- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
- 158
Ne demek cnm paylasalim tecrubeleri dmi aylos ya bi yuzune gulmeye baslasin icin eriycek anlatamam tariifi yok benimk simdiden meme gorunce ya da kokusun alinca gozleri donuyo tebessum oluyo yuzunde sanki el ayagi hopluo ayyy yerimmmmmmm
Kızlar ya kızım dün geceden beri inliyo sanırım gaz sancısı çekiyor ama gazı da çıkarıyor sıkıyo kendini morarıyor arada kendimi tutamıyorum onu öyle görünce ağlamadan duramıyorum kaşık kaşık kimyon yutuyorum Rezene içiyorum ona içirmek için erkenmiş sanırım daha 10. Günümüz bugün önerisi olan var mı napayım
iyiyiz canım şükür... geceleri uyuyamıyoruz pek gazımız var bu aralarCanim senin bebisin nasil oldu?
yok canım estağfurullah fikirleriniz benim için önemliCanım tecrübeli değilim ya bişi desem sallama olucak ama jılet mantıklı geldi kontrol oncesi zaten sonrasında yıne Agdaya donersin ..
bizim de bu günlerde gazımız var geceleri rahat uyuyamıyoruzKızlar ya kızım dün geceden beri inliyo sanırım gaz sancısı çekiyor ama gazı da çıkarıyor sıkıyo kendini morarıyor arada kendimi tutamıyorum onu öyle görünce ağlamadan duramıyorum kaşık kaşık kimyon yutuyorum Rezene içiyorum ona içirmek için erkenmiş sanırım daha 10. Günümüz bugün önerisi olan var mı napayım
Ay dün yemiştim bulguru ondan mı acaba gece yatamadıbizim de bu günlerde gazımız var geceleri rahat uyuyamıyoruzbulgur tarzı şeyler fazla yeme onlar da gaz yapıyor. beslenmene dikkat et... bebeğini besledikten sonra sırtını sıvazlayıp gazını çıkar
Cnm gecmis olsun ins kolik degildir yoksa bi kac ay gaz sancisi ceker yedigine cok dikkat et ben kizimda yasadim hic uyumuyorduk inan karnini yag ile ov ayaginada sicak su torbasi koy varsa iyi geliyorKızlar ya kızım dün geceden beri inliyo sanırım gaz sancısı çekiyor ama gazı da çıkarıyor sıkıyo kendini morarıyor arada kendimi tutamıyorum onu öyle görünce ağlamadan duramıyorum kaşık kaşık kimyon yutuyorum Rezene içiyorum ona içirmek için erkenmiş sanırım daha 10. Günümüz bugün önerisi olan var mı napayım
ahh yerim ya dudaklari O boyle yuvarlak yapio opucuk sesi cikartiyo agiz saplatiyo kiyamammmm uyuyomu geceleiAyyy evet yaa. Arada yatarken gülüyo nnasıl mutlu oluyorum. Meme şimdi onlar için en değerli şey. Döner tabi her bi yeri
Hadi sanada az kaldi bahar uzulme melegini alicaksin kucagina dnya bomboos gelicekOhhh hepiniz dogurdunuz konusun bebisleri biz de bakalim bolee
dilek2014 nerdesinn kuzumm yalniz kaldimmm
Bende de temizlik basladi kizlar annem geldi bigun basladik mis gibi olck insallh ama bi kac gun surer artik.ben de bugun bir suru yemek yaptim.iyiyim sukur allahtan...
Insallah kuzum.siz dogurunca ben bole kalcam omur boyu gibi oldumHadi sanada az kaldi bahar uzulme melegini alicaksin kucagina dnya bomboos gelicek
Cnm gecmis olsun ins kolik degildir yoksa bi kac ay gaz sancisi ceker yedigine cok dikkat et ben kizimda yasadim hic uyumuyorduk inan karnini yag ile ov ayaginada sicak su torbasi koy varsa iyi geliyor
ahh yerim ya dudaklari O boyle yuvarlak yapio opucuk sesi cikartiyo agiz saplatiyo kiyamammmm uyuyomu gecelei
Ben yine doguramadim :)
Dr istersen yatiririm suni sanci ile akşama olur dedi 2cm açıklık varmış
Beklemek istersen dobler cektirelim bi bakalım iiyse gonderiyim dedi doblerde cok şükür bi sıkıntı çıkmadı
persembeye kadar kendi gelmezse artık beklemeyiz dedi
yaa ne güzel herkes bebisini anlatmis cokk özendim size
Anaaa olmadi miiBen yine doguramadim :)
Beklemek istersen dobler cektirelim bi bakalım iiyse gonderiyim dedi doblerde cok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Ben yine doguramadim :)
Insallah kuzum.siz dogurunca ben bole kalcam omur boyu gibi oldum
Bi dogsaydi..bebek kanalda ana cok asagida degil dedi dr um.acilma da yok.yuruyorum hurma yiyorum ilik dus vs..bakalim ne zamn gelmeye karar vercek kucukk beyy :)
Aynen cnm bizde oyleyiz gaz sorunumuz yok ama gecekeri sebepsiiz bi huysuzlugumuz var. Memeye uyanmalarindan besige geri koymam arasi min 2.5 saatiyiyiz canım şükür... geceleri uyuyamıyoruz pek gazımız var bu aralarperşembe günü ben tekrar kontrole gideceğim bebisimle de haftaya gideceğiz doktor amcamıza... sen nasılsın bebişinle?
Çok rahat uyudugum soylenemez bakalım dr suni mi verecek sezeryan a mi alacak kafamda deli sorular hastane yolunda trafik bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?