Masal'ın çeyizleri :)

Çok teşekkürler tencerelerim genelde ortaboy ,bir takim daha seramik alip almamakta kararsizim cok begendigim olursa alirim sanirim

Çok teşekkürler tencerelerim genelde ortaboy ,bir takim daha seramik alip almamakta kararsizim cok begendigim olursa alirim sanirim

canım şöle soylıyım.ben celik ve teflon tencere takımları almıstım. artık teflon tencere setı yerıne seramık kullanıyorlar.sende tercıhın seramıkten yanaysa mutlaka al cunku celıkte pişen yemek farklı teflonda/seramıkte pişen farklı oluyor.emın ol hepsını kullanıorum hıc fuzuli değıl.mesela makarnayı pilavi celıkte yapamassın dıbı yapısıyor teflonda cok rahat oluyor.yada seramkte işte o yuzden bence k esınlıkle bı takımda seramık/teflon takım almalısın cnm..okdr eglencelı kı mutfak esyası almak ben aldıkca cıkarıp cıkarıp bakardım cok hosuma gıderdı kahvaltı setı almayı dusunuyorsan porlandı önerrım ınanılmaz guzel modellerı var ve kaselerı cok kullanıslı model olarak. ve tek tek alabılıosun her parcadan.ben en cok kahvaltı setı alırken eğlenmıstım

Cok teşekkürler önerilerin için bi takim seramik var ama büyük boylardan bi takim daha alabilirim haklisin. Kahvaltı takımı da aldım ama resmini bulamadigim icin koymadim :)) bu alışverişler gercekten öyle zevkli ki insan durmadan almak istiyor :) bende senin gibi aldiklarimi çıkarıp çıkarıp bakıyorum seviyorum

Başbaşa romantik yemekler yersiniz bu takımlarla

Güzel günlerde kullan canım cok cici eşyaların...

Bende kalabalığı sevmem bu nedenle alırken ne kadar lazım olacaK diye düşünürüm canım

mutlulukla kullan

Güzel günlerde kullan canım cok cici eşyaların...

Bende kalabalığı sevmem bu nedenle alırken ne kadar lazım olacaK diye düşünürüm canım

mutlulukla kullan

Bende sevmiyorum kalabalığı, yavaş gitmemenin sebebi de o aslında, aldıkça alasım geliyor birden yüklensem evliliğe kadar devamı geliceğinden bir bakmışım dağ gibi çeyiz.. :)

Ama yine de çiçekli porselen grubuna dayanamıyorum..
Kendimi frenleyemezsem çeyize diye aldığım sonra da fazla olduğundan evimde bırakacağım şeyler olacak gibi görünüyor..

Son düzenleme:
Seçimlerin çok şık.
Her ne kadar tercihlerimi çiçekli şeylerden yana yapsam da, yemek takımını çok beğendim, pek bi asil duruyor..

Güle güle kullanman dileğiyle..

Son düzenleme:
Seçimlerin çok şık.
Her ne kadar tercihlerimi çiçekli şeylerden yana yapsam da, yemek takımını çok beğendim, pek bi asil duruyor..

Güle güle kullanman dileğiyle..

Cok teşekkürler canim:) bende çiçek desenli şeylere bayiliyorum ama genelde tekstil grubunda kullanmayı tercih ediyorum. Mutfak takimi ve masa örtülerimi çiçekli kumastan aldigim icin yemek takımıni sade tercih ettim ama o cicili takımlarda da aklim kalmadı değil :)) günlük kullanmak için dayanamayip alcam sanırım :)

Bence de günlüklerini renkli almalısın, sade takımların daha çok davet sofralarında şık durduğunu düşünüyorum..
Herşeyin düz, sade olursa şıklığı bir yana soğuk bir hava da yaratabilir araya günlüklerinden yine çok abartılı olmayıp renkli birşeyler karıştırabilirsin..

Ki ben misafir yemek takımımı çiçek desenli alınca, masa örütümü düz veya dantelli tercih edeceğim şık durması için, günlük kullanım içinde henüz masa örtüsü almadım belki mutfağa masa sığdıramam, sığdırsam bile ne kadar bir ölçüde olur bilemediğimden?

O konuda zamana bıraktıklarımdan..

Benimde annem bi heves mutfak takımını yapti hatta perdesi bile hazir ama eve uyacak mı merak icindeyim :)) misafir takımı için yine annecigim krem rengi fransız dantelli bi masa örtüsü takımı yapıyor biraz agir bi masa dekorasyonu oldu :)) bi tanede fusya veya mor almayi düşünüyorum biraz renkli civil civil olsun diye gold takim olunca her renk uymuyor ama mor güzel olur tahminimce dedigin gibi günlük takımları biraz renkli desenli aliyim daha şirin bi takım olur, renk konusunda kararsiz kalıyorum çeşit çeşit masa örtüsü kullanmak istiyorum her renkte birbirine uymuyor ne yapsam bilemedim :))

Sade takım için düz soft renkler, ya da dediğin gibi canlı renkler kullanabilirsin..
Senin avantajında masa örtülerinden yana oluacak takımın sade olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…