Hahahah ay evet kudurun bile yazamadım kudurmaktanKudurun yazacaktin dimi öyle demiştiklavyen degistirdi sanırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ay evet kudurun bile yazamadım kudurmaktanKudurun yazacaktin dimi öyle demiştiklavyen degistirdi sanırım
![]()
Nereye kadar böyle sürecek acaba.Ben bir tik daha ileri gittim maske ile konusurken bagirdigimi farkettimCunku ben karsimdakini anlamadigim icin o da anlamiyor :) sesimi yukseltiyorum en son kendimi bagirirken buldum
![]()
Bende yaa,resmen duymuyorum. Ağız hareketlerini görme ihtiyacı mı acaba diyede düşünüyorumBende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Bende psikolojik olduğunu düşündüm, anksiyete yaşıyor olabilirsiniz. Bayilmaktan korkuyorum demenizden bu yüzden benceMerhaba Kizlar
Benim bu maske konusunda baya sikintilarim olusmaya basladi. Yasadigim ülkede sadece kapali alanlarda maske zorunlulugu var.
Ama alisverise vs gittigimde birzaman sonra bayilacakmisim gibi bir his cöküyor üzerime .. nefes alma sikintisi ve bas dönmesi oluyor.
On dakikalik kisa bir alisveris yaptigimda sorun yok ama bir iki saati gecince dedigim gibi kötü oluyorum. Maskemi asagi cekiyor hemen birseyler icip atistiriyorum. Sonra geciyor tabi. Ama ne yapacagim ben bu konuda hic bir fikrim yok.
Birgün magazanin icinde bayilir kalirim diye korkmaya basladim cidden.
Bu arada sigara iciyorum.. sorun budur diye düsündüm ama aynisi annemde de oluyor kendisi icmez.
Birlikte alisveris yaptigimizda artik minimum konusuyoruz vucudumuzu fazla zorlamamak icin..
Bugun yine alisveris yaptik ve tekrar bayilacak gibi olduk.. meyveli icecek ictik disari ciktik temiz hava aldik ancak kendimize gelebildik..
Merak ettim sizde de oluyor mu?
Doktor hemsire vs varsa aramizda beni aydinlatabilir mi neyden kaynakli diye cok merak ettim.. zaten böyle devam ederse bende doktora gidecegim.. garipsemeye basladim cunki gecici saniyordum ilk zamanlar bu durumu
Ben de karşımdaki duymuyor diye zar zar bağırarak konuşmayı alışkanlık edindimBende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Doktor raporuna neden ihtiyaç duyuyorsunuz durum buysa?valla yasadigim ülkede maske takanlari dövüyorlarbüyük sehirde yasamiyorum cok sükür yoksa dayak yerdim sanirim maske takmaktan
![]()
ende psikolojik olduğunu düşündüm, anksiyete yaşıyor olabilirsiniz. Bayilmaktan korkuyorum demenizden bu yüzden bence