hahhah o kadar karışıyormuşsun ki seni bayıltmak zorunda kalıyolarmış hhahahahBeklemek zor Allahtan uyumuycam uyumak istemedim yoksa aglardim ama uyanik olicimm herbisiye karisiciim hihhYok canim yok fazla korkmuyorum zaten sonrasindan hic korkum yok ben direncliim birakmam kendmi misafirlerimi guler yuzle karsilarim Allahtan mani cikmazsa oncesi zorrr dediin gibi
Eee yürüyüş penguen yürüyüşü artik olsun o kadar daa :)günaydınnn canımmmmöğlen olmuş ama ben anca eve geldimm
Bilmiyorum cnm amaa insan korkuo yaa daha erkennBu son ayiniz böyle ağrılı olacak sanırım da bende yok ağrı filan yaf benm kızın gelmeye niyeti yok
hahahha aynennnEee yürüyüş penguen yürüyüşü artik olsun o kadar daa :)
Bilmiyorum cnm amaa insan korkuo yaa daha erkenn
Cnm güle güle kullan
hahahha aynennnçok ağırlaştım yaa sabah eşimle masaya oturcaz sığamadım, 2 sandalye yan yana adam yardım etti yine olmadı eşim kalktı sandalyenin birini çekti anca öle oturabildim en rahat ev yaaa ohhh
yaa bizde minik bişi alacaktık eşimin arkadaşı sağolsun istediğimiz giibi yaptı,yer yok çünkü başka lazımdı.Cnm güle güle kullançok güzelmiş benim aklimda dolap yoktu amaa şimdi seninkini görünce bende istioom
Ayyy cuma günü mu gelcek bebis :) maşallah yaa sagsalim kucaginda olsun simayim yap yap tüm bakım temizlik yapılsın güzelliklerle alalim bebislerii ya bizimkilerin ne zaman gelip gelmiyecegi belli dgl yaaSAFAK 5 kaldi off off stres heyecan hepsi bi ara da persembe kuafore gidiciimm sacimi yaptircam naapsam ki onleri tac gibi ordurup arkaya duz fon mu yapsam kir gelini gibiYicegim acilari unuturum belki azcik eyeliner rimel surmeden olmaz tabi yuzume bisi surmiyim yalasiriz bebisle bence ya aglarsam waterproff bisiler lazim uhhuuuuuu aneeeeemmm
sağol şekerimm evet,kullanıcaz inşallahh zevkleeGunaydinnnnn
Aylosum cok guzel la walla baya kullanisli gorunuyo. Guzel gunlerde kullan gule gule insallah.
Simayim az kaldiiiiii
kocam dışarda kahvaltı yapak dedi sabahın köründe kaldırdı beni hem dolandık arabayla ama bi ara doğuruyom sandım,kızz bebiş bi vuruyo resmen kukumun dışına kadar hissediyom acıyı yaaaNereye gittiniz kiz yine sabah sabah
Aynenn :) bende kocisde yokk zalimyar. Evet sığmıyoruz oturdugumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz :) buu hamisligin sonu agir oluo yaa nazimizi cekcek kocisde yookhahahha aynennnçok ağırlaştım yaa sabah eşimle masaya oturcaz sığamadım, 2 sandalye yan yana adam yardım etti yine olmadı eşim kalktı sandalyenin birini çekti anca öle oturabildim en rahat ev yaaa ohhh
Cnm uyandim ve yine kasık agrisiiSancin mi var meltemim yine ne oldu?
ayy vala ben hep hafif hissediyordumböle devam eder diyordum ama birden ağırlaşıyo insanAynenn :) bende kocisde yokk zalimyar. Evet sığmıyoruz oturdugumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz :) buu hamisligin sonu agir oluo yaa nazimizi cekcek kocisde yook
Aynenn bnm evde biraz küçük bilmiyorum belki bizde aliriz güzel cnm ama kullanisli .olmusyaa bizde minik bişi alacaktık eşimin arkadaşı sağolsun istediğimiz giibi yaptı,yer yok çünkü başka lazımdı.
Iniyo iniyo asagi iniyo bebisssskocam dışarda kahvaltı yapak dedi sabahın köründe kaldırdı beni hem dolandık arabayla ama bi ara doğuruyom sandım,kızz bebiş bi vuruyo resmen kukumun dışına kadar hissediyom acıyı yaaa
sağol canımm,bizimde bebiş odasında kullanılmıyo diye bişiler vardı oraya buraya sıkıştırdık ama süpürge ve ütü masasına yer yok mecbur bebiş odasında kalacak onlardaaAynenn bnm evde biraz küçük bilmiyorum belki bizde aliriz güzel cnm ama kullanisli .olmus
Cnm uyandim ve yine kasık agrisiicuma günü gitcem ins sonuna kadar rahat durur bebis iceride :) sonrada sagsalim gelsin bebisler :) ayy özlüyorum bebisi bide hazırlıklarını hep sona biraktik hemencecik yoruluyorum yarın da beşik veee bi sürü eksigi var onları tamamlicaz yine kasik agrim olur die korkuom ya
ayyy inşallahh,ya birde benimm karnımın sağında bayağı yanda hareket hissediyom arada karnımda olsa pek huylanmıyom da orası huylandırıyo beniiIniyo iniyo asagi iniyo bebissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?