hoseki cnm hoş geldin kg almadan dönmene sevındım =) zaten tatilde yeteri kadar hareketli olunca kg alınmıo cnm bende almadım ustune 1 kg verıp geldim çok mutlu oldum =)= )kaldımız yerden diete devam ama ramazanda diet yapmıycam bende =(
senaykaya cnm artık hep beraberız hallederız ramazanda sadece hamur ve tatlılardan uzak durucam onun dışında normal emklerımı yıycem =) ramazanda diet olmaz ama yedıkelrımıze dikkat etmkte fayda var
yavaş yavaş ve kçk aralıklarala yemk lazım artık hep beraber halledıcz bu durumuda inşllh=)
dün akşm yemk fazlza kaçtı =( babam gözlrımın içine bakıo yemıom die zayıflıom dıe kafasına takıo =) sanıokı sıkıntı yaşıomda zayıflıom =) tombul olmamma alştığı için ztn bu zmna kadr onlrın sebbeınden kg veremedim =)
akşm yemkte
3 kaşık kdar ıspanak
1 kase yoğurt
ve kızarmış et yedım hemen hemen elimin içi kadar
1 tane kağıt helva içinde 2 top dondurma yedım
2 fındık yedım
sabh kahvltısı
2 dilim çavdr ekmeği
1 parça peynır
5 zytın
1 ttlı kaşığı pekmez
ara k falks 2 kaşık kdr kuru elımde yedım
öğlen
1 kepçe yayla çorbası
fırında patatesli tavuk pirzola kısmından birpça tvk ve butun bı ortaboy ptates kdr yemk yedım
3 kaşık yoğurt
3 kşk kdr salata
senaykaya cnm artık hep beraberız hallederız ramazanda sadece hamur ve tatlılardan uzak durucam onun dışında normal emklerımı yıycem =) ramazanda diet olmaz ama yedıkelrımıze dikkat etmkte fayda var
yavaş yavaş ve kçk aralıklarala yemk lazım artık hep beraber halledıcz bu durumuda inşllh=)
dün akşm yemk fazlza kaçtı =( babam gözlrımın içine bakıo yemıom die zayıflıom dıe kafasına takıo =) sanıokı sıkıntı yaşıomda zayıflıom =) tombul olmamma alştığı için ztn bu zmna kadr onlrın sebbeınden kg veremedim =)
akşm yemkte
3 kaşık kdar ıspanak
1 kase yoğurt
ve kızarmış et yedım hemen hemen elimin içi kadar
1 tane kağıt helva içinde 2 top dondurma yedım
2 fındık yedım
sabh kahvltısı
2 dilim çavdr ekmeği
1 parça peynır
5 zytın
1 ttlı kaşığı pekmez
ara k falks 2 kaşık kdr kuru elımde yedım
öğlen
1 kepçe yayla çorbası
fırında patatesli tavuk pirzola kısmından birpça tvk ve butun bı ortaboy ptates kdr yemk yedım
3 kaşık yoğurt
3 kşk kdr salata