arkadaslar.bende hergun ne yemeği yediğimi neler yaptıgımı yazıcamsizlere..sizlerde doğru yanlıs diye beni yönlendiriseniz seviniirm..lütfen sizlerde paylasın..buugun kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek..yeşil zeytin biraz abarttım 10 tane 4-5 siyah zeytin birde yanında zeytinyağına bastırılmıs limon kabugu 2-3 adette ondan yedim..öğleyin 3-4 kasık pilav bir kepçe kuru fasulye salata ve tursu yedim.bukadar baska bişey yok bol su...az önce dayanamadım...bebe büskivisi yedim..birde meyveli soda içtim...kiraz sapı cayı içmeyi unuttum şimdide onu yapıcam.akşamada enginarlı iç bakla yanında yoğurt ve salata yemeği düşünüyorum..1 dilim kepek ekmeği...bi ark diyetisyeni demişki öğünlerinde mutlaka bir dilimde olsa ekmek yiyeceksin yememek kesin cözüm değil.bunu anlamadım ama makarna yediğim zamanlarda yerim diye düşünüyorum..benim işyerimde sorun olmuyor...ama eve gelince abu cuburlara saldırasım geliyor dayanamıyorum.onun için cıtır leblebi aldım yanında kuru üzüm...ara öğünleri pek uygulayamıyorum.sorunum bu...