- 3 Kasım 2015
- 535
- 658
- 33
Merhabalar,
Normalden karmaya dönük bir cildim var. T bölgem çok hafif yağlı, diğer yerler normal.
Yaklaşık 1 yıldır çene etrafında sivilceler -genelde içeride kalıyor, dışarıdan kırmızı ama içi sert-
Yüzümün birçok yerinde beyaz komedonlar var. Siyah noktam yok. Artı son zamanlarda yanak civarında gözenekler oluşmaya başladı. Doktora gittim klasik ilaçlar verdi zoretanine öneren oldu. Ki gerçekten kocaman bir sivilcem bile yok.
Makyaj çok sık yapmıyorum, kaliteli ürünler kullanıp iyice temizliyorum.
Yüz yımama jeli Avene -ki bundan başkasını kullanırsam yüzüm mahvoluyor-
Nemlendirici avene veya neutrogena yağsız kullanıyorum.
La roche gözenek küçültücü tonik aldım ama düzenli kullanamadım. Cilt bakımına gittim çok defa hiçbir yerden memnun kalmadım.
Düzenli multivitamin, E vey aC vitamini alıyorum, 2 litre min. su tüketiyorum, yağlı vs. fazla yemem, sigara kullanıyorum.
Memnun kaldığınız maskeler, ürünler, cildi benim gibi olanlar var mı?
Yosun maskesi okudum, bilen var mı?
Yorumlarınız için teşekkürler.
Normalden karmaya dönük bir cildim var. T bölgem çok hafif yağlı, diğer yerler normal.
Yaklaşık 1 yıldır çene etrafında sivilceler -genelde içeride kalıyor, dışarıdan kırmızı ama içi sert-
Yüzümün birçok yerinde beyaz komedonlar var. Siyah noktam yok. Artı son zamanlarda yanak civarında gözenekler oluşmaya başladı. Doktora gittim klasik ilaçlar verdi zoretanine öneren oldu. Ki gerçekten kocaman bir sivilcem bile yok.
Makyaj çok sık yapmıyorum, kaliteli ürünler kullanıp iyice temizliyorum.
Yüz yımama jeli Avene -ki bundan başkasını kullanırsam yüzüm mahvoluyor-
Nemlendirici avene veya neutrogena yağsız kullanıyorum.
La roche gözenek küçültücü tonik aldım ama düzenli kullanamadım. Cilt bakımına gittim çok defa hiçbir yerden memnun kalmadım.
Düzenli multivitamin, E vey aC vitamini alıyorum, 2 litre min. su tüketiyorum, yağlı vs. fazla yemem, sigara kullanıyorum.
Memnun kaldığınız maskeler, ürünler, cildi benim gibi olanlar var mı?
Yosun maskesi okudum, bilen var mı?
Yorumlarınız için teşekkürler.