• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maşallah Dediğim 3 Gün Yaşıyor

Ahh umutsuz ahh sen burada idrak sorunu yaşarken adamın kendine güzel ilgilenen birini bulmuş olması🥴
Istesen sen ordan birini bulursun bende burdan bulurum ama biz baskalarini degil birbirimizi istiyoruz sene sonuna kadar soyismin degisebilir sen artik benimsin falan diyordu iste

Istesen sen ordan birini bulursun bende burdan bulurum ama biz baskalarini degil birbirimizi istiyoruz sene sonuna kadar soyismin degisebilir sen artik benimsin falan diyordu iste
Daha hiç görmeden diyordu bunları ve sen de yedin🤦🏻‍♀️
Soyismini değiştirecek başka birini bulmuş işte😂Sen gene kaldın yengenle aynı soyadına.

Engelle demek kolaydi ya acaba ondan once bi kac gun hic yazmamistim gezip tozmustum ona mi bozuldu acaba bilmiyorum ki
Ah umutsuzvakacım bu kadar saf olma. Adam şu anda başkasıyla kalpli emojilerle mesajlaşırken sen de acaba diyerek kendini suçluyorsun . Yapma böyle. Ayrıca evet engellemek o kadar kolay .

Adam sen arayınca meşgule atıyor, seni arayıp sormuyor. Şu an başka birini bulmuş ilişkinin ilerleyişine göre seni bekletiyor. Yeni ilişkisi yürümezse tekrar sana yazar.
Yeni iliski yasadigina nasil emin olabiliyorsun peki
Birseye kizmis sinirlenmis olabilir mi acaba benim bilmedigim
Cunku gecen sene de mesela birden konusmayi kesmisti ben 1 hafta sonra yazinca ilgisiz davrandin bende kendi kendime küstüm demisti ayni sey olmus olabilir mi
Birde attigim storylere neden hemen bakiyor sence

Ah umutsuzvakacım bu kadar saf olma. Adam şu anda başkasıyla kalpli emojilerle mesajlaşırken sen de acaba diyerek kendini suçluyorsun . Yapma böyle. Ayrıca evet engellemek o kadar kolay .
Valla benimde ilk aklima o geldi kesin baska biriyle konuşuyor
Zaten mesaj atsa cevap dahi vermem daha

İşte birini görene kadar. Ya vardı zaten barıştı ya da yeni tanıştı. Her şey olabilir. Sen yenisini bul boşver bunu. Eskilerden gitme ama yeni biri olsun.
Ama bununla kafalarimiz cok iyi uyuşuyordu ya
Iyiydik yani
Derdin ne diye mesaj mi atsam yoksa bende umursamiyormus gibi gorunmeye devam mi etsem

Nasil kullanacakmis yani anlamadim ki
Kullanmak isteyen benim icin turkiyenin obur ucundan gelecem der mi
Geçen bir konuda kadın kocasının eskorta gecelik 2500 TL verdiğini yakalamıştı. Eskort piyasası bu yani. Böyle düşününce saç ektirmek için Türkiye'ye gelen Araplar gibi, marjinal kâr oranı daha yüksek olabilir buraya gelmesinin.
Ayrıca adam gelmemis ki. Gelmenin lafını etmiş. Daha yanında,daha uygun , "gösteririm ama elletmem" demeyen birini bulunca yine kar / zarar / marjinal fayda hesaplarına girip ona gitmiştir. Yine boşa düşünce yazar, sen de kendine saygı duymayan biri olduğu için seviliyorum zanneder,agirlarsin

Kilometrelerce uzaktaki hiç görmediğim aramızda hiçbir şey geçmemiş adamı bu kadar takmazdım mesela umutsuz.
Ama diyorum ya frekanslar tutuyordu kafamiz uyusuyordu senle cok mutlu olcaz falan diyordu neden boyle oldu ki o yuzden takmam normal
Boyle biri insanin karşısına her zaman cikmiyor ayrica uzun boylu ve yakışıklıydi her kizin dönüp bakabilecegi biriydi

Back
X