masalımız

allah bozmasın canım yaa kader ve nasip işte
2 yıl boyunca hiç görüşmedinizmi peki sadece haberini alıyodun sanırım ikinizde bu 2 yıl zarfında kimseyle çıktınızmı merak ettim canım
şimdide evliliğe gidiyosunuz inşalah allah tamamına erdirsin

2 yıl boyunca hiç görüşmedinizmi peki sadece haberini alıyodun sanırım ikinizde bu 2 yıl zarfında kimseyle çıktınızmı merak ettim canım
şimdide evliliğe gidiyosunuz inşalah allah tamamına erdirsin:71::71::71:

şimdide evliliğe gidiyosunuz inşalah allah tamamına erdirsin:71::71::71:

amiiinnn canım :16:
2 yıl hiç görüşmedik, açıkcası ben de çekiniyodum beni reddedicek diye, hatalıydım ne de olsa :17: o da bana olan kırgınlığından hiç görüşmek istememiş. dediğim gibi ortak arkadaşımız vardı. o hep söylüyodu bana ''onuru şu kız istiyo ama o ben sedefi unutamadım, diyo'' diye hep bana söylüyodu. ama beni de aklım başına gelsin diye süründürmek istiyomuş beyefendi, hemen barışsaydık belki yine aynı hataya düşerim diye.. ki zaten bu bana büyük bi ders oldu, tekrar çıkmaya başladıktan bi süre sonra yine çok yakın arkadaşlarım tarafından ( ki bu anlattığım ortak arkadaşımız da dahil) tercihe zorlandım. ya onur ya biz diye.. iyi ki yine bi hata yapıp arkadaşlara uymamışım, sevgilimle çok mutluyum, onu seçtiğim için hiç pişmanlık duymadım, tabii onca senelik arkadaşlarım beni bırakıp gidince 1 yıl psikolojim bozuldu ama sevgilim hep destek oldu bana, anlıyamıyorum böyle insanları, bi arkadaş arkadaşının mutluluğunu ister, ama neymiş sevgilimle az takılcakmışım, onlarla çok takılcakmışım.. :63: vazgeçemem ben bitaneciğimden :69:
haa o ayrı kaldığımız zamanlarda tabii ki ikimize de çıkma teklifleri vardı, ama o kabul etmemiş, ben de kimseyi istemedim. zaten insan birini unutamayınca ya onunla olur ya da hiç evlenmem diye düşünüyor.:97:
yeniden başladığımızdan beri çok şükür hiç öyle ayrılıklarımız olmadı :nazar: o 2 yıl bize baya bi ders oldu sanırım, çünkü BİZ olmadan yaşamanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz

amiiinnn canım :16:
2 yıl hiç görüşmedik, açıkcası ben de çekiniyodum beni reddedicek diye, hatalıydım ne de olsa :17: o da bana olan kırgınlığından hiç görüşmek istememiş. dediğim gibi ortak arkadaşımız vardı. o hep söylüyodu bana ''onuru şu kız istiyo ama o ben sedefi unutamadım, diyo'' diye hep bana söylüyodu. ama beni de aklım başına gelsin diye süründürmek istiyomuş beyefendi, hemen barışsaydık belki yine aynı hataya düşerim diye.. ki zaten bu bana büyük bi ders oldu, tekrar çıkmaya başladıktan bi süre sonra yine çok yakın arkadaşlarım tarafından ( ki bu anlattığım ortak arkadaşımız da dahil) tercihe zorlandım. ya onur ya biz diye.. iyi ki yine bi hata yapıp arkadaşlara uymamışım, sevgilimle çok mutluyum, onu seçtiğim için hiç pişmanlık duymadım, tabii onca senelik arkadaşlarım beni bırakıp gidince 1 yıl psikolojim bozuldu ama sevgilim hep destek oldu bana, anlıyamıyorum böyle insanları, bi arkadaş arkadaşının mutluluğunu ister, ama neymiş sevgilimle az takılcakmışım, onlarla çok takılcakmışım.. :63: vazgeçemem ben bitaneciğimden :69:
haa o ayrı kaldığımız zamanlarda tabii ki ikimize de çıkma teklifleri vardı, ama o kabul etmemiş, ben de kimseyi istemedim. zaten insan birini unutamayınca ya onunla olur ya da hiç evlenmem diye düşünüyor.:97:
yeniden başladığımızdan beri çok şükür hiç öyle ayrılıklarımız olmadı :nazar: o 2 yıl bize baya bi ders oldu sanırım, çünkü BİZ olmadan yaşamanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz

ay senin arkadaşların da neymiş böle yahu defoluğ gitsinler hiç olmasın öle arkadaş
tekrar mutluluklar canımmmm

ne insanlar var ya:19: hasta bunlar hastanelik. allah böyle insanlarla karşılaştırmasın bi daha sizi tabi tüm sevenleri de.

ay senin arkadaşların da neymiş böle yahu defoluğ gitsinler hiç olmasın öle arkadaş
tekrar mutluluklar canımmmm

ne insanlar var ya:19: hasta bunlar hastanelik. allah böyle insanlarla karşılaştırmasın bi daha sizi tabi tüm sevenleri de.

sağolun kızlar, evet ben arkadaşlık yönünden baya şanssızım, seviyor seviliyorsanız kıskanan çok insanla karşılaşacaksınız, bu tür kişiler kendini hemen belli ediyolar zaten, o yüzden çok dikkatli olmak lazım, birbirini seven her çifte buradan nazar boncuklarını yolluyorum :69: ...:nazar::nazar::nazar:...

