en küçük bişey yesem boğazıma kadar yanıyo midem ilaç almıyorum çayı kahveyi bıraktım ama yine de azalmadı sırf bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorumOff kizlarr sebepsiz gerginim yine.zaman ysklastikcs stres iyice artmaya basladi.mideme de cok baski yapiyo okula zor gitti bugun.yemek yemk istemiyorum csnim cok ysniyo yemk yiyincee
ben dalinin granül sabun aldım onunla yıkıyacağımayne valla... deterjan aldnmı almadıysan ne düşünüyorsun
allaha şükür iyiyizz canımm,sen nasılısınn yatmaya devam mıımerhaba kızlar bakamadım bu aralar foruma geçmişi de okuyamadım nasılsınız??
sağoll tatlışımmm aminnnAyloş cok ciciler m gule gule giydir ins duygucuk hormonsal bu duygusalliklar gecicek iki aya hatta lohusa cadilaara donuscez hehheh
hahahha 4 yıl lohusalık mı olur kızzzAynen aylosum aynen benm lohusalik uzun surdu tam bitti yine hamileyim :)))))
Kocalari biktiricaz deseneAyloş cok ciciler m gule gule giydir ins duygucuk hormonsal bu duygusalliklar gecicek iki aya hatta lohusa cadilaara donuscez hehheh
Oyyy gule gule guzel gunlerde kullan ins aylosum. Ben niye 3-6 ayliklarin yanina yaklasamiyorum ki. Sanki hic buyumicekmis gibi paso 0-3 ay :)merhaba kızlarrr,bugünde ablamla az gezdik, oğluşuma bunları aldım 3-6 aylık alayım bi kaç parça dedimyoruldum çokk,herkesde bi duygusallık varmışş vala ne yalan sölimm bende günler yaklaştıkça strese giriyorum sankii allahın izniyle atlatıcaz ama zaman geçmiyiiii
Cnm sen bide normal dogumu cok takiyosun kafana. O ebe arkadasinla gorsme dogurana kdr. Bide ekim annelerini oku bak millet patir patir doguruyo. Yuzyillardir boyle bu. Sezeryan bi secenek degil zoruniyet.Ben aldım herseyide onları cantaya koymak lazım :)
Az kaldı kizlaar yaa aklıma doğum geldikçe ağlıyorum nedenini bilmiyorum yeni dogan bebek görünce başlıyorum aglamaya
Iyiyiz cnm bol tepikli bugun benimde mide yanmali geciyor. Bu aralar kizlar biraz duygusal.merhaba kızlar bakamadım bu aralar foruma geçmişi de okuyamadım nasılsınız??
teşekür ederiz oğluşumla canımmmOyyy gule gule guzel gunlerde kullan ins aylosum. Ben niye 3-6 ayliklarin yanina yaklasamiyorum ki. Sanki hic buyumicekmis gibi paso 0-3 ay :)
Bebek arabalarina da baktim bgn. Baby2go begendim 1 tane cift yonlu ama katlaninca cok hantal oluo. Pfffffteşekür ederiz oğluşumla canımmmbende yaklaşamıyordum ama bugün dedim bi alt üst alayımm, zamanı gelince çocuk açıkta kalmasın
:) ne olacak bizim bu halimiz geçen eşim kiyafet denemeye kabine girdi çıktığında ben salya s umuk ağlıyorum sebep yokdün şu starda çıkan bi dizi var sinem köobalın orda kızlarn başıan gelmeyen kalmıyor tuuttu beni, bi ağlama ya bnm kızımıda üzerlerse die((
:) ne olacak bizim bu halimiz geçen eşim kiyafet denemeye kabine girdi çıktığında ben salya s umuk ağlıyorum sebep yokdün şu starda çıkan bi dizi var sinem köobalın orda kızlarn başıan gelmeyen kalmıyor tuuttu beni, bi ağlama ya bnm kızımıda üzerlerse die((
bende bakmıştım baby2go güzeller çift yönlü olanlarr,hantal oluyo evet napicizzzzz bu kararsızlıkla bizzBebek arabalarina da baktim bgn. Baby2go begendim 1 tane cift yonlu ama katlaninca cok hantal oluo. Pfffff
Dogumu bende düşünemiyorum ne yapcaz yaf az kaldıBenimki duygusallık değilde azıcık tursıyorum ne ile karşılaşacağımı bilmediğimden . Allah yardımcımız olsun bakalım .. Dogumu düşünmemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?