Masajda kadin sart mi?

Ahh ahhh nasıl da belli bol keseden salladığınız. Bulmasına bulursunuz bulamazsınız demiyorum, ama tasvir ettiğiniz şekilde bulursanız o da sizin başarınız olur ne diyeyim 😊😊

tasfir ettiğim bir durum yok ki sizin var hayatım boyunca kıskanılan baskı altında tutulmaya çalışılan taraf ben oldum bir erkeği kıskanmama fırsat olmadı malesef :) ben kendim şahsen masaj yaptırmayı sevmiyorum hiç yaptırmadım oda şu sebepten yapan kişinin elleri yoruluyormudur diye düşünmekten asla rahat edemiycek bir yapım var :) ama sevgilim istediğini yaptırır bana ne ? bana çok saçma geliyor bu tarz olaylar kusura bakmayın kıskanmak içİn evli olmak gerekmiyor ayrıca :)

evlı adam aldatmaz dıyen olmus mu ?
kocam cok ıradesızdır hemen zevke gelır karaktersız yonu vardır dedıgım bır adamla evlı degılım
boyle dusundugum bır adamla evlı degılım bunu dıyerek evlı kalmak kendıme saygısızlık olurdu cunku
ah canım benım...
:KK5: Kesinliklee... Noktasına kadar katılıyorum.

Sevdiği şeyin membasına götürürseniz, oralardan toplarsınız kendisini. Bilemedim
Valla ben bekarken devamlı masaja giderdim eşim hayatında gitmemişti beraber gitmeye başladık öyle güzel dinleniyor ki insan anlatamam. Bence alışın alıştırın derim. Kocanız da güvenin güvenmediğiniz adamla evlenmeyin

tasfir ettiğim bir durum yok ki sizin var hayatım boyunca kıskanılan baskı altında tutulmaya çalışılan taraf ben oldum bir erkeği kıskanmama fırsat olmadı malesef :) ben kendim şahsen masaj yaptırmayı sevmiyorum hiç yaptırmadım oda şu sebepten yapan kişinin elleri yoruluyormudur diye düşünmekten asla rahat edemiycek bir yapım var :) ama sevgilim istediğini yaptırır bana ne ? bana çok saçma geliyor bu tarz olaylar kusura bakmayın kıskanmak içİn evli olmak gerekmiyor ayrıca :)
Maşallah hocam maşallah ☺😊 Kıskanmak için evli olmak gerekmiyor ama evli olunca herşey ince elenip sık dokunuyor. Canı masaj çeken bir kocaya iyi hadi bi koşu git yaptır diyemiyorum , otur totonun üstüne de çocukların birinden biriyle ilgilen derdim hernalde ☺ Bu ara da masaj isteme talebi hiç gelmedi, idman yaptım bayağı burada. Olur da isterse olacakları düşünemiyorum.

Valla ben bekarken devamlı masaja giderdim eşim hayatında gitmemişti beraber gitmeye başladık öyle güzel dinleniyor ki insan anlatamam. Bence alışın alıştırın derim. Kocanız da güvenin güvenmediğiniz adamla evlenmeyin
Masaj salonuna gitme isteği yok hiçbirimizde gerek te yok. Güvenin ölçütü de değil ki masaja birlikte gidebiliyor olmak

Eşin pavyona gitmesine tepki mi verilirmiş ne büyük cahillik! Özgüvensiz kadınlar işte hıh :KK45:
Avrupa'da var ki.
Avrupa diyorum huu :KK9:
Ahaha sorma. Bir de konu sahibi masözler hakkında bir şey dememiş değil ben mi kaçırdım? Hemen duyar kasılmış. Kendi fikirlerini doğru diye empoze etmek için. İlla kabul edeceksin o fikri. Yoksa ya özgüvensizsindir, ya kocan sapıktır, ya geri kafalısındır, ya mesleği aşağılıyorsundur.

Bırak ya boşver bir çoğu sallıyor modern gözükmek için. :))))

Kiskanacaksan iyi bir fikir değil ne diyelim. Birileri kıskanmiyor diye bir anda kıskançlığıniz mi bitecek?

Maşallah hocam maşallah ☺😊 Kıskanmak için evli olmak gerekmiyor ama evli olunca herşey ince elenip sık dokunuyor. Canı masaj çeken bir kocaya iyi hadi bi koşu git yaptır diyemiyorum , otur totonun üstüne de çocukların birinden biriyle ilgilen derdim hernalde ☺ Bu ara da masaj isteme talebi hiç gelmedi, idman yaptım bayağı burada. Olur da isterse olacakları düşünemiyorum.
valla erkeklerin yaşadığı bu sıkıntıların aynısını yaşayacağım tarz da biri olduğum için evlilik bana uzak bir oluşum bana baskı kuracak adamın alnını karışlarım bu tarz meseleler de sorunlar benden çıkacak çünkü biliyorum karşıma da hep kıskanç adamlar çıkacak kısır döngü :)))))

Masaj salonuna gitme isteği yok hiçbirimizde gerek te yok. Güvenin ölçütü de değil ki masaja birlikte gidebiliyor olmak

Yahu sen daha ne uğraşıyorsun özgüvensiz kadın? :KK45:

Ahaha sorma. Bir de konu sahibi masözler hakkında bir şey dememiş değil ben mi kaçırdım? Hemen duyar kasılmış. Kendi fikirlerini doğru diye empoze etmek için. İlla kabul edeceksin o fikri. Yoksa ya özgüvensizsindir, ya kocan sapıktır, ya geri kafalısındır, ya mesleği aşağılıyorsundur.

