Doğuma Hazırlık MASAL ismiyle ilgili yorumlarınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
333
40
Merhaba arkadaşlar benim bir kızım var 6.5 yaşında ismi Ada. Şimdi 19 haftalık hamileyim bir kızım daha olacak kız olacağını öğrendiğimde 15 gün isim araştırdım ve sadece Masal ismi içime sindi çok hoşuma gitti eşim önce beğenmedi sonra onu ikna ettim kabul etti etrafımda duyanlar genelde çok beğendi. Bir de burada sormak istedim sizin yorumlarınızı merak ettim ;)

Kesinlikle harika. Kız için hazırlık yaparken karar vermiştik, senelerdir hayalimdi masal ismi. sonradan cinsiyet değişti. Allah kısmet ederse kızım olursa ilerde hala hayalim. :KK36:

Masal kumsal gibi isimler kulağa hoş gelsede insan ismi olarak çok uygun bulmuyorum ama güzel yinede

Kucukken yakisiyor bu isimler ama insan buyudugunde anlamsizlasiyor bence 40 yasina geldiginde masalnhm dendiginde komik durur gibi geliyor bana .. belki 2 isim kurtarici olabilir ,, ben oyle yaptim ...

Bende beğenmiştim bu ismi ama etrafımda kimseye beğendiremedim ağızdan çıkışı hoş gelmedi açıkcası banada duru mira koymaya karar verdik en son

Bende masal ismini çok beğeniyorum çok kibar bi isim ama benim kızımın ilk ismi yağmur olacağı için uyum sağlamadı yağmur isminide babası istiyor başka isme sıcak bakmıyor ama benim aklım masal Yada kumsalda hayırlı doğumlar canım

Önemli olan sizin içinize sinmesi tabi ama benim kulağıma hoş gelmiyor.varlıklara konulabilir ama insana yakıştıramıyorum içi boş geliyor.bence madem diğer kızınz Ada, bu da Nil olsa çok yakışır

Back
X