masal the end

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
36
Ankara
...............paylaşımlaımın çoğu alıntıdır bana aıt olanların altında MaSaL yazmakta........

uzakta kanat çırpan bir kelebeğin fırtınaya sebep olması gibi birsey senın sevdan.. ben kar altındki buğday tanesi sense üzerimi örten kar...ben direniyorum topraga sıkı sarılıp boy vermek için...fakat hayat izin vermiyor...aşkların sınandıgı yerdir hayat....ama biz bir kötüyü seçip gidersek aşk da incinir hayat da incinir..
MaSaL

Sek olmalı aşk dediğin, yalanla içmeyeceksin..! Yanına kavun gibi tatlı sözler koyacaksın.. Sarhoş olmayacaksın ve de saçmalamayacaksın aşkta.. Ayık olacaksın, neyine senin zil zurna(!) Bileceksin sevmeyi, yanaklarını hissetmediğini anlayana kadar seveceksin. Abartmayacaksın, kalbin kadar seveceksin, gerek yok öyle büyük bir aşka, bi ufakta yeter..!

Dört tane kelebek bir gün bir ateş görmüşler. Bunun nasıl bişey oldugunu öğrenmek istemişler. 1ci kelebek ateşe biraz yaklaşmış ve aydınlatıcı bişey demiş. bununla yetinmeyen 2.ci kelebek biraz daha yaklaşmış ve ateşin ısıtıcı bişey oldugunu söylemiş. 3. kelebek bununlada yetinmeyip biraz daha yaklaşmış ve kanatlarının......... yandın...ı görünce geri dönüp ve yakıcı birşey demiş. Sonuncu kelebek daha cok şey ögrenmek istiyormuş. Biraz yaklaşmış ışığı görmüş, biraz daha yaklaşıp sıcaklıgı hissetmiş ve biraz daha yaklaşınca kanatlarıının yandıgını görmüş, en sonunda ateşin içine girmiş yanıp kül oluvermiş. Ateşin gerçekten ne olduğunu belki bir tek o öğrenmiş ama geri dönüp söyleyememiş; Çünkü o kaybolmuş ateşin içinde ve birtek içinde kaybolan anlayabilmiş. Aşkta böyle birşey içinde kaybolmadan ne olduğunu asla öğrenemezsin...

Çiçek kız, Cici kız ve Şeker kız hayalleriyle büyüyen bir kadın nesli, karşısında Anthony'i bulacağını sandı... Bulamadık,bir kere kırıldık:)
Fred Çakmaktaş ve kaptan mağara adamı ya da Tazmanya canavarı ne güne duruyordu,onlarla kesişti yolumuz:))İkinci kez kırıldık:)

Korkma beddua etmiyorum. Tutar biliyorsun bende biliyorum. O yüzden dudaklarımda tek bir kötü cümle yok. Nede olsa bir zamanlar sevmiştim seni. Yüreğime olan saygımdan mühürlendi sesim. Hakkında tek bir kötü cümlem yok. Hırsım, intikamım, öfkem, kinim hiç biri yok. Merhametim de yok. Bunu bile bile ölür ADAM olanı. NEYSEKI SEN ADAM DEĞILSIN SIKMA CANINI.

İlk öpüştüğüm kişiydi O.
Dudakları dudaklarımdayken,
Söylediği sözü hatırlayınca,
Gülümseme oluşur yüzümde, engel olamam.
'Sen öpüşmeyi bilmiyorsun ki'
Evet
Bilmiyorum.
Ama hiç şüphesiz ki, sana koca bir masumiyet sunabilirim, ki sundum!
Olmadı, aşkları da ticarete döktüler artık.
Her sevgili tecrübeli eleman arıyor.

Şimdi söyle;
Aşkına layık olmam için kaç referans göstermem gerekiyor?

Bırakın artık kadınlar mı yoksa erkekler mi zeki diye düşünmeyi ; Havva'nın Adem'i 1 elmayla nasıl kandırdığnı hatırlayın ))

"Tenine dokunabilmek mi? Haşa! Gözüm gözünün menziline girsin yeter... Hadi düş düşlerime, tutmayana ''AŞK'' olsun!"

git kelimesini kabul edemem,
“g”yi alır;, göz yaparım, gel yaparım, gam yaparım.. kalanını
götürebilirsin, kolye yap mesela, hiç olmazsa adın yazar
üzerinde..

Seninle Konuşabilecek Kadar Heybetli Değildi Belki Kelimelerim.. Ama; Senin Ruhunu Sallayacak Kadar Derindi Hissettiklerim

Eğer birgün seninle karşılasacağımızı söyleseydi birileri, hatasız beklerdim seni. Ötekileşmeden, Küfür etmeden,Yalan aşklara aldanmadan Hiç aşık olmadan ve sarhoş...

Bir çocuğun yaramazlık yaptıktan sonra annesine ; - Birşey dicem ama kızma olurmu ? demesi gibi ürkekçe sesleniyorum sana... - Çok sevicem ama gitme olur mu ?

Kirli bir çocuk yüzüyüm kapında;
Ama dünyanın En temiz Gözleriyle bakıyorum `sANA`.
Şeker değil istediğim `yüREğiNi` koy Avuçlarıma...

sewısırken 'bırlıkte' cıkardıqınız kıyafetlerınızı, sewısme bıtınce 'yalnız' basınıza qıyıyorsunuz deqılmı? O halde baska sorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…