Masallarla buyutulmusum kim yalanci...!

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Bugune kadar babamla annemin aşk evliligi yaptigi masaliyla buyutuldum. Bunca senedir de biliyorum ki annem babama asikti.. Annem babamin tarafini hic sevmez surekli laf soyler. Baba tarafim da annemi hic sevmez. Gecen gun dokuldu. Buyudugum icin herkes artik elindeki kartlari dokuyor. Beni bekaret testine goturduler gelinlikle flan dedi sonra babannmgile cok kizmistim annemin kizginligini anlamistim.

Bu olaylar boyleyken halama sana annemle ilgili bi ara biseyler soracam dedim. Bu konuyu soracaktim halama cok guvenirim. Halamda bunu babanneme soylemis ne yapicam ben anlatamam diye.

Babannem demiski bana sorarsa ben anlatirim.

Kuzenimin anlattigina gore o gun orda bikac seyden bahsetmisler.

Annem babami hic istememiş. Dedem zorla evlendirmiş. Annem sevdigim var demiş. Zaten hep babanla biranda evlendik der. Almanyadan getirmis dedem evleneceksin demis. Burda birakip gitmis kucukmus 17 yasindayken.

Ayrica annem bana hamileyken almanyadaymis dogumu orda yapacakmis yapamamis buraya gelmis. Annem herkese benim babamdan olmadigini soylemiş. Istemiyorm bosanicam diye diretmiş.

Bunlari kuzenim anlatti kanim dondu. Hic iyi degilim elim ayagim titriyor.

Boyle birsey beklemiyordum.
Kuzenim aramizda kalsin yinede ogrenmek istiyosan babaannme sor dedi. Cesaretim yok..! Kalmadi.

Beynim idrak etmiyor şuan bunun gerceklik payi olabilirmi???

Baba tarafina benzemiyorum tip olarak. Baba tarafim esmer ben beyaz ten renkli goz. Kizlar ben iyi degilim neler dusunuyorum. Bana fikir verin
!

Bence sacmaliyosun. Annem asik diuosun sonra hic babami sevmedi diyosun. Babanin ailesi fena annen ise ayri fena. Madem oyle annene sor kim babam diye

Annenize sorun en güzeli o.

DNA testi de yaptırabilirsiniz.Babanızla ya da kardeşinizle.

Böyle şüpheyle yaşanmaz.

Kuzenin ne haddine düşmüş söylemek kuzen kim oluyor da böyle varsa bi sırrı anlatabiliyor

Artık gerçekleri doğru dürüst anlatmalarini isteyin
dna yaptırın sonra da

Bence sacmaliyosun. Annem asik diuosun sonra hic babami sevmedi diyosun. Babanin ailesi fena annen ise ayri fena. Madem oyle annene sor kim babam diye

Bunlar benden once yaşananlar benden sonra yasanilanlari biliyorum ben. Belki sonradan sevdi asik oldu ya da oyleymis gbi davrandi

O laf sana gelene kadar kac agiz degistirmis ya. Ben olsam annemi gelinligi ile bekaret testine goturen sozde babanneye ne sorar ne ogrenirdim. Hayati elinden zorla calinmis anneme sorardim aslini astarini. Lanik olma hemen annen belli ki kurtulmak icin oyle soyledi ya da söylemedi bunu annenden başkasi cevaplayamaz.

Bi de su var halam babanem kim olsada ben onlara inanmazdim. Sonucta anneni sevmiyorlar

Bunları eşelemenin size faidesi! olacağını düşünmüyorum bırakın olduğu gibi kalsın

Çok kafanıza takıyorsanız direkt annenize sorun ama kimden öğrendiğinizi söylemeyin. O laf kuzene geldiyse ailede herkes laf karıştırarak birbirine anlatmıştır. Belki sadece fesat bir babaannenin kuruntusundan ve yalan yanlış herkese anlatmasından ibaret, belki annenizin bekaret testi zurt testi diye herkes üstüne gelince sinirle söylediği bir laf. Direkt annenize sorun, kuzenin lafıyla iş yapmayın böyle durumlarda. Riskli ve yalana kurban gitmesi yüksek olasılık.

Madem teste goturulmus annen birak bakire olmayı uste hamile cikacakti.

Oyle olsa niye alsinlar hamile kadini?

Baban nasıl kabul etsin bunu? Hadi babanne vs olay cikarir istemezdi seni? Anneni ogullariyla evlendirmek zorunda degillerdi heralde?

Sacma seyler bunlar. Bulandirma kafani bosver gec gitsin... illa öğrenmek istiyorum diyorsan annene sor.

Daha önce babanızın gerçek babanız olmadığından şüphelenmediyseniz gerçek babanız olmasa dahi size öyle davranmış..önemli olan da bu. Ki bence gerçek babanız. Bırakın öyle kalsın. Bana biri gerçek baban değil dese baban güler geçerim sanırım hiç gerçeği kimmiş araştırmam. Tabii uzaktan konuşması kolay ama empati yapınca böyle düşünüyorum.

Annenizle araya kimseyi katmadan konuşun, idrak edemeyecek birşey yok açık açık soracaksınız bu şüpheyle yaşanmaz..

Bi tek benim mi umrumda olmazdi acaba anamla babamin iliskisi. He babanizdam supheliyseniz ben DNA testi istiyorum diyebilirsiniz. Kizini kizlik testine sokan aileye bu tarz bi istek cok abes kalmaz bence.

Baba tarafınız annenizden nefret ettiği için sizi düşman etmek için bu hikayeyi uydurmuş olabilir kimseye sormayın gidin DNA testi yaptırın ayrıca güven sorununuz var kim ne dese inaniyorsunuz

kuzenine asla - babannene hala da güvenme.
annene sor ( bu konuları hiç söyleme ama ) anlatsın bakalım
sonra bunlrı cebine koy digerleri ile konuş
sonra baktın hiçbiri mantıklı anlatmıyor. tv ye cıkıcam babam kim söyleyin de :)
eger baban bu baban degilse onu bulursun. ki bulmak cok da işine yaramayacaktır. ama bulsan iyi olur.
ve bunca zaman sana öyle yada böyle babalık yapan adam bence daha makbuldur.
ayılacak bayılacak birşey degil. bu konuda güclü durmak zorundasın.
ten men benzemiyoruma hiç girme. 7 göbek diye birşey var.
yada diyelim annen hamile geldi tc ye. babanda anneni her hali ile kabul ediyorum dedi ve evlendiler. yani gene baban iyi adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…