Yeminle niyetimden şüphe edecektim. Kadıncağızlara bir k.hpe demediğimiz kalmış gibi koca takipçisi buldumcuk da oluverdik :KK48:

Masaj yaptırtabilmek güven sebebiymiş bak bak bak..
Kocamı kıskanmaktan daha önemli işlerim var benim yahu..

sizde özgüvensizliğinizi bırak ya aslın da o modern değil ben normalim diyerek yatıştırıyorsunuz halbuki amaç size kötülük yapmak değil siz o kötülüğü kendinize hayatı zehir ederek yapıyorsunuz zaten misal masaj konusu bu bir örnek yani her an her konuda böylesiniz geçen adamın tekine bir yer sordum ama o sıra da telime bakıyorum hala adamı görmüyorum bile meğer karısı arkada mağazaya bakıyormuş geldi sen kimsin ne konuşuyosun kocamla minvalinde saçmaladı yani yazık cidden çok yazık

valla erkeklerin yaşadığı bu sıkıntıların aynısını yaşayacağım tarz da biri olduğum için evlilik bana uzak bir oluşum bana baskı kuracak adamın alnını karışlarım bu tarz meseleler de sorunlar benden çıkacak çünkü biliyorum karşıma da hep kıskanç adamlar çıkacak kısır döngü :)))))

Denge önemli. Sürekli kıskanılıp kıskanmadığınızı farketmekte yorucu. Evde birbirimizi kıskançlıktan bıçakla kovalamıyoruz ama hani veresiye teklif etmeyiniz yazısını çerçeveletip asan esnaflar gibi çizgilerimiz var. Evlilikten şuan uzak duruyor olmanızı ben de makul buldum, ben olmaktan çıkıp biz diyemeyeceğiniz için problemler olur tabi masaj yaptırmak istemeyen taraf her nekadar eşiniz olacakmış gibi görünse de 😊

modern gozukmek nasıl oluyor mesela
ben bılmıyorum da karı koca masaja gıden cıft olarak nasıl modern gozukulur oyle gozukmek ıcın ne yapılır bılmıyorum ogrenmek ıcın soruyorum gercekten

konu sahıbı konusunda kocama masaj yapılırsa sehvetlenır dedıgı ıcın kendısıne orası sehvetlenecek yer olmadıgını soyledık haberlerde gordugunuz baskın yıyen yerler gıbı degıl orda calısanları da zan altında bırakıyorsunuz dedık
ben bılıyorum otelcıyım zaten dedı
e dedık bılıyorsanız hedıye olarak masaja da sız kendınız goturmek ıstıyorsanız kocanız sızın fıkrınıze karsı ısrarla hareket etme derdınde degılse sorun ne ozaman ? dedık
bır ıkı yerde daha erkek ya sehvet duyarsa dedı
onun ustune dedık kı, yahu erkek olması sehvet duymasını normallestırmez bız kadınlar nıye sehvet duymuyoruz masaj yapıldıgında ? boyle dusundugunuz bır ınsanla evlı kalmanız boyle dusunmenıze ragmen masaj hedıye etmenız enteresan dedık
sahsen boyle dedıgımde de bana beyınsız dedı :KK70: bu yuzden banlı kendılerı

yanı konu burdan acıldı

kımse kendını modern gosterme cabasında degıl oyle olsa emın olun fors atılacak hodrı meydan denılecek farklı mecralar var kımsenın kımseyı tanımadıgı yerde neyın havası ?

ozguven meselesının nerden cıktıgını da soyleyeyım bellıkı en bastan konuya hakımıyet yok cunku

kocamın kesın aklı kayar evlılıgımı nıye sınayayım boyle bırseyle dıyenlere dedık kı, evlılıgınız pamuk ıplıgıne mı baglı ya bırgun aldatırsa korkusuyla mı evlılık yasıyorsunuz ? aldatanların hepsı salona gıtmıyor ordege tecavuz edılen dunya . kocanıza guvenmeden nasıl evlı kalabılıyorsunuz bıraz ozguven dedık

konunun ortasından okuyunca yanlıs anlasılmalar olmus bellıkı

Son düzenleme:
Bir kere insanlar istemsizde olsa karsi taraftan hoslanabilir, etkilenebilir ve hatta arzulayabilir evli bile olsa.Butun bu duygular insani.

Evlilik zaten belli sinirlari olan bir kurum yani baski var.Mesela aldatma gibi.

Sinirsiz istedigi olan kac evli var aramizda :D

Bir kere insanlar istemsizde olsa karsi taraftan hoslanabilir, etkilenebilir ve hatta arzulayabilir evli bile olsa.Butun bu duygular insani.

Evlilik zaten belli sinirlari olan bir kurum yani baski var.Mesela aldatma gibi.

Sinirsiz istedigi olan kac evli var aramizda :KK70:

İş koca savaşlarına dönmeden ben yavaşça gideyim 😊😊

Eşim etkilenir diye değil ama ben başkasının eşime dokunmasını istemem şahsen.Masaj baya baya tüm vücutta ellerin gezmesi demek, kadın doğumcuyla kıyaslayanlar olmuş ama doktor okşamıyor sonuçta bakıyor ve çekiliyor, kadın bir doktora eşim görünebilir, cinsel bölgesiyle ilgili bir sorun da dahil ama masaj benim için bu kategoride değil açıkçası.Rahatsız olacaksanız girmeyin böyle bir aksiyona.

Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Bence hiç girme masaj işine
Alışkanlık olur sensiz de gider falan
Ne gereği var hediye mi
Kalmadı

Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?

Bence çok güzel düşünmüşsün. Yalnız öyle bir seferlik olmaz alacaksan yıllık paket al eşine. Haftada 1 gitsin rahatlasın adam Balili kızların ellerinde :halay:

Back
X