Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Masaj teknii hakknda yardm ltfen..

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.390
222
323
39
Balikesir
slmm

uzun zamandr takıp edıyorum konuları

burdan okuyunca küç aldım hatta netten aldım kargoyla geldı...
biras kullandım 1 hafta fln ama tadı cok kotu yogurtla yiyip üstune su içeyım dedim ama o tada dayanamadım :S

tam nası masaj yapılıo onu da pek bilmıorum yardımcı olursanız sevınırımm

Son düzenleme:
kaç yaşndasn cnm...
burda zaten bi çok topik var takip et bence...ama birden gögüse kavuşan yok malesef cnm...
sende hiç yoksa bi dr a görün hormanal bi şey olabilir...

küçük göğüslü olsaydım kendimi spora verirdim. depresyona girilcek bişi yok, herkesin yaradılışı birbirinden değişik olabiliyo.

kaç yaşndasn cnm...
burda zaten bi çok topik var takip et bence...ama birden gögüse kavuşan yok malesef cnm...
sende hiç yoksa bi dr a görün hormanal bi şey olabilir...

diorum ya tum topikleri okudum ama cok şey var toparlayamadım hangisini denesem die

burdaki şeylerden bişiler uygulayacagm masaja baslıom ama kafama göre yapıorum ne yaptgımı ben de bilmıom ya :S

inş yardımcı olacak bi msj gelır (amin)

Son düzenleme:
canm yaa herkes 4 4lük degl ki takma kafana...evet süper bi gögüs herkes ster ama önemli olan senn begenmen :))
sözlenceğn kişi de dert etmiyosa boşver...
burda otlarla istedgn seviyeye gelr mi bilmem...çok çok takıyosan tek çare silikon...
bi kaç ay sonra otla flan da büyümezse iyice üzülcen

vallahi benimkide dümdüzdü..hatta hala azcık bişi var..2 hafta önce şerbetçioyu kürünü yaptım 4 gün yanlardan dolmaya başladı.bıraktım akıllılığımdan..2 gündür tekrar başladım ama bu defa devam edcem büyütene kadar..sende istersen bu yöntemi dene .çünkü sonuç alamayan yok gibi..

kızlar denendi onaylandı birde siz deneyin diye bir topik var oraya gel cnm belki fayda görürsün bizim yaptıklarımızdan

Pati cim sağol cnm en iisi otları denemek olmassa çocuğu beklicem yane çocuk yapmayı hehe

Honest şerbetciotunu yarın aktardan alıcam inş cnm

wincase okudum cnm şimdi 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e cıktı dio amanin yarın aktaraa gidiorummm detayları yazacgmm

Son düzenleme:
bende seninle ayn durumdayım canım ve o şerbetçi otuyla 1 cm kadar büyüme oldu 4 gün kullanma sonucnda ama şuan düzenli yapamıyorum

bende seninle ayn durumdayım canım ve o şerbetçi otuyla 1 cm kadar büyüme oldu 4 gün kullanma sonucnda ama şuan düzenli yapamıyorum

waww 4gunde 1 santim iseee 20 gunde 5 santim
ay süper ya bence dvm et cnm ya düzenli yap her akşam bi saatını ayır ona

bu arada aynı dertten muzdaribim diyen olmayınca,dedim demek eskiden kucuk die yazanlar bişiler yapıp buyuttu die düşündüm valla .ays yalnız hissetmiştim kendımı ya sağolasın cnmm

yok canım yalnız hissetme kendini hepimiz aynı dertten muzdaribiz..bişiler yapmaya çalışıyoruz :)

ya takmıcam aslında amaa yaş da kemale erdi hehe bazen bakıorum 19 yaşındaki kız benım 3 katım oraya bakınca :S

anladım cnm :)

Son düzenleme:
evet insanın morali bayağı bozuluyo ben şuanki ölçümü bilmiyorum uzun bi süre ölçmicem bilmiim :)
75 b dolgusuz doldursun yeter ya çok bişi istemiyorum ben :))))))))

Canım öncelikle küçük diye kendini üzme yalnız değilsin napalım büyümessede büyümesin dış görüntüsünü hallediyoruzya bi şekilde yerimseniben

sonra masaja gelince ilk önce aşşağıdan yukarıya sonra memenin dışından içine doğru yapıyosun iki elinle dönüşümlü olarak SAKIN yukarda aşşağıya YAPMIYOSUN tamamı canım
we büyüyecek diye inanıyosun umutsuzluğa düşmüyosun hep güzel şeyleri düşünüyosun bunada tamamı yerimseniben kendine iyi bakki memişlerin de güzel olsun öptümopuyorumnanaktan

işte aradgım kan :)) tşk ederim dediğin gibi masajı yapacagım kendı kendıme naptıgımı bilmıyordum :)) zaten dış gorunuşunu halletmeye bi yol daha buldum dolgulunun içine kendım de dolgu koyuyorum 2 dolgulu oluo dıştan belli olmuo :)
durmak yol yola devam sağolasn bebiş:)))

ayrıca melos sağol cnm desteğin içinn :)

Umutsuzluk yok tatlım ya büyüyecekler yada büyüyecekler işte bu kadar yerimseniben

canım sende evlen sonra hemen doğur
sonra bol bol emzir koca koca memelerin olur
denenmiş bi yöntem yani kesin sonuç vereliniortak :roflol:

canım sende evlen sonra hemen doğur
sonra bol bol emzir koca koca memelerin olur
denenmiş bi yöntem yani kesin sonuç vereliniortak :roflol:

heheh :lepi: sağol cnm guzel fikir tebi ama kendıme guvenım yok işte bu yuzden

bi de süt gelmezse çojuk olunca o zaman başka konulardan derman ararım cok korkuyorum cooookkk....

inşş diyorum yıne de :) sağolasın :)

süt gelmez diye bi şey olmaz merak etme gelir
şişer hatta böyle silikonlu gibi olur naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…