- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bugune kadar babamla annemin aşk evliligi yaptigi masaliyla buyutuldum. Bunca senedir de biliyorum ki annem babama asikti.. Annem babamin tarafini hic sevmez surekli laf soyler. Baba tarafim da annemi hic sevmez. Gecen gun dokuldu. Buyudugum icin herkes artik elindeki kartlari dokuyor. Beni bekaret testine goturduler gelinlikle flan dedi sonra babannmgile cok kizmistim annemin kizginligini anlamistim.
Bu olaylar boyleyken halama sana annemle ilgili bi ara biseyler soracam dedim. Bu konuyu soracaktim halama cok guvenirim. Halamda bunu babanneme soylemis ne yapicam ben anlatamam diye.
Babannem demiski bana sorarsa ben anlatirim.
Kuzenimin anlattigina gore o gun orda bikac seyden bahsetmisler.
Annem babami hic istememiş. Dedem zorla evlendirmiş. Annem sevdigim var demiş. Zaten hep babanla biranda evlendik der. Almanyadan getirmis dedem evleneceksin demis. Burda birakip gitmis kucukmus 17 yasindayken.
Ayrica annem bana hamileyken almanyadaymis dogumu orda yapacakmis yapamamis buraya gelmis. Annem herkese benim babamdan olmadigini soylemiş. Istemiyorm bosanicam diye diretmiş.
Bunlari kuzenim anlatti kanim dondu. Hic iyi degilim elim ayagim titriyor.
Boyle birsey beklemiyordum.
Kuzenim aramizda kalsin yinede ogrenmek istiyosan babaannme sor dedi. Cesaretim yok..! Kalmadi.
Beynim idrak etmiyor şuan bunun gerceklik payi olabilirmi???
Baba tarafina benzemiyorum tip olarak. Baba tarafim esmer ben beyaz ten renkli goz. Kizlar ben iyi degilim neler dusunuyorum. Bana fikir verin
!
Bence sacmaliyosun. Annem asik diuosun sonra hic babami sevmedi diyosun. Babanin ailesi fena annen ise ayri fena. Madem oyle annene sor kim babam diye
Kuzenin ne haddine düşmüş söylemek kuzen kim oluyor da böyle varsa bi sırrı anlatabiliyor
Artık gerçekleri doğru dürüst anlaymalarini isteyin
dna yaptırın sonra da
Beni bekaret testine goturduler gelinlikle flan
kuzenine asla - babannene hala da güvenme.Bugune kadar babamla annemin aşk evliligi yaptigi masaliyla buyutuldum. Bunca senedir de biliyorum ki annem babama asikti.. Annem babamin tarafini hic sevmez surekli laf soyler. Baba tarafim da annemi hic sevmez. Gecen gun dokuldu. Buyudugum icin herkes artik elindeki kartlari dokuyor. Beni bekaret testine goturduler gelinlikle flan dedi sonra babannmgile cok kizmistim annemin kizginligini anlamistim.
Bu olaylar boyleyken halama sana annemle ilgili bi ara biseyler soracam dedim. Bu konuyu soracaktim halama cok guvenirim. Halamda bunu babanneme soylemis ne yapicam ben anlatamam diye.
Babannem demiski bana sorarsa ben anlatirim.
Kuzenimin anlattigina gore o gun orda bikac seyden bahsetmisler.
Annem babami hic istememiş. Dedem zorla evlendirmiş. Annem sevdigim var demiş. Zaten hep babanla biranda evlendik der. Almanyadan getirmis dedem evleneceksin demis. Burda birakip gitmis kucukmus 17 yasindayken.
Ayrica annem bana hamileyken almanyadaymis dogumu orda yapacakmis yapamamis buraya gelmis. Annem herkese benim babamdan olmadigini soylemiş. Istemiyorm bosanicam diye diretmiş.
Bunlari kuzenim anlatti kanim dondu. Hic iyi degilim elim ayagim titriyor.
Boyle birsey beklemiyordum.
Kuzenim aramizda kalsin yinede ogrenmek istiyosan babaannme sor dedi. Cesaretim yok..! Kalmadi.
Beynim idrak etmiyor şuan bunun gerceklik payi olabilirmi???
Baba tarafina benzemiyorum tip olarak. Baba tarafim esmer ben beyaz ten renkli goz. Kizlar ben iyi degilim neler dusunuyorum. Bana fikir verin
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?