Masal Kız'ın Günlüğü

Alışverişe çıkamadığım için alamadım çavdar ekmeğini çok severim beyaz ekmek yerine de tercih ederim zaten onu alıcam :) ne yanlış anlaması birbirimize yardımcı oluyorum burda aksine teşekkür ederim

Evet ilk hedef 65 zaten 67ye düşmüşüm çok mutlu olduum :) teşekkür ederim desteğin için :)

Eveett bugün bi tartıya çıkıyım dedim ve gördüğüm sonuç beni çok ama çook mutlu etti 70.2 kilodan 67.8'e düşümüşüm Ve daha çok motive oldumm.Güne nescafe 2si bir arada ile başladım ve hala bir şey yemediim malum dünkü pringless yüzünden ceza vermiştim kendime.Bugün sadece sıvı ve meyve tüketicem.Az kaldı az bu sefer başarıcam,başarmak zorundayım yeter artık sıkıldım.Bi mağazaya gidip direkt 36 bedenini seçmek istiyorum bir kıyafetin.Önümde ki yeni sayfaya böyle başlıycam önce kendime sonra size SÖZ VERİYORUM.

çok iyi ya neredeyse 3 kilo vermişsin. gerçi bugünkü beslenmen biraz sağlıksız olcak ama sürekli yapmadığından sorun olmaz sanırım.
böyle gidersen haftaya 65 olacaksın sanırım.

Çok sevindim 67 çok iyi. Eminim sen bu kış 36 bedenlere girersin darısı başıma :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok iyi ya neredeyse 3 kilo vermişsin. gerçi bugünkü beslenmen biraz sağlıksız olcak ama sürekli yapmadığından sorun olmaz sanırım.
böyle gidersen haftaya 65 olacaksın sanırım.

Ayy umarım ya mesajlarını gördükçe daha çok motive oluyorum :)

Biraz önce dolaba gittim.Çok açtım pideleri çıkardım bide bol yağlı menemen vardı.Sonra dur dedim duur duurr durrr.Yerken çok mutlu olucaksın belki ama sonrasını düşün ve dur.Gözüm kiraza ilişti kiraz yedim bende.Bu benim için çok büyük bi başarı çook.Şimde de markete gittim form'un domatesli kekikli ürününü aldım eğer çok acıkırsam onu yiycem.Bu sefer son,bu sefeer soonnn!

Gerçekten çok büyük irade göstermişsin genelde yedikten sonra gelir benim aklıma bu büyük bir gelişme :)

Gerçekten çok büyük irade göstermişsin genelde yedikten sonra gelir benim aklıma bu büyük bir gelişme :)

Belkide senin sayende olduçünkü bugün beyaz ekmek yemedim ve kendimi gerçekten daha tok hissediyorum :)

kolay birşey değil zayıflamak. geçen sene 8 kilo kadar vermiştim. ama okula gidince bi 5 kilo kadarını geri almışım onları vericem. ama inanıyorum başaracağız. önemli olan bunu yaşam biçimi yapmak. diyet yapmıyoruz saglıklı yaşıyoruz hepsi bu

Evet sağlıklı yaşamak ya da sağlıklı beslenmek çok daha samimi ve şirin geliyor kulağa :) Başarıcaz hepberaber umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…