Masaj yaparken burundan ses gelmesi

zehra063

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
1
0
1
29
Kızlar 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktor masaj önerdi fakat masaj yaparken burun sağ kemiğinden çit çıt ses geliyor. Böyle kütleme sesi gibi korkuyorum masaj yapmayı bıraktım. Başına böyle bişey gelen var mı acaba ?

Kızlar 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktor masaj önerdi fakat masaj yaparken burun sağ kemiğinden çit çıt ses geliyor. Böyle kütleme sesi gibi korkuyorum masaj yapmayı bıraktım. Başına böyle bişey gelen var mı acaba ?
Bende hafif hafif masaj yapıyorum ses mes yok. Sizin gibi ses gelenler varmış ama okumuştum, doktorunuza danışın en iyisi kıkırdak mi yerinden oynuyor ne oluyor doktor bilir

Durumunuz nasıl? Doktorunuza sordunuz mu? Benim de ilk aydan sonra olmuştu o ses. Güneş kremini hafif hafif sürdüğüm halde çıt çıt ses duydum. Birkaç kez oldu, sonra geçti mi bilmem çünkü korkudan oraya dokunmadım.

Back
X