günaydın kızlar.
sabah poğaçamı ve 1 kupa çayımı içtim az önce 1 kupa eşil çay.
valla üşüyom yaaa su biraz zor gidiyor. sabah tartıldım 60 kg geldim.
demek 1 kilo şişliğim varmış. buraya yazmaya başlayalı çok düzenli yiyordum. iş yerindeki kısıtlamadan dolayı giremedim bayağı kötü oldu yeme düzenim bozuldu. burdaki grubumuz dağıldı. bildiğim bir tek yağmur var.yoğunluktan da pek giremiyorum. kızlar aslında diyet kelimesini aklımızdan çıkartmamız gerek ben bunu anladım. diyetteyim deyince beynim saldrırıyor adeta yiyeceklere. şunu da yeyim bunu da yeyim yarın az yerim dedikçe yedim valla. sağlıklı beslenmem gerek deyip abur cuburdan gereksiz yere vakitsiz geç saatlerde yemekten kurtulmuş oluruz aslında.
Afiyet olsun canım. Buraya yazmak insanı gerçekten çok frenliyor. Yemek yerken fazla kaçırırsam kızlar ne der diyorum. Diyeti akıldan çıkarmak dediğin gibi çok önemli canım. Zaten diyetteyim diye düşününce beyin kendini ona göre hazırlayıp yiyecekleri depo edermiş. Daha önce beyin gücü kullanıyoduk ya ne kadar etkili oluyodu. Şu tablo işini de bir çözüp kendimizi o listede görebilseydik. Ben takmış durumdayım tablo işine ama nasıl yapılıyo bilmiyorum. Farkındaysan kendimizi tam veremiyoruz rekabet olmadığından diye düşünüyorum. Yazıyoruz ama sonucu göremiyoruz. Simurgh dönse de el atsa şu işe keşke.