Masajda kadin sart mi?

kaldi ki yorum yapan kadinlarin her birine tek tek sormak istiyorum, kac kez couple-masajina gitmisler?
hatta ikinci daha basit bir soru sormak istiyorum, kac kez masaja gitmisler? hamamda kese yaptirdiklari ablanin masajini saymiyorum.

samimi olarak merak ediyorum.

esim bana masaj hediye etmisti,
tek basima gidecektim, hic aklima gelmedi kadin erkek mevzusu,
oraya gittigimde aa erkek de olabilir masoz diye aklima geldi, allahtan bana kadin atamislar.

ne bileyim ben rahatsiz olurdum, pek aliskin olmadigim icin masaj kulturune, o yuzden kadin olmasi rahatlatti.

Ama esim rahatsiz olmamis bu fikirden demek ki, hic bahsetmedi randevu alirken kadin talep et falan diye :)

dusununce ben de onun icin rahatsizlik duymam, ama o kendisi icin erkek veya kadin masozden rahatsizlik duyabilir, cok da garipsememek gerekir.

kaldi ki yorum yapan kadinlarin her birine tek tek sormak istiyorum, kac kez couple-masajina gitmisler?
hatta ikinci daha basit bir soru sormak istiyorum, kac kez masaja gitmisler? hamamda kese yaptirdiklari ablanin masajini saymiyorum.

samimi olarak merak ediyorum.
Ben de merak ediyorum. Çift olarak masaja zaten her yer almıyor. Çift masajı olan yerde de genelde masör masöz oluyordur. Ben hiç denk gelmedim daha farklısına. Arkadaş da zaten turizmciymiş gidip merdiven altı bir yerde masaj yaptırmayacaktır.

Avrupa'da kadın-erkek ayırmadan çalışan, erkeklere de ağda hizmeti veren güzellik salonları var. Ağdayı yapanlar da genelde kadın.
Bir gün bdv'de böyle bir konu açılsa neler olur çok merak ediyorum :KK51:

Masaj hediye etmek hiç aklıma gelmemişti. Fikir için teşekkür ediyorum :)
Bu kadar rahatsız olacaksanız başka bir hediye seçin.
Neden rahatsız olduğunuzu da anlamadım.
Yanında siz varken bunu düşünecekseniz, siz yokken sokağa salmıyor olmanız lazım.
"Zevke gelmek" falan çok çirkin tabirler. Ben eşimle ilgili böyle bir cümle kurmayı kendime yakıştıramam. "Kıskanırım" deseniz bir nebze anlarım ama adamın o sırada coşabileceğini düşünmeniz normal gelmedi bana.

İşte tam seferoğulları,tellioğulları içerikli konu ve yorumlar. Konu sahibi de kendiyle çelişip içinden çıkamamış olacak ki konu açmış. Yorumlarımızla kafasında ampül edasıyla yanık bir şekilde aydınlanmıştır eminim

İşte tam seferoğulları,tellioğulları içerikli konu ve yorumlar. Konu sahibi de kendiyle çelişip içinden çıkamamış olacak ki konu açmış. Yorumlarımızla kafasında ampül edasıyla yanık bir şekilde aydınlanmıştır eminim
Çift masajını tecrübe edenler cevaplasaydı arkadaşın kafası karışmazdı. Demek ki konu sahibinin içinden gelmiş ve kendisi masaj fikrine çok uzak olmayan birisi. Ancak tereddütleri var. Tabi ki olabilir. Bu tereddütleri ortadan kaldıracak ya da haklısın arkadaşım hiç iyi olmuyor masajdan sonra eşimle kavga ettik bence yapma diyecek kişiler tecrübe edenlerdir. Olumsuz yorum yapanların çoğunun tecrübe ettiğini düşünmüyorum.

Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Ben olsam o masajı kendim yaparım kocama. Kıskançlıktan çatlarım dokundurtmam kızları kocamın tenine.
O yüzden kocamın masörlüğünü ben yapıyorum hep 😇

Havuzlu villa kiralayın bu daha hoş olur. Şuan indirimde zaten daha da düştü fiyatlar afyonda. Orda masajı da erkek yapıyor hem.

Düşünceniz çok ama çok saçma biz eşimle gittik yenilendik
Türk erkeği etkilenir vs düşünürseniz dayağı yiyip çıkar eşiniz atarlar sizi
Nasıl bir eşiniz varsa
Sizin düşünceniz biri gitmesin bence o kızların işi bu ellemeden masaj yapılmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatta yaptirtmam ben hele bide hediye olarak valla erkekler eşi dokunsa tahrik oluyor helede bide elin kadını dokunacak ayyy çok saçma ya kiskancsaniz başka bişey yapın kiskanmiyorsaniz zaten sorun olmaz

dediğim gibi kızlar bir işaret yapsa yaka paça atacak tipler var
Birde üstüne dayak yer gitme in madem böyle zihniyetli biri herkes yaptırsın sinir stres kalmaz pamuk gibi olursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift masajını tecrübe edenler cevaplasaydı arkadaşın kafası karışmazdı. Demek ki konu sahibinin içinden gelmiş ve kendisi masaj fikrine çok uzak olmayan birisi. Ancak tereddütleri var. Tabi ki olabilir. Bu tereddütleri ortadan kaldıracak ya da haklısın arkadaşım hiç iyi olmuyor masajdan sonra eşimle kavga ettik bence yapma diyecek kişiler tecrübe edenlerdir. Olumsuz yorum yapanların çoğunun tecrübe ettiğini düşünmüyorum.
Olumlu olumsuz yorumlar oluyor her konuda, ben ısrarla kişinin kendi doğrusunu illa ki kabul ettirmeye çalışanlarla ters düşenlerdenim.
Bungee jumping yaptım, eşim vazgeçiyordu ben ittirdim. Delisin sen, kendinizi gebertmeye niyetiniz mi var diye yorumlar gelebilirdi konu açsaydım. Herkes yapma ihtiyacı duymak zorunda değil. Aynı şekilde ben yapmış biri olarak mükemmel adrenalin salgılattı, ölmeden önce yapın yaptırın, özgüvensiz misiniz nesiniz ve yahut kalbi sağlam olmayan adamla evlenilir mi boşarım demem mi gerekiyor yaptığım için? Bence hayır

Amannn masözler , dansözler de sanki çok meraklıydı kocalarımıza ..
Bi yılbaşın da ankara Marid otele Ebru yaşar ‘a gitmiştik ..
Dansöz gelmesin mi masaya ??
Anammm ne kıvırıyor kocamın etrafında falan izliyorum Bnde şimdi benim tepkimi ölçüyor gibi geldi bna😅
Hiç oralı olmadım eşim kızarıyor bozarıyor falan bnde tepki yok en son dansöz geldi bnm alnımdan öpmesin mi 😂😂
Yani o onlarındı mesleği bu mecbur gelip masam da kıvıracak hoşttt diyemem ya
Aslın da masajda tam benlik hiç kıskanmam ama eşim kızarıp bozarabilir masajda 😂😂😂

Bu işi profesyonelce yapan bir dolu eğitimli insan var, ama şahsen ben eşime yanımda veya gıyabımda öyle dokunulmasından irite olurum.
Doktor değil sonuçta keyfi yapılan bir şey bu..

Gitsin hamamda tellak yapsın masajı anca açar zaten o kaskatı bedeni. Nesine onun Balili masajı :63:

Kendi topuğuna sıkmak gibi bir şey bu 😃 ayrıca o rahatladıkça sen gerginleşeceksin ne anladık masajdan. Ortada bir fayda varsa ikinize de olmalı bence 😁

Back
X