Ahaha sorma. Bir de konu sahibi masözler hakkında bir şey dememiş değil ben mi kaçırdım? Hemen duyar kasılmış. Kendi fikirlerini doğru diye empoze etmek için. İlla kabul edeceksin o fikri. Yoksa ya özgüvensizsindir, ya kocan sapıktır, ya geri kafalısındır, ya mesleği aşağılıyorsundur.
Bırak ya boşver bir çoğu sallıyor modern gözükmek için. :))))
modern gozukmek nasıl oluyor mesela
ben bılmıyorum da karı koca masaja gıden cıft olarak nasıl modern gozukulur oyle gozukmek ıcın ne yapılır bılmıyorum ogrenmek ıcın soruyorum gercekten
konu sahıbı konusunda kocama masaj yapılırsa sehvetlenır dedıgı ıcın kendısıne orası sehvetlenecek yer olmadıgını soyledık haberlerde gordugunuz baskın yıyen yerler gıbı degıl orda calısanları da zan altında bırakıyorsunuz dedık
ben bılıyorum otelcıyım zaten dedı
e dedık bılıyorsanız hedıye olarak masaja da sız kendınız goturmek ıstıyorsanız kocanız sızın fıkrınıze karsı ısrarla hareket etme derdınde degılse sorun ne ozaman ? dedık
bır ıkı yerde daha erkek ya sehvet duyarsa dedı
onun ustune dedık kı, yahu erkek olması sehvet duymasını normallestırmez bız kadınlar nıye sehvet duymuyoruz masaj yapıldıgında ? boyle dusundugunuz bır ınsanla evlı kalmanız boyle dusunmenıze ragmen masaj hedıye etmenız enteresan dedık
sahsen boyle dedıgımde de bana beyınsız dedı

bu yuzden banlı kendılerı
yanı konu burdan acıldı
kımse kendını modern gosterme cabasında degıl oyle olsa emın olun fors atılacak hodrı meydan denılecek farklı mecralar var kımsenın kımseyı tanımadıgı yerde neyın havası ?
ozguven meselesının nerden cıktıgını da soyleyeyım bellıkı en bastan konuya hakımıyet yok cunku
kocamın kesın aklı kayar evlılıgımı nıye sınayayım boyle bırseyle dıyenlere dedık kı, evlılıgınız pamuk ıplıgıne mı baglı ya bırgun aldatırsa korkusuyla mı evlılık yasıyorsunuz ? aldatanların hepsı salona gıtmıyor ordege tecavuz edılen dunya . kocanıza guvenmeden nasıl evlı kalabılıyorsunuz bıraz ozguven dedık
konunun ortasından okuyunca yanlıs anlasılmalar olmus bellıkı