Tarih : 3 Kasım 2005
Nereden bilebilirdim ki bugünümün hayatımda ilk dönüm noktası olacagını…Henüz 14 yasındaydık.Okul çıkısında beni görmeye gelmistin.Gözlerim yerde sana dogru ilerliyorum.Çocukluk iste,saf masum duygularımla utanıyorum senden. :kedi: O soguk havada yanaklarımın alev gibi yanması,ilk görüste askı yasamam hiç de hesapta olmayan bir seydi.Üstelik bu kadar küçükken…Üstelik bugüne kadar hep ilerde evlenmicem ben diye diretirken...Çok şaşkındım.
15 gün öncesine dönersek…Ortak arkadasımız senin benim ondaki bi fotografımı görüp,begendigini,tanışmak istedigini söyledi.Ben o güne kadar kimseyle evlenmicem derdim ama arkadaşımın ısrarlarına dayanamayıp seninle mesajlaşmaya başladık; iyi ki de ısrar etmis.a.s 2 iyi arkadas gibi arada mesajlastık ve okula geldigin gün ayaküstü 2 kelime ya kurduk ya kurmadık :eek: ve biz çıkmaya basladık.:asigim:Her sey kontrolümün dısında gerçeklesiyordu.Aklımda o güne kadar aşık olmak gibi bir şey yoktu.Ama biz çocuk duygularımızla yasıyorduk bu aşkı.Hatırlıyorum da elimi sırf hava çok soguktu da üşümesin diye tutmuştunkaydirigubbakcemile3Öylesine masum,öylesine saf....Masum duygularımızla yalnızca 4 ayı devirebildik.
O zamanlar en yakın arkadasım dedigim kız bir gün aksam seninle konustugunu söyledi.’’ee ne konustunuz’’falan dedim ve aldıgım cevapla yıkıldım.Senin ’eger Sedef beni bırakırsa bana baska kız mı yok hatta gidip o okuldan bir kızla çıkabilirim,çünkü beni ordan bir sürü kız istiyor ben Sedef’e kalmadım o giderse baskası gelir’’ dedigini söylemisti.senağlamaBunları duydugum gibi sana mesaj attım ve senden ayrıldım.Bu da bi çocukluk hatası iste.:1no2:Bunlar dogru mu yanlıs mı diye yargılamadan,hiçbir sey düsünmeden ayrıldım senden.O an sadece öfkem konusuyordu...Sense ne oldugunu bile anlamamıssın;ama bunu o anda ne yazık ki fark edemedim.Okul çıkışına geldin. Yüzüne bile bakmamıstım senin.Öyle bir seyin olmadıgını defalarca söyledin bana.Yeminler ettin.Diz çöktün.’’Gözlerimin içine bak anlıcaksın haklı oldugumu’’ dedin ama bakmadım.senağlamaBir yandan o kişi ‘’hadi dinleme sunu artık ayrıl bitsin’’diyordu;öte yandan sen bana senden ayrılmamam için resmen yalvarıyordun.Gözlerine baktım,aglıyosun...Nasıl anlamamıstım o masum yüzünde yalan olmadıgını? Bitti deyip bitirmiştim kendi çapımda.Sanki çok kolaymış gibi...Ve arkamı dönüp o arkadaşla gittim,seni yaralı bırakıp…:a015: Senden ayrıldıktan sonra yüzüm hiç gülmedi.senağlamaO kisinin benim hayatımı nasıl da parmagıyla oynattıgını çok geçmeden anladım.a.sHerkesle yavaş yavaş aramı bozuyordu.Aslında tek düşüncesi onun benden fazla arkadaşı olsun,onu beni sevdiklerinden daha çok sevsinler,o benden daha çok sevilen kisi olsundu.Sonradan açık açık söyledi kimse beni sevsin istemiyomuş;herkes onu sevsinmiş.Biz ayrılalım diye onları uydurmuş.Allh'ım bunlar ne kötü şeylerdi.:1no2:Seni kaybetmek yetmiyomus gibi,kendimi de kaybetmeye baslamıstım yavaş yavaş.Psikolojim bozulmuştu.Okulumu değiştirdim.Senden özür dilemeye yüzüm bile yoktu.Ama seni unutamıyodum.Gece uyurken bile rüyalarımda sen vardın.Ortak arkadaşlarımızdan duyuyordum zaman zaman.’’Onur eskisi gibi gülmüyo,birilerini ayarlayıp seni unutturmaya çalışsak da o kimseyi istemiyo...’’
