• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

martta kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım ne yapmalıyım. acil yardımmm

TABTA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
153
1
0
İstanbul
merhaba.sebepsiz infertiliteyim.20 şubatta dondurulmuşlarla transferim yapıldı 8 martta bhcg :145 çıktı ama 2 gün sonra 27 ye düştü ve 13 martta kanamam başladı.5 gün sürdü.ama ben hala adet olmadım.normal siklusum 28 gün.normalde 5 nisan da adet olmam gerekirdi ama olmadım sonra acaba 13 nü mü beklemeliyim dedim beklemedeyim ama sanırım gene olmayacağım çok korkuyorum.merak ettiğim şu acaba kimyasal gebelik yaşadıktan sonraki ay adet düzeni bozuluyor mu?ne yapmalıyım?bu benim için önemli çünkü mayıs ta tekrar dondurulmuşlarla transfer deneyecektik.şimdi adet olmazsam işler karışacak sanırım.tecrübesi olan var mı?lütfen yardım.

canım düzenin tamamen bozuluyor. 40-50 gün arasında olursun. yalnız dondurulmuşlar için bir ay daha bekleseydin. düzenin otursaydı. tabi herkesin hesabı farklı olabiliyor. kendine dikkkat et. sakin ol canım.

sElam
bende 25 martta ilk denememi yaptim , 12 gun degerim 39,cikti ama sonra dusmeye basladi, sifirlanmadan adet olunmuyor mu acaba , bugun 19.gunum hala adet olmadim ve herhangi bir lekelenmem de yok, kimyasal gebelik ten sonra ki denemeler icin ne tur testler yaptiracaksiniz, deneyimli arkadaslar yardimci olabilir mi
tekrar ayni merkezde denemelimiyim
lutfen yardimci olun

Back
X