Masajda kadin sart mi?

tabıkı oyle herkesın kendı kararı
erkeklerın bazılarının zayıflıgını normallestırmek bana absurt geldı sadece
bırde dedıgınız gıbı bakıs acısı sahsen ben bır masajla kendınden gecen adamsa esım bunu gormeyı bılmeyı tercıh ederım evlılıgımı sınamaksa sınarım nıye omur boyu kası gozu aklı beynı baskasına kayan adama kadınlık yapayım omrumu heba edeyım kı dıye dusunurum
aldatılmaktan cekınmem aldatan dırek kapı onune hıııccc ugrasamam benım hayatım benım kalbım fazlasıyla degerlı haketmeyene nıye adayayım dıye dusunurum

sırf aldatılmaktan korktugu ıcın , esının zevke gelecegını bıle bıle masaja gondermeyıp ama evlı kalmak her an aldatacak korkusuyla yasamak... ne bıleyım saglıklı bır evlılık gıbı gelmez bana .
bende masaja gıdıyorum esımle masaja gıttıgımız cok oluyor ozellıkle bır kadın var gercekten guzel masaj yapıyor tesaduf bana denk geldı ne agrım kaldı ne bırsey esıme ozellıkle dedım kı masajdan sonra, bırdahakı gelısımıze sana da yapsın .

esımın aldatmak ıcın fırsat beklemesını nıye bekleyeyım kı bosarım gıtsın kıme erekte oluyorsa olsun nıye adamın basını bekleyeyım dadısı gıbı dıye dusunuyorum
Öncelikle kimse bulunmaz hint kumaşı olmadığından, heran herşey başa gelebilir (msj konusu değil)
Kimimiz karşı cinse atılan küçük bir göz temasını bile aldatmadan sayarken, kimimiz (burada çok okudum) çeşitli kadınlarla birlikte olmuş kocası için ama beni seviyor ben de onu seviyorum diyebiliyor. Her ilişki farklıdır, bağı başkadır, kaldırabileceği olayların boyutu farklıdır.
Size göre boşama sebebi olan şeyler başkasının şükür sebebi olabilir. Genelleme yapmak çok doğru değil. Evliliklerimizi ayakta tutan şeylerin bazıları sabit evrensellikte olsa da çoğu da görecelidir. Keskin ve net ifadeleriniz sadece sizin evliliğiniz için geçerli olabilir. Çünkü eşiniz, siz bu şekilde olduğunuz için sizinle birlikte. Diğer türlüsünü de düşünmek lazım.

Öncelikle kimse bulunmaz hint kumaşı olmadığından, heran herşey başa gelebilir (msj konusu değil)
Kimimiz karşı cinse atılan küçük bir göz temasını bile aldatmadan sayarken, kimimiz (burada çok okudum) çeşitli kadınlarla birlikte olmuş kocası için ama beni seviyor ben de onu seviyorum diyebiliyor. Her ilişki farklıdır, bağı başkadır, kaldırabileceği olayların boyutu farklıdır.
Size göre boşama sebebi olan şeyler başkasının şükür sebebi olabilir. Genelleme yapmak çok doğru değil. Evliliklerimizi ayakta tutan şeylerin bazıları sabit evrensellikte olsa da çoğu da görecelidir. Keskin ve net ifadeleriniz sadece sizin evliliğiniz için geçerli olabilir. Çünkü eşiniz, siz bu şekilde olduğunuz için sizinle birlikte. Diğer türlüsünü de düşünmek lazım.
tamam ıste bende onu dıyorum :)
aynı seyden bahsedıyoruz
aldatan erkeklerın hepsı salona gıtmıyor
kadın heryerde var
aldatacak olan her sekılde aldatır
bırcogumuz esımızın nereye gıttıgınden emın degıl ıse dıye gıdıyor yakalayana kadar

kadın gorduk mu kadın calısan gorduk mu öcü gozuyle bakmamamız gerek aha kesın aldatılıcam gozuyle yaklasmamamız gerek erkek o dıye normallestırmememız gerek dememın sebeplerı sızın dedıklerınızle ortusuyor :)
aynı seyı konusuyoruz aslında

Onların masajının tadına bakınca sizin yaptıgınızı begenmez artık benden söylemesi:skandal:

Bence evde masaja devam. Öyle kıskanç biri değilim, bu mesleği icra edenlere de saygım var ama şimdi eşimi mıncıklayan, yoğuran bir kadın hayal ettim de, içim bir hoş oldu. Yok kalsın. Ben yoğururum kendisini ihtiyacı varsa. Bence siz de öyle yapmaya devam edin. Olmadı hamamda tellaktan randevu alın. Onlarınki de masaj sayılır bence. :KK53:

Yapmayın Allah aşkına ya konuya ayrı yorumlara ayrı şaşırdım. Masaj yapan kızdan hem de yanınızdayken bu kadar kıskanıyorsanız erkeklerin bunaldım sıkıldım triplerine girmeleri de normal değil mi? Biraz özgüven biraz rahatlık diyorum.

bızlerı kk dakı bdv bolumu boyle yaptı
kadınlar kocam her an aldatacak korkusu ıcınde evlılıklerını yasıyorlar
ya sacma sapan yorumlar yaaa, konuya inanamadim. konudaki kadinlarin ozguven eksikligi gercekten inanilmaz asamalarda.

hanimlar bi silkenenin kendinize gelin lutfen. kocalariniz bukadar mi ac, bukadar mi iradesiz, bukadar mi gormemis te bir masajla akli fikri bilmem nerelere gidecek??? tovbe estagfirullah yahu.
bir profesyonelin masajiyla siz kadinlarin yaptigi masaj bir mi. onlar 1/1,5 saat durmaksizin masaj yapiyorlar, tum sorunlu bolgeleri acana kadar ugrasiyorlar. kocamin koskoca cussesine tas catlasa 10 dk masaj yaparim, sonra kollarimda derman kalmaz. banane gitsin yaptirsin, ben nasil yaptiriyosam oda oyle yaptirsin Allah Allah. ne kiskanicam.

