masal gibi bi aşkı kendi ellerimle kaybettim..yardım edın bana çok özledim onu..

elif konu başlığın dikkatimi çekti okudukça da neden dikkatimi çektiğini anladım.

bende 5 yıl önce biriyle çıkmaya başladım daha lisedeydim çok fazla çocukluk yaptım oda üniversitedeydi hep uzaktık benmde o kadar şımarıklıklarım olduki yürütemedim boşu boşuna üzdüm onu ama her yaz karşılaştığımızda tekrar başlama noktasına geldik ama o gidince ben yine şımarıklık yaptım yine üzdüm yine olmadı.
son 1,5 yıldır hiç görüşemedik ve hiç bu kadar ayrı kalmamıştık ama kader bizi 1,5 yıldan sonra tekrar karşılaştırdı ve ben bunun son şansım olduğunu biliyodum.ve onu geri kazanmak için gururumu ayaklar altına aldım ama başardım ve bu son şansı kaybetmemek için kendime söz verdim ve kararlıyımda.
çünkü anladım ki bence gerçek aşk insanın karşısına bi defa çıkar ve insan birinin değerini kaybettiği zaman anlarmış.
eğer aşkından eminsen çocuklukları ve gururu bi kenara bırak..aşkına sımsıkı tutun kaybetme..

ikiniz adına çok sevindim.seni görür görmez sarıldıysa demek ki oda çok fazla seviyo seni. umarım mutlu olursunuz.

yaşasın büyük aşklar:69::66:

yeni okudum konunu barışmışsınız çok sevindim cnm bu da sana ders olmuş her şerde bi hayır var derler ya buda ondan bi tanesi cnm o mesajlardan benim sevgilimede geliyo malesef ama onla bi ilgisi yok bnede ilk başta yanlış anlamıştım takma yeni mesaj geldiğinde sil gitsin sevgilinin kıymetini bil bak ona sormadan da hemen kuruntu yapma ona önce bi sor anlatmasına izin ver neyse cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin sizi bizim gibi tüm sevenleri ayırmasın dilerim maşallah nazar deymesin :nazar::nazar::1:

ALLAH mesut etsin canımm yaa bundan sonra dıkkaltlı olll da uzme onu :69:

tam ortada gurur yapcak birsey yok askina sahip cik dicektimki barismissiniz :64: Size ömür boyu mutluluklar canim

Back
X