Maşa,Ayakkabı,giyim,Abiye Hepsi Burada

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Merhaba ben tekrar geldim.Bu sefer elimde farklı ürünler mevcut hepsi birbirinden güzel bazılarına kıyamıyorum aslında ama şuan ihtiyacım oldugu için satıyorum.Takas çok çok begendiğim birşey olursa olabilir.Onun dışında nakit ihtiyacım var.Sorularınız için buralardayım.Hepimize keyifli günler dilerim.

VyJj5Z.jpg
ozMJPb.jpg

- Siyah pullu abiye elbise sadece 1 kez 4ay önce giydim model diğer resimdekinin aynısı isteyene boy bilgiside yazarım.Bedeni 36-38 çok şık ve rahattır.200 tl ye almıştım 70 tl den veriyorum.

rdbGLm.jpg

36-38 beden siyah renkli şeritli uzun etek kumaşı penye ve esnek pembe çizginin bittiği yere kadar yandan yırtmacı var 5 TL

PEbj35.jpg
78GjmY.jpg

Platform topuklu gümüş rengi 38 numara ayakkabı.Bunuda sadece 2 saat giydim yepisyeni duruyor 25 TL
gL1Ql5.jpg

S beden m yede rahatlıkla olur bana büyük oldu yumuşacık bir kumaşı var göründüğü gibi 5 TL

9pBjX5.jpg

S beden M ye dar gelebilir.Bununda yumuşak bir kumaşı var buda 5 TL

q2XzqR.jpg

K.rengi parlak çanta herhangi bir hasarı kusuru yok 5 TL

MlMjYg.jpg

S beden esnek kumaşlı penye 3 TL
QgdjXZ.jpg

Biblo tanesi 3 Tl ikisi 6 TL

XYzZWk.jpg

Avon care el kremi %95 i dolu elimde 2 adet var tanesi 2 tl ikisi 5 tl

b4oP8b.jpg

Kırık fön aparatı 5 TL

$Fotoðraf1767.webp

IMG_528849d61.md.webp

voB3zz.jpg
SATILDI

dqV9jX.jpg
SATILDI

Arzum iyonlu kalın bukle maşası herhangi bir sorunu arızası yok incesini kullanıyorum. Fiyatı 25 T.Çok çabuk ısınıyor.Acelesi olan bayanlar için birebir.İsteyenler internetden kullanıcı yorumlarına bakabilir memnun kalınan bir ürün.

Son düzenleme:
arzum maşa takaslanmıştır.Kalanlar günceldir.Takasa açıgım kozmetik,giyim,süs eşya,giyim herşey olabilir

Takas tekliflerinizi bekliyorum bayanlar.Fiyatdada yardımcı olmaya çalışırım siz istediğiniz fiyatı söyleyin orta yol buluruz :cool:

Back
X