ya bende yarısını dedim ama buradaki abla ye yeeeee diyo :26: kanıma giriyooo
ikiye bölüp iki ara öğünde yiyebilirsin
anofel öğle yemeği yerine yiyeceksen bence 1 simit ye yanınada ayran al. geçen sene öğle yemeklerinde ayran simit alıyordum hem güzel hem doyurucu hem de yavaş yavaş vermeye başlamışdım. bence öğle yemeği için simit normal. ben öğlenleri geçiştirdiğim zamanlar akşamları aç kurtlar gibi oluyorum ne bulursam yiyorum. bence geçmiş sayfaları oku arkadaşlarımızın öğlen menüleri güzel kimse kaçırmamış abartmamış çok yeyipte vican azabı çekmiyorlar. bence öğlenleri olması gerektiği kadar ye. bzizm diyetimiz acımasız değil aç bırakmıyoruz kendimizi. en önemliside bu zaten aç kalmıyoruz yavaş yavaş midemizi küçültüp gözümüzü doyuruyoruz.
geçen sene pirinç lapasını kk da okumuştum ama unuttum. anlatırmısın nasıl yapılıyor. pirinç tok tutar dimi. 2 gün mama gibi yeriz. lapası nasıl yapılıyor
teflon tencereye pirinci koy, goz karari su doldur, tuz koyma, suyunu cekene kadar pisir, yapisik tatsiz tussuz bisey oluyo. olcusu falan yok benim bildigim. suyunu az koyarsan biraz diri, cok koyarsan yumusak ve yapisik oluyo
Kizlar, Baska bir topikte pirinc lapasi diyeti gordum, 2 gun sadece lapa yiyosunuz 2 kilo gidiyomus, hem de kalici sekilde. 2 ay kadar once mide bulantisi ve ishal sikayeti ile doktora gittim. Mide ve bagirsak enfeksiyonu teshisi koydu 2 gun sadece pirinc lapasi ve haslanmis patates ye dedi doktor. 2 gun sonra 1.5 kilo vermistim. birdaha da almadim o kiloyu. Mantiklimi sizce. Ama 2 gunden fazla devam edilmemesi sart, vucut besinsiz kaliyormus. Bence bu zayiflama degil de odem atmak icin cok iyi bir yontem olabilir.
Kizlar, Baska bir topikte pirinc lapasi diyeti gordum, 2 gun sadece lapa yiyosunuz 2 kilo gidiyomus, hem de kalici sekilde. 2 ay kadar once mide bulantisi ve ishal sikayeti ile doktora gittim. Mide ve bagirsak enfeksiyonu teshisi koydu 2 gun sadece pirinc lapasi ve haslanmis patates ye dedi doktor. 2 gun sonra 1.5 kilo vermistim. birdaha da almadim o kiloyu. Mantiklimi sizce. Ama 2 gunden fazla devam edilmemesi sart, vucut besinsiz kaliyormus. Bence bu zayiflama degil de odem atmak icin cok iyi bir yontem olabilir.
din don simurgh hazırmısın 15 dk kaldı
din don simurgh hazırmısın 15 dk kaldı
sende heyecanlısın dimi
nefesler tutuldu ve beklenen an geldi...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=188347&stc=1&d=1304337268
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?