- 22 Haziran 2011
- 120
- 1
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok sevindim gözün aydın
![]()
mutlu son
çok sevindim .. iyiki gitmişsin :81:
bu forumda güzel şşeylerde oluyomuş yaa çok mutlu oldum canım umarım bi daha böyle yanlış anlaşılmalar yada sorunlar yaşamazsınız![]()
Cok sevındım
Aşk kazandı demek oley:118::118:
Sende dersını almıssındır umarım bıdaha uzme cocugu adam gıbı adam bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı bısey ona gore![]()
hadi gözun aydınn canım allh ayırmasın bı daha
ya kızlar az önce geldım eve hemen yazayım dedım.. mükemmel ötesi bi gündü.. baştan anlatıyım herseyı.. önce çok korktm acaba benımle konusmak ister mi yada soğuk mu konusucak dıe ellerim titriodu.. kapıyı çaldım içeri girdim karşımda o.. benı gördü gülümsedi önce sonra dha ben bişi yapmadan sımsıkı sarıldı kokumu içine çekti.. baya bi sarılı kaldık öyle.. hiçbişi konusamadım sölüceğim hrsey uçup gitti aklımdan.. oturduk sora elimi sımsıkı tuttu.. seni çok özledim dedim ama sen özlememiş olcaksın ki arayıp sormadın 9 gün oldu.. aklın basına gelsın de bidha böle şeler yapma dedi..kıymetını cok iyi anladım dedı.. ben dha çok anladım ben dha cok özledım seni dedi.. yaa böyle rüya gibi .. sanki ilk buluşmamız yeniden aşık oldum ona yaa kalbım ılk gunkınden dha hızlı attı onu görunce..birlikte müzik dinledik bana çok güzel sölzer söyledi çiçeği burnunda aşıklar gibien son sey dedım işte bi kadın için en zor şey aldatılmaktır nolursa olsun bana bu acıyı yasatma dedım.. önce bi sinrli baktı sora ' sen o guzel kalbını ferah tut ben sana asla böle bişi ysatmadım yasatmam da' .. :):):):):):)