ya ben hep kadınların bişey yapması gerektiği fikrine çok kızıyorum.
kadın zayıf olmalı, her zamanbakımlı olmalı,iyi çocuk yetiştirmeli dolayısıyla iyi anne olmalı, iyi yemek yapmalı, aileler arası ilişkileri düzenlemeli, evde düzenli temiz olmalı, gibi gibi gibi. peki ya erkekler onlara hiç bişey yok biçilmiş tek rol çalış para kazan ailenin geçimini sağla okadar.
kadınların sırtında o kadar çok yük varki bide çalışan bir kadın olunca bu yük 2 ye katlıyor. anlatmama gerek yok hepimiz biliyoruz. biraz kendini salsan hemen çevredekiler aman ha kocan başkasına bakar ne yapıyorsun gibi telkinlerle karşılaşıyoruz. bunu yapanda biz kadınlar ve popüler kültürdür. televizyonlarda sabahtan akşama kadar ideal kadın tipi olarak hep mankenler gösteriliyor bu sefer erkek ideali buymuş sende zayıfla diyor. herkes malesef şekilci olmuş ve ben sırf başkaları istedi diye yada başkaları ne der diye kadınların sırtına bu kadar yük yüklenmesine karşıyım. yanlız şöyle bir gerçekte var gözü dışarda koca evde angelina jolie olsa yinede gözü dışarda olur. bence her ne yapıyorsak kendimiz için yapmalıyız. tabi burdan kocalarınızın yada çevrenin sözüne aldırmayın sonucu çıkmasın demek istediğim sizi kalıba sokmalarına izin vermeyin. umarım yanlış anlaşılmam...