Allah aşkına ne demek şakasınız inşallah
Evlilik kişinin mahremidir yahu, herkes msj yaptırma konusunu sıradanlaştırmak durumunda mı, ya da sizin herhangi bir konuyu ele aldığınız gibi düşünmek zorunda mı?
yazdigi seyi okudunuz mu siz??? okuyun tekrar isterseniz. kimseyle ayni fikirde olmak zorunda degilim, onlarda benimle olmak zorunda asla degiller.

ama ozguvensizligin de bi normali vardir. 'onunkinin tadina bakinca seninkini begenmez' nasil cirkin bi sozdur??

yazdigi seyi okudunuz mu siz??? okuyun tekrar isterseniz. kimseyle ayni fikirde olmak zorunda degilim, onlarda benimle olmak zorunda asla degiller.

ama ozguvensizligin de bi normali vardir. 'onunkinin tadina bakinca seninkini begenmez' nasil cirkin bi sozdur??
Neden konuyu kadının özgüvenine ısrarla getiriyorsunuz. Benim özgüven ölçütüm eşimin sınırları mı? O da kişinin ifade biçimi, takılamadım çok.

Neden konuyu kadının özgüvenine ısrarla getiriyorsunuz. Benim özgüven ölçütüm eşimin sınırları mı?
cunku yorumdaki kadin kendi yaptigi seyi elin masajci kadinin yaptigi seyle ayni kefeye koyuyor.
sizin ozguven olcutunuz esinizin sinirlari degildir umarim, ama yorumu yapan kadin belli ki kendini masajci bir kadinla bir tutuyor. lutfen yormayin beni sizin fikrinize saygi duyuyorum ama o yorumu yapan kadinin yorumuna musadenizle tepki gosteriyorum:))

cunku yorumdaki kadin kendi yaptigi seyi elin masajci kadinin yaptigi seyle ayni kefeye koyuyor.
sizin ozguven olcutunuz esinizin sinirlari degildir umarim, ama yorumu yapan kadin belli ki kendini masajci bir kadinla bir tutuyor. lutfen yormayin beni sizin fikrinize saygi duyuyorum ama o yorumu yapan kadinin yorumuna musadenizle tepki gosteriyorum:))
Umarınız için teşekkür ederim ve evet değil zaten. Dünya tek renk değildir, aynı şekilde ben de keskin ve mutlak olmayan yorumlara saygı duyuyorum, yorumdaki kadına da, msj a gitse ne olacak diyene de ve tabi ki size de

Masöz olsaydık demek ki çok fena damgalanacakmışız. Çalışanlar adına üzüldüm valla. Halbuki ben yazık bütün gün bilekleri kopuyor diye düşünüp üzülüyordum. Ortalama bir masaj 30-60 dakika arası sürüyor. Kimse evinde beceremez bunu. Eğitimi vs var. Öncesinde soruluyor hastalığınız vs var mı diye ona göre işlem yapılıyor. Bu kadar karşı olunmasına gerçek anlamda şaşırdım.

Masöz olsaydık demek ki çok fena damgalanacakmışız. Çalışanlar adına üzüldüm valla. Halbuki ben yazık bütün gün bilekleri kopuyor diye düşünüp üzülüyordum. Ortalama bir masaj 30-60 dakika arası sürüyor. Kimse evinde beceremez bunu. Eğitimi vs var. Öncesinde soruluyor hastalığınız vs var mı diye ona göre işlem yapılıyor. Bu kadar karşı olunmasına gerçek anlamda şaşırdım.

Bence siz anlamadınız.

Kaldıramayacağınız işlere kalkışmanınızı tavsiye ederim.
Sonuçta oradaki kadın veya erkek işlerini yapıyorlar. İlk masaja giden insanlar da siz değilsiniz.
Ben böyle bir şey yapmam ama sizin gibi de insanların mesleklerini aşağılar gibi düşünmem şahsen.
Sonuçta oradaki kadınlar bir yerini açmış da eşinizi beklemiyor değil mi ?

Bence siz anlamadınız.
Olabilir.
Ben eşine Doğum gününde masaj hediye etmek isteyen ve masaja eşiyle birlikte gitmek isteyen bir kadının olduğunu düşündüm. Ve bu kadın eşine bir kadının masaj yapmasını istemiyor. Masör olmadığı için kadının masaj yapacağından endişeli. Yanında olduğu için endişe edeceği bir durum olmadığını düşünüyorum. Zaten endişe ediyorsa neden masaj hediye etmek aklına geliyor işte onu anlamadım. Baştan okursanız adamın aklına sokmayın, evde masaj neyine yetmiyor, başkasının masajını görünce seninkini beğenmez falan denmiş. Evet bu düşünceyi de anlamadım. Yanlış anladığım birşey varsa düzeltebilirsiniz.

Back
X