22 yaşındayım canım. Boyum 164, 55 kiloyum.
Kilo vermekten çok bölgesel fazlalıklarım var mesela göbüş
onları forma sokmak istiyorum
=)=) cnm çok benzıyoruz gerçi ben 61 kgdan düştüm 54 kg ya =) boyum 1.63cm bendede basen sıkıntısı var göbişte ayva gibim çıkıo =)
dumduz olsun istiyorum ama spor yapmadan sadece diet yaparak göbiş gitmio cnm dieti mekıkle desteklersek başarılı oluruz gibme gelio =) bekarmısın ? mesai saatlrin kötü değil ki
ben sabah 8:30 akşam:18:30 cmrtesileride 15:30 a kdr çlışıyorum evliyim . vakıt sıkıntısı yaşıyorum =( spora bşlmıştım parka gidiodum bu aralar bırktım tekrar bşlıycam bu hafta =) tatilime az kaldı kalan kglalarımı vermem lazım aslında herugn gelirsen birbirimize destek oluruz mekik konusunda =) hergun 15 mekıkle başlayıp arttırabiliriz cnm sen ne dersın?
hoşgeldi n cnm aramızaSelamlar kızlaaaaar, ben de masa başında 9-6 işteyim.. Yakında düğünüm de var ve en önemlisi kocaman bi göbek ve simitlerim var... gider mi ekime kadar biraz göbek![]()
1 haftadır dikkat etmeye başladım, hadi hayırlısı...
hergun duzenlı beklıyorum senide =) bence yedıklerıne dıkkat edersen halledersin ekime kadar kaç kgsun boy kaç
ve olmak istedin kg nedir cnm ?
bırde herugn gelip butungun yedıklerını buraya yazmak faydalı oluo ne yedını göruosun =)