ya kızlar şu lapayı nasıl yapıyorsunuz. birde her öğündemi yoksa acıktıkçamı yeniyor.
1,5 kilo çok iyi giden ödem olmasın.[/QUOV
Günde 3 öğün yedim birer kase, giden ödem mi bilmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum, aman gitsin de ödem de olsa kabulüm.....Salata da yenebilir ama ben sadeceakşamları yedim salata..
Yağmur ve Çido ben sütle yedim sadesi pek tatsızzzzzz bide tarçin vazgeçilmezim oldu artık.
sütle yedim derken nasıl yani. sütlaç gibimi.tarçınıda yerken üzerine döküyorsun dimi.
sekersiz sutlac
Ben de cumartesi pazar yapiym lapayi , tartiya yansisin pazartesi diye dusundum
motive olurum.
sekersiz sutlac
oof yine çok yoğun bi günbiraz gerileri okudum da herkes bi halsiz bi yorgun sanırım bende de var bahar yorgunluğu yorgun kaldık diye kaçamaklar başlamasın bugun yemek yapan teyzemiz hasta olduğu için kendi kendimize bi makarna yaptık ama sos yok tabii domatesli makarna yanında da yoğurt ekmek yok makarna masum değil ama işte
haftasonu bende lapa yapıcammm gitsin kilocuklar
Ya burda koca bir kutu sütlü nuriye vardı; bir tane yiyecektim ama dayanamadım iki tane yedim.(( Bir de herkes "sen emziklisin ye ye ye" demez mi?
Ben kendimi yemek yemek alı koyamıyorum kendimi frenlemek için ne yapmam lazım
Ben kendimi yemek yemek alı koyamıyorum kendimi frenlemek için ne yapmam lazım
sütlü nuriye de yenmezmi canım. evet birde sen ye ye süt olsun diye. aslında sen daha kolay verirsin kalori harcıyorsun emzirdikçe oturduğun yerden ne güzel. ben 4 ay ancak emzirebildim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?