• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masal gibi bi aşkı kendi ellerimle kaybettim..yardım edın bana çok özledim onu..

Cok sevındım :7:
Aşk kazandı demek oley:62::62::62::62::62::118::118:
Sende dersını almıssındır umarım bıdaha uzme cocugu adam gıbı adam bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı bısey ona gore :20:

Son düzenleme:
bu forumda güzel şşeylerde oluyomuş yaa çok mutlu oldum canım umarım bi daha böyle yanlış anlaşılmalar yada sorunlar yaşamazsınız :1:

bu forumda güzel şşeylerde oluyomuş yaa çok mutlu oldum canım umarım bi daha böyle yanlış anlaşılmalar yada sorunlar yaşamazsınız :1:

umarım canım inşallah.. ama bundan sora böle bi durumla karşılaşınca hemen kırıp dökmek yerine önce bi sorucam neyin nesi die.. yok yok akıllandm ben :D

Cok sevındım :7:
Aşk kazandı demek oley:62::62::62::62::62::118::118:
Sende dersını almıssındır umarım bıdaha uzme cocugu adam gıbı adam bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı bısey ona gore :20:

şükürler olsun ki Aşk kazandı :):):) şimdiye kadar en fazla 1 gün küs kalmıstık.. bu 9 gün 9 yıl gibi geldi bana buda aklımı basıma toplamam için yeterli bi zamandıı:D:D:D

ya kızlar az önce geldım eve hemen yazayım dedım.. mükemmel ötesi bi gündü.. baştan anlatıyım herseyı.. önce çok korktm acaba benımle konusmak ister mi yada soğuk mu konusucak dıe ellerim titriodu.. kapıyı çaldım içeri girdim karşımda o.. benı gördü gülümsedi önce sonra dha ben bişi yapmadan sımsıkı sarıldı kokumu içine çekti.. baya bi sarılı kaldık öyle.. hiçbişi konusamadım sölüceğim hrsey uçup gitti aklımdan.. oturduk sora elimi sımsıkı tuttu.. seni çok özledim dedim ama sen özlememiş olcaksın ki arayıp sormadın 9 gün oldu.. aklın basına gelsın de bidha böle şeler yapma dedi..kıymetını cok iyi anladım dedı.. ben dha çok anladım ben dha cok özledım seni dedi.. yaa böyle rüya gibi .. sanki ilk buluşmamız yeniden aşık oldum ona yaa kalbım ılk gunkınden dha hızlı attı onu görunce..birlikte müzik dinledik bana çok güzel sölzer söyledi çiçeği burnunda aşıklar gibi:D:D en son sey dedım işte bi kadın için en zor şey aldatılmaktır nolursa olsun bana bu acıyı yasatma dedım.. önce bi sinrli baktı sora ' sen o guzel kalbını ferah tut ben sana asla böle bişi ysatmadım yasatmam da' .. :):):):):):)

Canımsn yaa (: Valla cok sevindim.. İnan sendeki kıskançlıklar, soruşturmalar, sıkmalar bende de var. Ve artık pes edecek durumda benimkide. Ama bende söz verdim kendime kendimi toparlayacağım diye.. İnan bu tür sıkmalar bir işe yaramıyor. Daha cok karşımızdakini kacırıyoruz hepsi bu.. Bırak akışına. Eğer bişey varsa zaten emin ol elbet bir gün karşına cıkar ve olacaklar olur.. Bişeyden şüphelendiğinde de yargılamadan, kavga etmeden önce ona düzgünce sor.. Allah nazarlardan saklasın, mutlu olun hep :nazar: :16:

Son düzenleme:
Siz de anlamışsınız hatanızı zaten
İnşallah bu sıkıntıları yaşamazsınız birdaha

Siz de anlamışsınız hatanızı zaten
İnşallah bu sıkıntıları yaşamazsınız birdaha

aynı seylerı bende yaptım fakat tek fark o suanda aılesının yaşadıgı yerde yaşıyor ve aılesıyle calısıyor.Yaşadıkları yer mınnacık bı yer onu görmeye gittim söz olur dıye görüşemedi ve evdekı ınsaat ıslerınden dolayı görüşemedi.
Sonra marmarıse gıttım cıldırmış gıbıydım görüşmedi die cıldırdım sureklı arayıp durdum adamın dedıgı tek sey kafamı ve ıslerımı toparlıyım arayacagım.Beklemek ne kadar zor cok ıyı anlıyorum ama ne kadar güzelki sen görüşmüşsün ve barışmışsın acaba Allah bana da barışmayı nasip edermi?
Mesajlarıma cevap yazıyor vs ama aklım allak bullak onsuz bı anın gecmesı bıle ölüm gibi gelio.

5 senenin hatrına belki affeder sizi.
ama siz aynı hataları artık yapmayacağınız konusunda onu ikna etmelisiniz.
madem siz hatalısınız gururunuzu bi kenara bırakıp arayın.
yoksa ilerde pişman olursunuz.

Back
X