- Konu Sahibi bahartasarim
-
huzur dolu ve mutlu bir yaşam dilerim masal tadındaki evinizde.
çok güzel...
bayıldım evine özellikle mutfapına bi kaç parça da bende var ama öğrenmek istiyorum özellikle o dolabı filan sen mi yaptırdın yaa bende istiyorum :))
Allah'immmmm,nasil tatli bir ev buuu.Gercekten sanki masal kitaplarindan fiskirmis gibi.Tek kelimeyle muhtesem.Allah nazarlardan saklasin.O kadar begeniyorum ki bu tarzi ama Almanya'da olmuyor.Hem bulamiyorsun böyle magazalar,internettende bir kac parca buluyorsun ama fiyatlar o kadar ucukki yanina yaklasamiyorsun.Ayrica Türkiye'de bir modeli yaptirma sansin var.burada el isciligi cok pahali oldugundan yaptirmak 2-3 kati daha da pahali oluyor.Yani bu demektir ki,icimde ukte kalacak maalesef(
Güle güle neseyle oturun insallah.Cok cok cok cok ama cok begendim her bir detayini.
Ayrica sitenize baktim,kendi el emekleriniz bir harika.cok zevkli seyler.bütün cicekleri falan kendiniz mi cizip boyuyorsunuz?
Birde Facebook ta sayfanizi aradim bulamadim.varsa begenmek katilmak isterim.
evinz çok güzel çok şık mutlulukla oturun
bayıldım çok çok çok güzel tam istediğim gibi bu mobilyaları nerden aldığını sorabilirmiyim acaba:)
ben mobilyalarımı özel yaptırdım cnm..
anladım canm çok güzeller zaten güle güle oturun mutlulukla
duvardaki melek tabloları nerden bayıldım
ewin çok hoş tatlım...ben ewime eşya arıyorum...bulamıyorum...... koltuklar nereden diye sorsammmDDDD ???? sağlıkla,aşkla otur tatlım evinde:))
çiçek gibi eviniz var,ne mutlu size..herşeyiyle çok güzel. mutlu,mesut oturun inşallah :)
GErckten home sweet home:)) english home tarzı cok gusel uygulanmışsınız. KK da ki en tarz evlerden:))
eviniz gerçekten çok güzel güle güle oturun.Banyonuzda ki kirli sepetini nereden aldınız acaba?
Renk uyumlarına bayıldımmmm :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin
çok güzel afiyetle mutlulukla oturun. darısı benim ve olmayanların başına...
güle güle otur : )) evin tam benim tarzım, çok şık ve şeker kutusu gibi : ))
Evinizde tam bir bahar havası var... Çok beğendim..
Allah huzurla yaşamayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?