İçimde hep bi umut vardı;ama sana karsı öyle hatalıydım ki,beni unutamasan da benden nefret ediyo olmalıydın.senağlama Ki zaten beni istediğine dair de bir şey duymuyodum kimseden.Ama ben her şeye rağmen,beni affetmesen bile hep sevicektim seni.2 yıl boyunca içimde kimseye haykıramadığım aşkımla yaşadım seni. Aklımda,kalbimde hep sen vardın.Aşkıma ihanet etmicektim ben.Biliyordum,kimsenin yüreği seninki kadar sevemezdi beni.Ama zaman zaman ''acaba unuttu mu beni''diye de geçirmez değildim aklımdan.Taa ki 2 yıl sonra yolda karşılaşana kadar…
Tarih : 3 Kasım 2007
Gözlerimiz kenetlenmisti sanki.O gözler bugulu bakıyodu bana;biraz kırık,biraz sitemli,biraz özlem dolu,biraz ben dolu…
İçimde umut kırıntılarının kaldığını anladım o gün.Yollarımız kesişmişti işte.Yaşadığım haksızlığı sana dökmenin tam zamanıydı.Sevgimi daha fazla erteleyemezdim.Ortak arkadaşımızdan msn adresini alıp ekledim.İlk adımı attım ve 2.adım senden geldi ‘’selam’’yazdın.Ben buna öyle mutlu olmustum ki :asigim:
İkimizi kısıtlayan tutukluğu bir süre üzerimizden atıp ilk arkadaslık günlerimizi çagrıstıran bir sohbeti paylaşıyoruz seninle.En sonunda başlıyorum içimdekileri bir bir anlatmaya; sakin sakin dinliyosun.Vakit geç olmus farkında degiliz.’’Uyuyalım mı?’’ diyosun ‘’Olur’’diyorum.’’Mutlu musun?’’diyorum’’2 yıldan sonra ilk kez’’diyorsun.:asigim:
Ertesi gün msndeyiz...Birdenbire bana bi yazı geliyor, bakıyorum senden. ‘’ikimiz de birbirimizden vazgeçememişiz,ilk adımı sen attın ama usulüne göre yapalım 2 yıl sonra benimle yeniden çıkar mısın?Her şeyi unutup yeni yolumuzda elimi hiç bırakmadan benimle ilerler misin?’’yazdın. ’’Gönlümce eveettt’’dedim ben de.:asigim: O gün de hayatımın 2.dönüm noktası oldu.:asigim:
Sen bana en büyük mutlulugu vermistin o gece.2 yıl buna ihtiyacım olmuştu ve sonunda tüm kötü günler geride kalmıstı.Artık kimsenin gücü yetmez bizi ayırmaya.Allah bizi öyle insanların kötülüklerinden korusun. ............. Tüm gece Allah’a dua ettim bu mutlulugumuz bozulmasın diye............. :nazar:.Ömrümün sonuna kadar seninle olabilirdim.O gece de diğer gecelerdeki gibi ağlamıştım ama farkı mutluluktan olmasıydı :asigim: ve bunu sana borçluyum.Şimdi birbirimizi seveli yaklaşık 5 yıl,elimizden tutalı da yaklaşık 3 yıl oluyor.Birbirimizin ilk aşkı olduk ve son aşkı olacağız.İyi ki o gün karşılaşmışız da gözlerinde sana açılabilecek umudu yakalamışım.Hayatımın en güzel günlerini, en mutlu anlarını seninle yaşadım.Bana bu güzel aşkı yaşattığın için sana çok teşekkür ederim sevgilim…
Merhaba Sedef Ablacığım... :KK54:
Sizi,çeyiz hazırlıklarınızdan ve paylaştığınız nişan fotoğraflarınızdan biliyorum :KK39:
Hatta yorum yapmışlığımda var :KK66:
Tesadüfi sizinde aşk hikayenizin olduğu konuyu görünce,okuyup yorum yapmak istedim.Hoppa
Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Rabbim devamını getirsin inşallah...
Arkadaş kazığına, okurken üzüldüm:KK42: Ama her şerde bir hayır olduğuna inanan müslümanlarız çok şükür :)
Sonuç olarakta çok şükür 10 senedir ilişkiniz devam ediyor :) Maşallahhh:nazar::KK200::nazar::KK200::nazar::KK200::nazar:
Bu şer sizin; çocuk denecek yaşta olgunlaşmanıza ve birbirinizi daha çok sevmenize vesile olmuş.:KK51:
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...:KK36::KK19::KK60:

Back
X